Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP: Blizance će DANAS neko pokušati da OSVOJI, iako zna da su zauzete; Škorpije osećaju NERVOZU od strane partnera; Ribe "BEŽE" U SAMOĆU

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta nam prognoziraju zvezde ove srede?

OVAN

Trebaće vam malo vremena da profunkcionišete kako treba. Neka vrsta rasejanosti ili neorganizovanost u jutarnjim satima, pa bi bilo dobro da se tada ne prihvatate odgovornijih obaveza. Danas možete iznenaditi ili obradovati voljenu osobu.

BIK

Jaka energija u poslovnom segmentu, ali može biti I napetosti, pa bi bilo dobro da kontrolišete nervozu. Sa nekim situacijama ćete se lako boriti, dok će vam druge predstavljati razlog za stres . Odnos sa voljenom osobom – korektan.

BLIZANCI

Nećete dozvoliti da neko manipuliše vama. Lako ćete moći da „pročitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – flertovanje i odlična komunikacija sa suprotnim polom. Neko pokušava da vas osvoji, iako zna da ste zauzeti.

RAK

Ako vam neko od ranih jutarnjih sati pokvari raspoloženje, ne dozvolite da to utiče na ceo vaš dan. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na ono što se oko vas dešava. Emotivno – malo ste nesigurni i preosetljivi.

LAV

Pojedine kolege vam smetaju, pa ćete se truditi da se distancirate, održavajući kontakt samo sa najbližim saradnicima. Kontakti sa suprotnim polom donose vam dobro raspoloženje. Mogućnost flerta. Odlična komunikacija sa voljenom osobom.

DEVICA

Svesni da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete odstupati od svojih stavova. Teško je da ćete danas dozvoliti da drugi manipulišu vama. Ipak, u kontaktu sa voljenom osobom trudićete se da budete stabilni i da joj donesete dobro raspoloženje.

VAGA

Tokom ovog dana možete uraditi ogromnu količinu obaveza, pogotovo ako vam je nešto ostalo nezavršeno. Ipak, budite sigurni da će vas ovo dosta iscrpeti i umoriti. Osećate nezadovoljstvo i nervozu u odnosu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Danas više nego dobro „čitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. Intuicija vam itekako radi i jasno vam je šta se oko vas dešava. Emotivni partner vam unosi nervozu, ali se trudite da razgovorom i dobrom energijom ovo popravite.

STRELAC

Odlično ćete se prilagođavati i umeti da pronađete svoj interes u dogovorima. Svesni ste da vam je nečija pomoć I podrška neophodna. Neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju, I teško vam je da održite stabilno stanje u vezi.

JARAC

Svesni ste da morate pristati na uslove koji vam možda i ne odgovaraju u potpunosti, a sve zarad poslovnog projekta ili dogovora koji vam je važan. Emotivno – imate nekih porodičnih problema, što se odražava I na odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Uporni ste da dođete do svog cilja ili da isterate svoju zamisao, i nemate nameru da odustanete od toga. Možda biste mogli da razmislite da li je ovo istinski dobro po vas. Dogovori sa voljenom osobom funkcionišu odlično. Osećate se dobro.

RIBE

Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i verovatno ćete uspeti, ali ne očekujte lagan put. Na kraju dana možete biti iscrpljeni. Niste naročito raspoloženi za veće aktivnosti ili provod sa voljenom osobom. Više vam odgovara mirno popodne kod kuće.

Glas javnosti / P04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR