Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP:Ovnovima će ovog četvrtka biti "rasuta" PAŽNJA; Lavove očekuje NAPETOST u odnosu sa partnerom, a Vage neće znati gde "udaraju"!

Horoskop
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Device će danas da osećaju određenu nesređenost, napetost i nervozu, a mogu da se upuste i u kratkotrajnu avanturu.

OVAN

Pažnja vam je rasuta, lako upadate u vatru i menjate raspoloženja. Možete zaboraviti neke bitne obaveze. U emotivnom delu – dobro vodite računa, pošto su moguće svađe i rasprave, koje će biti najviše prouzrokovane vašom nervozom.

BIK

Očekujte napetost, veliki broj obaveza, nećete znati šta pre da uradite i čemu da posvetite pažnju. Neki se planovi u potpunosti mogu poremetiti. U odnosu sa voljenom osobom dosta promenljivo. Kao da ni sami ne znate šta želite.

BLIZANCI

Situacije su promenljive, ali vi možete izvući najbolje iz njih, potrebno je samo da uložite više truda. Mogućnosti za gubitke ili neisplative dogovore. Moguće je da će i neki računi doći na naplatu. Emotivno – promenljivo, sa usponima i padovima.

RAK

Svakako danas očekujte velike promene raspoloženja, a sve to itekako može uticati i na vaše poslovne, ali i na emotivne odnose. Potrudite se da u odnosu sa ljudima koji su vam bitni pronađete kompromis i zajedničko rešenje.

LAV

Očigledno je da vam neke situacije smetaju i opterećuju vas, ali danas je bitno da ne delujete ishitreno. Sve će se ovo u narednim danima srediti. U odnosu sa partnerom napetost, nervoza, mogućnosti rasprava. Slobodnima lep dan za nova poznanstva.

DEVICA

Današnji dan vam donosi nepoznanicu šta da uradite po pitanju nekoga za koga znate da vam je potreban, ali previše zahteva od vas. Emotivno – osećate određenu nesređenost, napetost, nervozu. Možete se upustiti u kratkotrajnu avanturu.

VAGA

Današnji dan vam baš i ne ide na ruku jer se od vas zahteva previše, a vi trenutno ne znate gde udarate. Takođe, nisu vam jasne neke poslovne situacije ili ljudi i to dovodi do toga da sami sebe blokirate. Očekujete mnogo od jednog susreta.

ŠKORPIJA

Računajte da mnogo od toga što očekujete danas neće moći da bude ostvareno. Moguće je da ste precenili svoje snage i kapacitete. Emotivno – radujete se jednom susretu. Nemojte da se iznenadite ukoliko dođe do promena u dogovoru.

STRELAC

Ovaj dan najviše će se odraziti na vaše finansije. Ako ste se nekom novcu nadali – on ili ne dolazi ili ga ima manje nego što ste računali. Pokušavate da osvežite odnos sa voljenom osobom, ali to nekako teško funkcioniše.

JARAC

Nervoza koja vas danas prati može dovesti do rasprava, pa je neophodno da pokušavate da smirite situaciju i da ne dozvolite da dođe do tenzija. Ukoliko očekujete nešto, moguće je da ćete ostati kratkih rukava. Promenljiv odnos sa partnerom.

VODOLIJA

Neke će situacije danas doći do krajnjih granica. Potrebno je što pre uvesti promene da biste se rasteretili u svakom pogledu. Mogućnost neočekivanih finansijskih priliva. Emotivno – ne uspevate da ostvarite ono što toliko priželjkujete.

RIBE

U poslovnom segmentu vodite računa da neki vaši postupci ne ugroze odnose sa partnerima i saradnicima. Teško vam je da se prilagodite promenama koje su sada aktuelne. Mogućnosti za vrlo interesantne kontakte sa suprotnim polom.

Autor horoskopa: Olga Savić

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR