Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP:Bikovi će ove subote provesti mirno veče sa voljenom osobom; Rakovi će biti NERVOZNI, a Vage mogu da očekuju finansijski PRILIV!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Devicama je ovaj dan dobar za kraći poslovni put ili za jače aktivnosti vezane za porodicu...

OVAN

Očekujte jače pokretanje i veće aktivnosti, najpre na polju finansija. Imate osećaj da ste se konačno probudili i da neke situacije vidite mnogo jasnije. Dan u kojem je naglašena potreba za uživanjima – provedite lepe trenutke sa partnerom.

BIK

Osećate da polako izlazite iz nekih kriznih situacija koje vam je donela prethodna nedelja. Imate više snage i energije, motivaciju i dobar je momenat za akciju. Stoji opuštanje kako dan bude odmicao. Mirno veče sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Osećaćete se dosta dobro i podsticajno i biti spremni na akciju, iako je moguće da će u drugom delu dana već polako početi da vas savladava umor. Ipak, ostajete zadovoljni rezultatima. Razmišljanje o nekome koga jako želite da vidite.

RAK

Tokom dana stoji blaga nervoza, ali i jaka energija pa ćete uraditi više od onoga što ste očekivali. Osećate se podstaknuto, aktivno, dobro. Dobar je momenat za izlazak ili za više druženja. Sa voljenom osobom dan donosi sklad i razumevanje.

LAV

Tokom ovog dana osećaćete priliv jake energije i jača vaše ubeđenje da neke situacije vezane za vašu poslovnu stabilnost zaista možete promeniti na bolje. Povremeno nestabilna komunikacija sa nadređenima. Emotivno - mirno.

DEVICA

Osećaćete se dobro jer ste bitne poslovne stavke priveli kraju. Dan je dobar za kraći poslovni put ili za jače aktivnosti vezane za porodicu. Emotivno – bujanje strasti. Partner vas može iznenaditi i svojom inicijativom za izlazak, provod.

VAGA

Iako se vidi da kod vas vezano za posao postoji još uvek neka opterećenost, osećate da vam se raspoloženje polako popravlja. Neke poslove ste uspeli da realizujete pa su mogući i finansijski prilivi. Povremeno napetost sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Tokom ovog dana vaše je raspoloženje više nego dobro. Neke promene kojima ste se nadali se dešavaju na poslu i sada već možete da se opustite. Voljena osoba se jako aktivirala prema vama – ili vam sprema iznenađenje ili ćete pak večeras u provod.

STRELAC

Bićete aktivniji, ažurniji, brži danas. Nije vam teško ništa da uradite. Tokom ovog dana dosta dobro raspoloženje. Samo odnos sa članovima porodice može biti malo napet. Tu biste trebali da izbegavate bilo kakvu konfrontaciju.

JARAC

Možete ostvariti neke značajnije kontakte sa saradnicima. Dobro raspoloženje jer vam izgleda da će današnji dogovori biti prilično isplativi po vas. Polje ljubavi i zabave je naglašeno tranzitnim Mesecom – vreme je da se malo opustite i uživate.

VODOLIJA

Odlično raspoloženje i velika želja za pokretom. Ništa vam neće biti teško, pogotovo ako se vezuje za privatni posao ili za porodični segment. Popodne i veče su lepi da se opustite i uživate. Najbolje u naručju voljene osobe.

RIBE

Još uvek se kod vas provlači lošije raspoloženje, ali kako dan bude odmicao – osećaćete se bolje. Informacije, vesti ili poruke koje dolaze učiniće da pomislite da ovaj dan i neće biti baš toliko loš. Pogotovo ako su poruke od dragog vam bića.

Autor horoskopa: Olga Savić

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR