Glas Javnosti

DETALJAN HOROSKOP ZLATKA ŠUMADIJSKOG ZA 2022: Ovaj horoskopki znak pratiće sreća na svim poljima, sve će im ići od ruke!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao „kosmajski vilenjak“ predviđa da će naredna 2022. godina biti definitivno godina Ovna

Čuveni estradni astrolog i vidovnjak Zlatko Šumadijski predviđa turbulentu 2022. godinu.

Koji horoskopski znakovi će moći da odahnu dogodine, ko će da napreduje u karijeri, kome će 2022. biti godina pozitivnosti, putovanja, ljubavi, lepih -dešavanja saznajte u velikom godišnjem horoskopu koji će Glas javnosti objavljivati u 12 nastavaka:

OVAN: Što se tiče pripadnika znaka Ovna, slobodno mogu da odahnu. Dolazi njihova godina koja će im doneti procvat i preporod!

Tako da će Ovnove pratiti sreća bukvalno na svim poljima! Ovnovi će doživeti opštu katarzu, i sve će im ići od ruke u 2022-oj., godini! Mnoge pripadnike ovog znaka zadesiće nove ljubavi, drugi će pak dobiti nove poslovne ponude, dok se Ovnovima savetuju i igre na sreću, jer su mogući vanredni dobici većih para. Ovnovima se savetuje da se kockaju, mogući su dobici na lutrijama.

Ali bi Ovnovi trebalo da ulažu u poslove, u biznise, ili neka proširenja u poslovanjima i inovacije u poslovanju. Sve će im se pozlatiti, što je novo i kreativno.

Ovnovi da vode računa o živcima, nervnim napetostima, te o inervaciji kičme ikičmenog stuba, kao i o išijasu. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP