Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP: Lavovi ovog ponedeljka neće razmišljati o PARTNERU; Vodolije će uživati u FLEROVANJU, a Ribe će biti NERVOZNE!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Ovnovi će danas imati potrebu da se približe jednoj osobi...

OVAN

Imate jasan plan i dovoljno energije da ga sprovedete u delo. Sve ono što morate uraditi, uradite što pre, jer kasnije možete biti zatrpani iznenadnim obavezama. Osećate veliku potrebu da se jednoj osobi približite. Nije još pravo vreme za inicijativu.

BIK

Iznenađeni ste informacijama koje dolaze do vas. Niste još uvek sigurni da li je ono što ste čuli povoljno ili će vas vratiti korak unazad, pa ćete pratiti situaciju na dalje. Zainteresovanost za osobu koju upoznajete preko prijatelja ili u izlasku.

BLIZANCI

Potrebno vam je više vremena da se presaberete i na pravi način pristupite obavezama. Dogovor sa nadređenima neće ići u vašu korist. Imate dobru komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva, ali još uvek ne znate da li je zainteresovanost obostrana.

RAK

Trudite se da zadržite prisebnost i mir u situacijama koje u vama izazivaju nervozu. Nadređeni vam nameće obaveze koje nisu vaše, ali trenutno ne možete da se iz ovoga izmaknete. Potreban je razgovor sa emotivnim partnerom.

LAV

Iako uz nervozu i kratke vremenske rokove, uspevate da tokom dana rešite veću obavezu koja vas je opterećivala. Neko od kolega može zatražiti vašu pomoć, mogli biste da mu izađete u susret. Misli vam lutaju i ne obraćate pažnju na emotivnog partnera.

DEVICA

Iako niste sigurni koliko ste se zaista razumeli sa nekim od saradnika, smatrate da ste ipak zadržali zadovoljavajući nivo komunikacije. Jedna osoba, moguće sa razlikom u godinama, okupira vaše misli. Ipak, ustručavate se da napravite konkretniji potez.

VAGA

Neke situacije zahtevaju od vas veliko strpljenje, ali vi ste već pri kraju živaca. Nadate se da će se ovo brzo pokrenuti. Imate solidnu komunikaciju sa prijateljima ili neko lako flertovanje. Sa emotivnim partnerom trenutno ne pronalazite zajednički jezik.

ŠKORPIJA

U svemu preterujete i u potpunosti ste promenljivi prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. U jednom trenutku se povlačite, dok u drugom požurujete one sa kojima radite i unosite im nervozu. Razmišljate zašto se partner ućutao i povukao od vas.

STRELAC

Ni sami ne znate kako da se postavite u nekim situacijama. Čas biste jurnuli, čas biste sačekali da vidite razvoj događaja. Za sada je bolje da budete mirni i ne povlačite konkretnije poteze. Nezadovoljstvo je prisutno u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Sa svih strana informacije, pozivi koji vam ulivaju veliku nadu... ali nemojte da se iznenadite ako rezultati budu mali. Vi uradite šta je do vas i nadajte se najboljem. Osoba sa kojom imate razliku u godinama pokušava da vam skrene pažnju na sebe.

VODOLIJA

Potrudite se da budete jasni i koncizni u dogovorima tokom današnjeg dana. Ne žurite i ne unosite nervozu ni sebi ni drugima. Više kontaktata sa suprotnim polom vas očekuje. Možete uživati u flertovanju i zanimljivoj komunikaciji.

RIBE

Danas imate dovoljno snage da rešite problematiku koja se već izvesno vreme vuče. No, ne očekujte da će ovo ići lako. Malo nerviranja i brzine vam svakako sledi. Ako previše očekujete od emotivnog partnera ili osobe koja vam je privlačna, možete se razočarati.

Autor horoskopa: Olga Savić

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR