Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP: ČETVRTAK mnogima donosi mir, a jedan znak čeka ZANIMLJIV SUSRET sa osobom sa kojom imaju razliku u godinama

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Neko će ovaj dan provesti u miru, okružen porodicom i prijateljima, a neko će upoznati zanimljivu osobu

OVAN

Izašli ste iz najnapetijih situacija, ali i dalje ste u fazi kada je potrebno da budete posebno promišljeni po pitanju svojih odluka u poslovnom segmentu. U emotivnim vezama takođe neusaglašenost i neki nemir koji potresa vaš odnos.

BIK

Drago vam je što su neke situacije razrešene i sada možete da se posvetite redovnim obavezama. Situacija se smiruje, makar naizgled. U emotivnim relacijama bolje funkcionišete sa voljenom osobom. Poziv ili poruka od strane bivše simpatije.

BLIZANCI

Dosta ozbiljno možete shvatiti neke situacije u poslu i na pravi način se postaviti. Izvesno je rešavanje problematike, a stoji mogućnost i povoljnih informacija. Ostvarujete komunikaciju sa bivšim partnerom. Postoji mogućnost i dogovora oko susreta.

RAK

Teško je da ćete uspeti da završite sve ono što ste planirali. Za tako nešto potrebno vam je mnogo fokusiranosti, a pitanje je da li sada možete funkcionisati na taj način. Okolnosti vam ne idu na ruku kada je susret sa osobom koja vas privlači u pitanju.

LAV

Fokusirajte se na detalje u dogovorima, na sitnice u poslovnom segmentu. Ako već ne možete završiti velike stvari, onda makar završavajte male! Komunikacija sa emotivnim partnerom funkcioniše, ali daleko je to od zadovoljstva i prave povezanosti.

DEVICA

Dosta toga će vam ići na ruku, i pored komplikovanih situacija. Vi nalazite dovoljno smirenosti i stabilnosti da sve regulišete uspešno. Sa voljenom osobom imate zadovoljavajuću komunikaciju i korektan odnos. Slobodnima mogućnost ozbiljnog kontakta.

VAGA

Situacije u poslu čas teku bez problema, čas se vi nervirate zbog otežavajućih okolnosti koje se pojavljuju niotkuda. Da biste imali zadovoljavajuću komunikaciju sa partnerom, moraćete ozbiljno da „spustite loptu“ i pristanete na kompromis.

ŠKORPIJA

Iako dosta toga ne ide onako kako ste vi zamislili, uspevate da izvučete najbolje iz trenutnih situacija. Priliv koji ste duže očekivali stiže. Svesni ste da se neko trudi oko vas, ali trenutno ne pokazujete nameru da mu iole olakšate situaciju.

STRELAC

Konačno ste dobili sve informacije koje su vam potrebne da biste nastavili dalje sa realizacijom jednog dogovora ili projekta. Solidan i ispunjen dan. Svojim ponašanjem možete dosta uticati na situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Budite korektni.

JARAC

Danas imate pravu meru u svemu što radite i ovo je najbolji trenutak za pokretanje. Danas ostvarite kontakte sa saradnicima koji su vam važni ili od kojih mnogo očekujete. Situacija sa partnerom se malo smirila. Za sada je sve u redu.

VODOLIJA

Mirni ste, staloženi, pribrani. Sve znate šta morate uraditi i trudićete se da ono što je u vašoj moći i pod vašom kontrolom funkcioniše kako treba. Danas može doći do zanimljivog kontakta sa osobom sa kojom imate razliku u godinama.

RIBE

Našli ste mir i stabilnost u sebi i danas možete dosta toga pozitivnog uraditi u poslovnom segmentu. Za ono za šta niste sigurni – poslušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas. Emotivna situacija je stabilna i to vam dodatno popravlja raspoloženje.

Autor horoskopa: Olga Savić

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR