Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP: Lavovima je ova subota dobra samo za FLERTOVANJE, dok će Jarčevi imati povoljan DAN za emotivne susrete!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Blizancima ovaj dan donosi maglovito raspoloženje i nejasne planove...

OVAN

Dan kada sve završavate u poslednjem trenutku. Dosta uzbuđenja i napetosti, ali ćete biti zadovoljni. Potrebno vam je da se relaksirate, a to ćete najbolje uraditi u kontaktu sa osobom koja vas interesuje. Stoji malo umora, ali uspevate da to prevaziđete.

BIK

Od vas se očekuje da izađete u susret nekim osobama. Iako baš niste raspoloženi za tako nešto, shvatate da je to u vašem interesu. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi, ali će sve samo na tome i ostati – niste trenutno spremni za inicijativu prema njoj.

BLIZANCI

Ovaj dan vam donosi maglovito raspoloženje, nejasne planove i nemogućnost da na pravi način ostvarite jasan i koncizan dogovor sa saradnicima. Dosta toga može ostati nedefinisano i samo na planovima. Romantično raspoloženje prema partneru.

RAK

Trudite se da ostvarite komunikaciju sa nekim osobama koje su vam bitne, ali nikako ne uspevate da napravite pravo vreme za susret. Ili ste vi u obavezama, ili oni. Intenzivna osećanja prema nekom ko je od skora u vašem životu.

LAV

Sve vezano za poslovni segment, dogovore ili saradnike danas vam unosi pometnju i ostavlja vas zbunjenim. Ne dajte obećanja koja ne možete ispuniti, ali ne verujte mnogo ni u tuđa. Današnji dan je jedino dobar za flertovanja.

DEVICA

Sve vezano za posao vam danas jako teško pada i možda bi bilo bolje da se izmaknete, jer je moguće da ćete napraviti grešku ili problem. Ovaj dan iskoristite za emotivne kontakte, jer ćete biti neuobičajeno osetljivi, nežni, romantični.

VAGA

Sve što je vezano za poslovni segment vam teško pada, i gledaćete da izvrdate bilo kakvu težu obavezu. Danas za posao niste, bolje uzmite vreme samo za sebe, odmorite se, slušajte neku dobru muziku ili budite sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Možda će vas posao interesovati u prepodnevnim satima, već posle toga ste u potpuno drugačijem fazonu. Ili ćete napraviti neki dobar dogovor sa prijateljima, ili ćete pak ovaj dan iskoristiti da uživate u potpunosti sa osobom koja vam je privlačna.

STRELAC

Nemojte prihvatati ponude koje dolaze od strane poslovnih partnera, a ne verujte mnogo ni u obećanja koja vam se daju, jer sve ovo može biti ili skopčano sa nekim problemima koje trenutno ne vidite. Bolje vam je da dan iskoristite za ljubav, ni za šta drugo.

JARAC

Budite vrlo pažljivi u bilo kom vidu poslovnih dogovora tokom ovog dana. Niti ćete vi biti jasni drugima, niti oni vama, pa može doći do zabuna i problema. Zato je dan dobar za emotivne susrete i nežne razgovore.

VODOLIJA

Ostavite posao po strani, jer ionako nećete uspeti da uradite bilo šta što bi valjalo. Uhvatite voljenu osobu za ruku i pravac u neko opuštanje i odmaranje, jer je ovaj dan samo za to. Provešćete se i odmoriti, napuniti baterije za naredni period.

RIBE

Kao i ostalima – ni vama ovaj dan nije za posao. Dogovori sklopljeni tokom ovog dana neće biti ispoštovani. Zato ove trenutke koristite prvenstveno za uživanciju, za nežne i tople reči sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR