Glas Javnosti

DETALJAN NEDELJNI ASTRO: Pred Bikovima instant zaljubljivanja; pojedini Rakovi će osetiti “neizdrž” u vezi, a Lavove su svi rešili da nerviraju!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

U periodu od 30. januara do 5. februara, očekuje nas baš mnogo uzbuđenja, jakih flertova, zaljubljivanja, ali i "uvaljivanja" posla!

OVAN

Hrana

Ovnovima će prijati mali, ali kvalitetniji i češći obroci. Lagano, ali hranljivo – da vam da dovoljno energije da idete u korak i sa izazovima, ali i sa povoljnostima koje su pred vama.

Ljubav

Venera u polju tajni, pa još u kvadratu sa vašim vladarom Marsom....i na sve to pun Mesec u polju ljubavi – ako ste slobodni, ovo lepo „miriše“ na zabranjeno voće, avanturu, tajnu ljubavnu priču – sve začinjeno ogromnom količinom hemije i strasti. U najblažem slučaju – ovo su dani u kojima ćete intenzivno flertovati. I uživati u tome. Ukoliko ste zauzeti, pa još ako je u proteklom periodu bilo nekih problema u odnosu – malo smirite strasti ove nedelje. Ne dolivajte ulje na vatru i trudite se da između partnera i vas ima što manje tajni. Tajne veze mogu biti otkrivene kombinacijom slučajnost/nepromišljenost.

Posao

Spremite se da budete aktivni, ali ne brzopleti. Odlučni, ali ne impulsivni. Fokusirani i organizovani a ne da svoju energiju i vreme rasipate na sto strana. Tražiće vas, a i vi ćete umeti da prepoznate prave prilike. Ukoliko imate planove ili dogovore koji se vezuju za inostranstvo ili poslovni put – izvestan je dobar rezultat, ali će put do njega biti truckav i zahtevaće mnogo vašeg strpljenja i čelične živce. Po pitanju finansija – troškovi su pojačani, malo malo pa vam nešto izbije pare iz džepa.

Zdravlje

Stariji Ovnovi mogu imati meteoropatske tegobe ili problem sa pritiskom.

BIK

Hrana

Koliko god želeli da uživate u obroku – dešavanja oko vas stalno vas ubacuju u petu brzinu. Brza hrana, obroci „s nogu“ – u ovoj nedelji ćete koristiti više mesa i mesnih prerađevina, kao i začina.

Ljubav

Sve što se vezuje za porodicu, dom, ukućane – zauzetim Bikovima će biti kamen spoticanja u ovoj nedelji, tu ćete gubiti snagu, energiju i živce. Koliko god da je odnos između partnera i vas stabilan – ovo će dovoditi do nervoze i manjka zajedničkog vremena. Ukoliko pak niste stabilni kao par i imate problematiku koju vučete od ranije – sada tenzija može biti pojačana a vas dvoje ići na živce jedno drugom. Slobodni Bikovi – vaš društveni život može živnuti a vi se aktivirati, češće izlaziti sa prijateljima, uživati. Moguća su instant zaljubljivanja i jaka flertovanja. No, i te kako je moguća i avantura.

Posao

Od samog početka nedelje sačekaće vas gomila obaveza koje treba uraditi koliko odmah i koje, kako izgleda – ne mogu da budu završene bez vas. Neke situacije na poslu izazivaju u vama jaku nervozu. Pogotovo će odnos sa nadređenima biti izvor tenzije za vas. Nije trenutak da donosite bitne odluke, pogotovo ako to radite u besu ili pod naletom tvrdoglavosti. Trudite se da ovih dana ne budete impulsivni, već promišljeni i praktični. Troškovi se najviše vezuju za kuću i ukućane.

Zdravlje

Osetljivost grla i disajnih puteva.

BLIZANCI

Hrana

Velike aktivnosti čekaju Blizance, pa ćete i svoju ishranu morati da prilagodite. Smanjite ugljene hidrate, a pojačajte proteine i unos povrća. Mlečni proizvodi su takođe dobrodošli, pogotovo kefir.

Ljubav

Porodične i poslovne obaveze će vam oduzimati dosta energije i vremena, pa nećete moći da se na pravi način posvetite partneru. Ako vam na poslu dižu pritisak, nemojte nervozu prenositi u svoje emotivne relacije – vreme sa voljenom osobom treba da bude izvor opuštanja i uživanja, strasti. Voljena osoba vas motiviše i podržava – uzvratite na isti ili makar sličan način. Slobodni Blizanci – prijatelji vas aktiviraju, podstiču vas na pokret, aktivnost, izlaske, druženje. Mogu se javiti jake strasti i varnice prema nekom (doduše, ne samo kroz izlaske i društvenost, već i preko posla), skloni ste flertovanju, ali i avanturi.

Posao

Izgleda kao da se sve u ovoj nedelji natovarilo na vas, situacije vezane za posao će biti više nego dinamične – ali će istovremeno biti skopčane i sa dosta stresa i nervoze i sa vaše ali i od strane saradnika i kolega. Mnogo toga ćete završavati bukvalno u poslednjem trenutku. Nerazumevanje sa nadređenima, pogotovo ako vam je nešto obećano a nema pokazatelja da će biti ispunjeno u skorije vreme. Serija troškova vas očekuje u drugom delu nedelje, a moguće je da će prilivi kasniti ili biti umanjeni.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Viroze. Stariji – meteoropatske reakcije.

RAK

Hrana

Mesec je pun na kraju nedelje, a rakovski tanjiri će biti prilično puni i pre toga. U ovoj ste nedelji skloni prepuštanju uživanjima u slatkim i slanim zalogajima. Pa šta vam onda reći osim – prijatno.

Ljubav

Ukoliko ste u nekoj formi tajnog ili nedefinisanog odnosa – u ovoj ćete nedelji imati osećaj „neizdrža“ – želećete da raščistite stvari ili da vezu „iznesete“ u javnost. Oni koji su u „regularnim“ vezama ili braku – neke situacije vezane za partnera vam ne daju mira. Bićete posebno sumnjičavi i ljubomorni, pogotovo ako vam se učini da partner nešto prikriva od vas. Neko iz porodičnog okruženja vas nervira ili se brinete zbog te osobe. Slobodni Rakovi – Venera radi za vas i ušli ste u period pojačanih emotivnih prilika (mada će verovatnije biti da su to neprilike – jer vam trenutno strasti malo zamagljuju i oči i racio).

Posao

Pun Mesec je na samom kraju ove sedmice u vašem segmentu finansija. Pokušajte da smanjite troškove, ne rasipajte se novcem a bilo bi dobro da proverite da li su sve obaveze plaćene i da li nekom nešto dugujete. U svakom slučaju – sve vezano za pare vam sada može unositi tenziju. Generalno gledano – pritisak na vas postoji i od strane saradnika i kolega, ali i onaj koji vi stvarate sami sebi. Nervirate se oko nekih situacija koje bar trenutno ne možete promeniti. Neku papirologiju rešavate više nego uspešno.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, prehlade, glavobolje.

LAV

Hrana

Nemate dovoljno vremena, često ćete biti u žurbi, mrzovoljni i nespremni da obratite pažnju na ishranu. A potrebni su vam proteini, potrebno vam je povrće, kao i jača hidratacija.

Ljubav

Ima li dramatičnijeg Meseca od onog u Lavu? Pa još kad je pun i u kvadratnom aspektu sa Uranom? Može vas potaći da pravite halabuku za svaku sitnicu, da prenesete nervozu iz poslovnog i porodičnog segmenta u odnos sa partnerom....a u nekim slučajevima ćemo verovatno videti i dramatične preseke i rastanke. A bilo bi mnogo bolje da unesete novine u odnos sa partnerom, imate više zajedničkih aktivnosti, malo pojačate strasti.....Slobodni Lavovi – ako hoćete neke brzopotezne vezičice, ako hoćete avanturu ili vam je pak gušt da samo flertujete – to će sada moći. Stabilna veza nije nešto što može.

Posao

Svi su izgleda rešili da vas nerviraju ove nedelje. Ne brinite – i vi isto tako delujete na njih. Šalu na stranu – ako priželjkujete miran poslovni život – on teško da se može ostvariti u ovoj sedmici. Poslovne situacije će se ubrzati i iskomplikovati, ali isto tako – i vi ćete se aktivirati i dobiti podsticaj da se izborite i rešite izazove koji vam dolaze. Ne forsirajte sebe i ne zatrpavajte se obavezama jer vam mogu promaći bitni detalji. Finansije su nestabilno stabilne. Priliva ima, ali troškovi su takođe izraženi.

Zdravlje

Pojačan nivo stresa i meteoropatske tegobe. Problemi sa pritiskom, cirkulacijom starijim Lavovima.

DEVICA

Hrana

Neadekvatan način ishrane je prisutan u ovom periodu. Kao da vam apetite otvara samo ono što vašem organizmu trenutno baš i ne pogoduje – mesne prerađevine, testa, slatkiši.

Ljubav

Ovo nije stabilna nedelja u partnerskim relacijama, pogotovo ako ste već po nekim temama imali „okršaje“ u proteklom periodu. Stavke koje mogu ustalasati vaš odnos vezuju se za partnerov i vaš poslovni, porodični segment i eventualno – za bilo koji vid tajni ili sumnje. Nećete imati baš mnogo vremena jedno za drugo – pokušajte da zajednički trenuci budu ispunjeni kvalitetnom komunikacijom i bliskošću, ne tenzijom. Za slobodne je ovo više nego zanimljiv period. Neko vas može na blic zainteresovati i pokrenuti prvo komunikaciju, a onda i jaku hemiju između vas dvoje.

Posao

Pred vama je izuzetno jaka i ispunjena dešavanjima poslovna nedelja. Dosta toga ćete obaviti brže nego što mislite iako ćete do poslednjeg trenutka biti pod tenzijom i pritiskom. Umećete da odgovorite na izazove i da se organizujete na pravi način, iako ćete imati distrakcije kroz poslovno okruženje i kolege. Neki od vas strahuju od gubitka posla ili većih promena u okviru sektora u kojem rade. Ne strahujte, krajnji rezultat će svakako biti povoljan po vas. Finansije – previše troškova koje treba podmiriti.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Kod nekih od vas – anksioznost, pojačan stres.

VAGA

Hrana

Iako ćete imati neki vid borbe sa sobom – uglavnom ćete uspevati da u ovoj nedelji više vodite računa po pitanjima ishrane. Ne čačkajte po frižideru i fioci sa slatkišima u večernjim satima.

Ljubav

Kvadratni aspekt između vaše vladarke Venere i partnerske planete Marsa – govori o napetosti u emotivnim relacijama. Uglavnom će ova napetost proizilaziti iz manjka vremena i kvalitetne komunikacije – oboje ste usmereni na poslovne i lične prioritete i prostor za zajedničke trenutke se značajno smanjio. Raskorak kada je slobodno vreme u pitanju. Potrudite se oboje da ovo prevaziđete. Slobodne Vage – neko sa kim ste u komunikaciji vam je zagolicao maštu i misli, probudio želje i strasti u vama. Da li će ovo potrajati ili ne, to je pitanje na koje trenutno nema odgovora. Vi uživajte.

Posao

Posla i obaveza ćete imati preko glave. Jako malo ćete imati „praznog hoda“ – uglavnom ćete morati da žurite, menjate planove u hodu, jurite vreme i saradnike. Sve će vas ovo umarati, ali će vam sa druge strane donositi inspiraciju i pojačan elan. Novo/stara poslovna ponuda se može otvoriti pred vama ali bar trenutno – nećete imati adekvatan odgovor na nju. I bolje je da uzmete vreme i razmislite. Ovo je period kada ne treba žuriti sa odlukama. Finansijski ćete proći dobro (ako zanemarimo troškove).

Zdravlje

Čuvajte se prehlada. Mogući su i upalni procesi.

ŠKORPIJA

Hrana

Pošto se nema vremena, ispada da je najjednostavnije uzeti neku gotovu hranu ili smandrljati po koji sendvič, zabaviti se grickalicama i slatkišima. A menjanje navika po pitanju ishrane? Na to ste zaboravili?

Ljubav

Venera se jeste smestila u vaše polje ljubavi i uživanja, ali je u ovoj nedelji čeka napet aspekt sa Marsom koji vlada vašim znakom. U odnosima koji su suštinski snažni, ovo će samo dodati na strasti i pored povremene napetosti i teškoća da se usaglasite. No, u onim odnosima koji su na klimavim nožicama može biti izražena tenzija, prebacivanje, vraćanje na stare teme. Da li je moguć po koji raskid? Pa, jeste. Slobodne Škorpije – sve više se otvara prostor za intenzivna emotivna dešavanja kod vas. Ok, ove nedelje je za ulazak u bilo koji vid odnosa primarna strast ali....pa vi ste Škorpija, šta fali toj strasti?

Posao

Imate osećaj da se vrtite u začaranom krugu. Završite sa jednom obavezom – odmah kreće nova. I tako redom. Dobro je što ste sada prilično organizovani i jako malo toga ostavljate „za sutra“. No, koliko god da se trudite i da ste vredni – suštinski, čini vam se da se ne pomerate sa mesta a i ne vidite u perspektivi mogućnost za neki vid promene koji vam je sada toliko potreban. Ne brinite, promene će doći – možda i ranije nego što mislite. Niste nezadovoljni finansijama ali odlivi novca su i dalje dosta veliki.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje zbog pojačanog umora. S druge strane – imate probleme sa spavanjem.

STRELAC

Hrana

Manjak vremena i neorganizovanost i kod vas utiče na kvalitet i redovnost ishrane. Ono što vam je sada potrebno su obroci sa više povrća, supice, čorbice.

Ljubav

Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće više napetih momenata tokom ove nedelje. To neće zaobići ni one koji su u vezama, ali će biti nešto manje naglašeno. No, ove situacije nisu nerešive – neke će se razrešiti dogovorom, poboljšanjem komunikacije. Neke će se razrešiti time što ćete planirati putovanje ili izlazak sa zajedničkim prijateljima. A neke će se razrešiti time što će se uključiti strasti. Slobodni Strelčevi – ljubavne prilike se hoće otvoriti, ali nisu jednostavne – neki vid otežanja postoji ili će pak biti potrebno vreme da bi se ovo razvilo na pravi način. A moguće je i da je samo avantura.

Posao

Ukoliko je potrebno da privodite kraju neka papirološka pitanja ili da se dogovarate – obavite to odmah po ulasku u ovu sedmicu, jer je pitanje da li ćete kasnije imati dovoljno prostora da to završite. Ova nedelja vam donosi neki nesklad u završavanju redovnih obaveza – stalno ćete imati prepreke ili distrakcije i crpeće vam energiju da se sa ovim borite. Kolege se neće pokazati baš kao velika pomoć, šta više – mogu vam otežavati – pa je moguća po koja varnica u radnom okruženju.

Zdravlje

Vodite računa da se ne povredite. Disajni organi su osetljivi.

JARAC

Hrana

Promenljiv apetit koji će dosta zavisiti od toga kako se budete osećali. No, generalno gledano – ne prija vam sada teška hrana i obilni obroci. Odgovaraće vam mlečni proizvodi, naročito sirevi.

Ljubav

Poslovni život i lične obaveze će vam oduzimati ogromnu količinu vremena i donositi pojačan umor. Možda nećete imati dovoljno prostora za partnera, možda ćete biti ćutljiviji i povučeniji u sebe, a možda će vam više prijati da provedete vreme sami, u svojim mislima i mentalnom odmoru. Partner će se truditi da razume vaše povlačenje, ali nemojte da se iznenadite ukoliko ubrzo počne da se buni i krene sa optužbama na vaš račun. Možda i ljubomorom. Slobodni Jarčevi – period je dobar da susretnete, upoznate nekog zanimljivog. Dobar je da vas neko zaintrigira i probudi vam maštu.

Posao

Ulazite pod prilično dobrom energijom u novu poslovnu sedmicu i prvih par dana obavljanje obaveza će vam ići lako i bez većih prepreka. Kasnije, već kreću zapetljancije i komplikovanja, problemi u dogovorima, napet odnos sa kolegama, zaboravljanje važnih detalja ili kašnjenja. Čućete i neke informacije ili će pak biti najavljene promene koje vam neće odgovarati. Period je nepovoljan za finansije – iako će vaši prilivi biti dosta jaki, neki neplanirani troškovi vam mogu napraviti rupu u novčaniku.

Zdravlje

Osetljivo grlo i disajni putevi.

VODOLIJA

Hrana

Kad god vam u ovoj nedelji raspoloženje bude „šareno“ dohvatićete se tanjira ili izvršiti atak na frižider. Apetit je pojačan a promene raspoloženja ga dodatno „naduvavaju“.

Ljubav

Pun Mesec je u partnerskom polju na samom kraju ove sedmice. U onim vezama koje su stabilne – doći će do kratkotrajnog „talasanja“ ali i do brzog vraćanja u normalu i smirivanja. U suštini, niste ugroženi kao par, ali ćete imati pomalo truckav put kroz ovu nedelju. Pomešano gorko – slatko. Malo strasti, malo nervoze. No, u onim vezama koje su duže vreme nestabilne – ova nedelja može biti okidač čak i za razmišljanje u pravcu odvajanja. Slobodne Vodolije – za ludovanje je ovo odličan period. Vi ste u fenomenalnoj energiji, vrlo aktivni i itekako vam se otvaraju prilike za flertovanja i nova poznanstva.

Posao

Očekujte bukvalno „napad“ od strane klijenata, saradnika, poslovnih partnera. Pri tom ne mislim ništa loše – ti napadi će biti iz razloga što će svi hteti da budu u kontaktu sa vama, da se sa vama dogovore, da njih stavite kao prioritet i sa njima završite posao. Povremeno ćete imati osećaj da ne znate gde ćete pre i da ćete se pogubiti u dešavanjima – ali vi ćete sve ovo obaviti više nego dobro. Iako je nedelja pred vama vrlo izazovna i napeta – na sve te izazove ćete vi umeti da adekvatno odgovorite.

Zdravlje

Stres je naglašen. Stariji neka obrate pažnju na cirkulaciju i oscilacije pritiska.

RIBE

Hrana

Venera u vašem znaku će zašećeriti nedelju koja je pred vama. Doduše, na takav način da ćete verovatno češće posezati za slatkišima, ali i da će vam ishrana biti zbrda – zdola. Promenljiva.

Ljubav

Za slobodne Ribe kreće interesantan ljubavni period. Vi ćete nekako procvetati, prolepšati se (Venera u vašem znaku lepo radi svoj posao) pa nije ni malo čudno što će neke osobe početi da se vrzmaju oko vas. Za sada bi bilo dobro da ne žurite sa razvojem situacije sa osobom koja vam se dopada – koliko god vam je neko primamljiv i koliko god da ima hemije između vas dvoje. Zauzete Ribe – na momente dobar, na momente napet odnos sa voljenom osobom. Oni koji žive zajedno, koji su u braku ili pak imaju neku nerešenu porodičnu situaciju – više će potrošiti živaca u ovoj nedelji.

Posao

Pun Mesec u polju svakodnevice, obaveza i odnosa sa kolegama koji je krajem nedelje, doneće vam tokom ove sedmice slabu organizaciju, mnoštvo nepredviđenih poslovnih situacija, brze promene planova i pokušaje da sredite situaciju u hodu. I naravno – vrlo slabu podršku i pomoć od strane kolega i saradnika. Bićete ostavljeni da se snalazite sami kako znate i umete. Snaći se hoćete, ali će vas ova sedmica i mentalno i fizički dosta umoriti. Finansije su dobre, ali troškovi za kuću i porodicu samo rastu.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, napetost, pojačan stres.

Autor horoskopa: Olga Savić

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR