Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP: Ovnovi će danas da razmišljaju o PROŠLOSTI, Škorpijama će voljena osoba da posveti PAŽNJU, a OVAJ znak će želeti da ostane kod KUĆE!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Blizanci će pokušavati da ovaj dan iskoriste i da se opuste, ali će ipak morati da obave neke obaveze na koje su u prethodnim danima zaboravili...

OVAN

Moguće je da ćete makar jedan deo ovog dana provesti u razmišljanjima o prošlosti ili pokušajima da pronađete način da ispravite neke svoje greške. No, pronađite dovoljno vremena da budete i u kontaktu sa onima koji su vam važni.

BIK

Tranzitni Mesec u vašem znaku donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvesno vreme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto sprečiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova.

BLIZANCI

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustite, ali mi se čini da ćete ipak morati da obavite neke obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt.

RAK

Tranzitni Mesec u polju prijatelja, druženja govori da biste dan trebali da iskoristite u društvu onih sa kojima volite da se družite. Doduše, ne verujem da će se ovo dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

LAV

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u nekoj rasterećujućoj atmosferi. Želećete da svom voljenom biću priredite lepe momente.

DEVICA

Makar deo dana ćete odvojiti za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u „akciju“. Imate pred sobom lepe i opuštajuće trenutke.

VAGA

Današnji dan Vage će iskoristiti da neke obaveze koje u proteklom periodu nisu završile, konačno privedu kraju. Drugi deo dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mesec u polju partnerstava govori o tome da će danas voljena osoba biti posebno raspoložena da vam pokloni svoju pažnju. Doduše, sve ovo vas može pomalo nervirati, jer vam neće ostavljati ni malo prostora da imate samo za sebe.

STRELAC

Tranzitni Mesec u polju svakodnevice govori da biste najradije proveli dan kod kuće, opušteni i rasterećeni od svih obaveza. No, čini mi se da ljudi sa kojima ste u kontaktu imaju drugačije planove za vas, pa očekujte da vas izvuku iz kuće.

JARAC

Tranzitni Mesec u polju ljubavi, kreativnosti, dece, dobrog raspoloženja govori o tome da ćete provesti jedan rasterećujuć i opušten dan koji će vam u potpunosti prijati. Srešćete se sa nekim ljudima sa kojima ste planirali, ali i sa nekima kojima niste.

VODOLIJA

Tranzitni Mesec u polju doma i porodice govori o tome da ćete se najbolje osećati kod kuće, ili da će ukućani pokušavati da vas zadrže i malo "imaju" za sebe. Možda biste vi radije na neku drugu stranu, ali dajte onima koji vas vole deo svog vremena.

RIBE

Tranzitni Mesec u polju komunikacije i dogovora pokazuje da je danas odličan dan da budete u pokretu, da budete živi i aktivni i u kontaktu sa drugima. Iskoristite ovaj dan da biste se susreli sa osobama koje su vam bitne i uživali u njihovom društvu.

Autor horoskopa: Olga Savić

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR