Glas Javnosti

DETALJAN HOROSKOP ZA 2023.GODINU Vidovnjak Zlatko Šumadijski otkriva kome će pare PADATI S NEBA, a ko će na emotivnom polju procvetati!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao „Kosmajski vilenjak“, predviđa da će 2023. godina biti haotična za osobe rođene u znaku vodolije, ali da će im istovremeno biti i berićetna.

Mnoge ribe će odlukama na ljubavnom planu izazvati tektonske poremećaje u svojoj okolini, blizancima predstoji dijamantska godina, dok škorpioni treba da izbegavaju svađe i kafanske tuče jer mogu da budu ozbiljno povređeni hladnim ili vatrenim oružjem!

JARAC - Jarčevi će u 2023. godini doživeti jednu opštu katarzu i preporod! Mnogi pripadnici ovog znaka će se žargonski rečeno vratiti među žive ljude! Pripadnici ovoga znaka koji su bili bolešljivi će napokon ozdraviti, a oni koji su izgubili radna mesta, pronaćiće nove poslove. Mnogi jarčevi koji dolaze iz sfere javnog ili medijskog života ponovo će zasijati na medijskim i javnim scenama. Jarčevima stoji potpuno buđenje, revitalizacija i opšti preporod na mnogim životnim poljima, kako zdravstvenom tako i na poslovnom i materijalnom.

Ljubav: 

Na emotivnom polju jarčevi će naprosto procvetati! Slobodni jarčevi će se zaljubiti i ući u nove veze, dok će jarčevi koji su već u vezama i brakovima osvežiti svoj odnos sa emotivnim partnerima. Svim jarčevima predstoji godina velikog emotivnog osveženja i ljubavnog buđenja.  

Posao:

Jarčeve očekuje veoma radna i uspešna godina. Vidim im dosta para i rešavanje svih problema sa dugovanjima i zaostalim neplaćenim obavezama u vidu kredita. 

Zdravlje:

Jarčevima vidim dobro zdravlje, ali moraju da paze da se ne živciraju. Moguće su smetnje u varenju i problemi sa digestivnim traktom. Pazite šta i koliko jedete u 2023. godini.

VODOLIJE - Vodolije će imati jednu burnu i euforičnu godinu! Slobodno mogu da kažem da će im 2023. biti i poprilično haotična! Međutim, u svom haosu i ludilu koji ih očekuje čitava godina če biti berićetna i blagorodna za sve vodolije! I pored toga što će, kako kaže naš narod, „da jure kao mušice bez glave“ 2023. će za vodolije biti obećana godina! 

Ljubav:

Opšti procvat za vodolije na emotivnom, ljubavnom i seksualnom polju i aktivnostima! Slobodno mogu da kažem da vodolijama dolazi njihova godina najpozitivnijeg emotivnog ludila! U ljubavnom životu vodolija će bit svega, od preljuba i zaljubljivanja do svinger žurki i grupnog seksa, ali jednom se živi, zar ne?! One konzervativnije i principijelnije vodolije će osvežiti svoje emotivne veze nekim putovanjima udvoje ili kupovinom igračaka u seksi šopovima.   

Posao: Vodolije će i u poslovnim dešavanjima imati jednu haotičnu i napetu godinu, ali u svom tom poslovnom ludilu i haosu će pronaći materijalnu korist i satisfakciju za sav svoj trud i rad. Biće puno para kod vodolija! Savet: Igrajte igre na sreću, mogući su i vanredni dobici!  

Zdravlje: Vodolije moraju blagovremeno da se podvrgavaju detoksikaciji organizma! Ne zadržavajte mokraću ili stolicu u sebi, zbog posla, obaveza ili nekakve zauzetosti! Ženski pripadnici ovog znaka moraju da idu na redovne ginekološke kontrole. Biće problema sa reproduktivnim organima, ali ništa drastično niti zabrinjavajuće. Kontrolišite krvnu sliku, šećer i masnoću u krvi.  

RIBE -  Pripadnici ovoga znaka će u 2023. godini moći malo da predahnu od desetogodišnjeg perioda u kojem su trajale životne bitke i borbe za opstanak i preživljavanje, kao i dugog perioda rada, sticanja, zalaganja i truda! U narednoj godini će malo odahnuti, nekako će se više posvetiti sebi, sopstvenoj revitalizaciji, sređivanju i oporavcima. Tako da će 2023. za sve pripadnike ovog znaka biti godina poput ostrva za predah, odmor i mirna luka za prikupljanje energije i snage za neke nove pobede i životne bitke, koje ih očekuju već od 2024. i 2025. godine. Ženske pripadnice ovoga znaka će se podvrgnuti estetskim zahvatima i počeće da se bave fitnesom jer kako kaže naš narod: „Ribe moraju da budu ribe!“. Muški pripadnici ovoga znaka će osvežiti svoje emotivno- ljubavne živote, a oni koji već imaju partnerke ili partnere umeće promene u svoje brakove i emotivne veze putovanjima, kupovnom stanova, automobila, motocikala, kvadova i slično.   

Ljubav:

I muški i ženski pripadnici ovoga znaka isplivaće na površinu vode u kojoj plivaju, a ta voda je zapravo život! Sve ribe će postati zapaženije nego inače, a samim tim će i lakše privući pažnju drugih znakova naročito ovnova, blizanaca, škorpiona i jarčeva, ali i lavova. Za sve pripadnike ovog znaka 2023. će biti dobra ljubavna godina sa puno iznenađenja, ali i prevara, flerta i ljubavno- emotivnih igrica kakve samo ribe umeju i znaju. . .  

Posao:

Stabilna i dobra poslovna godina za ribe u kojoj neće morati previše da se trude i angažuju jer neće biti potrebe za tim. Ribama će nekako poslovi dolaziti sami po sebi i nametati im se. Jedino će im preostati da od ponuđenih poslova odaberu ono što je za njih najunosnije i što donosi najviše novca.   

Zdravlje:

Ribe treba da paze na pluća i bronhije, dok pušači treba  definitivno da ostave cigarete jer većina riba puši na nervnoj bazi, a to nije dobro! Treba da pripaze na kosti i zglobove, jer su moguća uganuća, manji prelomi i naprsnuća kostiju. Mnoge ribe će biti sklone alergijama i alergijskim reakcijama, kao i raznim promenama na koži, koje se moraju sanirati. 

OVAN -  Ovnovima vidim jednu težu godinu. Za mnoge pripadnike ovog znaka će to biti godina „prekretnica“, pa „kom obojci, kom opanci“. Naredna 2023. će im biti godina velikih, čak DRASTIČNIH životnih promena! Naravno, to ne mora da bude ništa loše po njih. Mnogi pripadnici ovog znaka će promeniti posao, drugi će se pak razvesti ili razići od partnera, treći će promeniti dosadašnja mesta stanovanja i otići u inostranstvo i slično. Za pripadnike ovog znaka bih najpre rekao da će im 2023. biti godina VELIKIH PROMENA I TO OD ŽIVOTNOG ZNAČAJA! Sva ta dešavanja ovnove neće puno iznenaditi, jer sve što će se tek dogoditi oni su jako 

dobro isplanirali. Ovnovi sve što čine, odlučuju ili rade dobro prouče i isplaniraju do najsitnijih detalja i sebe tako izlažu minimalnom riziku od neuspeha ili promašaja. Ovnovi se ne plaše ničega osim sebe samih, ali nisu skloni velikim rizicima i kockanju sa životom. Sve što rade i pripremaju za budućnost dobro prouče i isplaniraju. Tako da za ovnove možemo reći da su proračunati, ali i veoma racionalni. Sve što im se u 2023. bude dogodilo slobodno mogu da kažem da će biti nekako i očekivano, razumno i veoma racionalno. Za njih će 2023. biti zaista godina VELIKIH PROMENA! Ssve te promene će im doneti prosperitet.

Ljubav:

Mnogi pripadnici ovoga znaka će prekinuti postojeće veze, brakove, partnerske zajednice i poželeće potpuno nešto novo u ljubavno-emotivnom životu. Mnogi pripadnici ovoga znaka će takvim odlukama izazvati tektonske poremećaje u svojoj okolini. Ali, ovnovi su zaista takvi, kada nešto odluče, odlučili su i tu nema nikakvog kompromisa. Ako su procenili da je nešto najbolje za njih, pa makar to bila promena dosadašnjeg načina života za 180 stepeni, ovnovi će to i učiniti, bez kompromisa i bez pogovora. Druga polovina pripadnika ovoga znaka će učiniti SVE kako bi svoje veze, brakove i partnerske odnose dodatno ojačali i učvrstili pozicije. Kod ovnova je sve unapred proračunato i isplanirano, ali to ne umanjuje njihovu seksualnu energiju koja je veoma naznačena. 

Posao:

Ovnovima predstoji godina poslovnih „prekretnica“. Mnogi će menjati poslove, radna mesta, pa čak i zanimanja. Pojedini će potražiti poslove u inostranstvu i tako promeniti dosadašnji život. Kod ovnova će se dogoditi tektonske promene, ali uglavnom dobre i važne. Ovnovi retko menjaju ustaljene životne navike, ali kada donesu odluke o promenama onda su to revolucionarne promene kako po njih same, tako i po njihovu najbližu okolinu.  

Zdravlje:

Ovnovi će u 2023. patiti od hroničnog umora. Trebalo bi da obrate pažnju na krvnu sliku i zdravlje jetre. Osim toga treba da obrate pažnju na zdravlje zuba i očiju jer je moguća pojava očnog pritiska. Ženski pripadnici ovog znaka moraju da obrate pažnju na zdravlje reproduktivnih organa, bubrega i dojki.

BIK -  Za sve bikove 2023. godina biće godina velikog olakšanja i rešavanja mnogih životnih briga i problema. Tako da će gotovo za sve bikove početi da duvaju neki laki, topli, mirisni vetrovi puni optimizma i poleta!  Što bi rekao naš narod dolazi i njihovih pet minuta! Zaista će mnogim pripadnicima ovog znaka napokon svanuti po svim osnovama. Za bikove nastupa godina  sreće, olakšanja, uspeha i dobrog zdravlja. Generalno, za mnoge će sve odisati optimizmom i nekom potpuno novom i zdravom energijom. 

Ljubav:

Bikovi će u idućoj godini zračiti optimizmom, dobrom energijom, pa će im samim tim biti privlačniji za ostale pripadnike zodijaka. Bikovi će privlačiti ribe, lavove, strelce, ali i vage i vodolije. Na emotivno- ljubavnom polju će uglavnom biti srećni i zadovoljni. Slobodni pripadnici ovoga znaka započeće veze na duže staze ili brakove. Oni pripadnici ovoga znaka koji su već u vezama ili brakovima, osvežiće svoje veze i brakove nekim lepim dešavanjima, slavljima ili putovanjima. Bikovima će 2023.  zaista biti godina sreće, preporoda i povratak pozitivne energije.

Zdravlje:

Bikovi generalno treba da vode računa o kostima. Mogući su začeci osteoporoznih promena. Moraju da povedu računa o probavi i digestivnom traktu i da se pozabave svojim metabolizmom, koji može da bude usporen, a moguća je i pojava gojaznosti. Opšte je poznata činjenica da se bikovi nagoje kada im je lepo u životu i kada im sve ide od ruke. Mlađe pripadnice ovoga znaka imaće pojačanu i naznačenu plodnost, pa će mnoge pripadnice ovoga znaka 2023. ostati u drugom stanju. Bikovima će 2023. generalno biti godina zdravlja.  

BLIZANCI - Za  blizance dolazi jedna lepa, stabilna i dobra godina! Blizancima će 2023. doneti samo dobro na svim poljima, kako poslovnom tako i emotivnom. Za blizance će to biti jedna dijamantska godina. Mlađi pripadnici ovoga znaka počeće svoje prve poslove koji će biti unosni. Drugi pripadnici ovog znaka koji su već u svojim poslovima mogu samo da očekuju još bolja poslovanja, stabilnosti i sigurnost. Predstojeća godina im neće biti dobra samo po pitanju para i posla, već i po pitanju ljubavi, putovanja, sticanja novih prijatelja i poznanstava, ali i povratka nekih osoba iz prošlosti u njihove živote.

Ljubav:

Za blizance koji su već u vezama, brakovima ili u dužim partnerskim odnosima te veze i brakovi će se još više učvrstiti jer će oni uneti još više dinamičnosti i radosti. Slobodni pripadnici ovoga znaka ludo će se provoditi i predstoje im neke nove veze i novi brakovi.   

Posao: Blizanci će u 2023. u poslovima biti izuzetno stabilni, samouvereni i sigurni. Što bi naš narod rekao: „Bog im dao, dušmani im neoteli!“. Svakako će blizancima ići sve od ruke u narednoj godini.

Zdravlje: Mnogi pripadnici ovoga znaka imaće iznenadne hiruške intervencije! Blizanci treba da se pripaze upala i zapaljenskih procesa stomaka. Mnogi mogu imati zapaljenja slepog creva, bubrega, žuči, žučne kese, bešike. Ženski pripadnici ovoga znaka moraju da pripaze na moguće cistične promene jajnika, pojavu mioma materica ili kondiloma. 

 

RAK -  Za rakove nema odmora ni u 2023. godini! Ova godina je bila burna i turbulentna skoro za sve rakove, ali će naredna biti centrifuga ludila koja očekuje sve pripadnike ovoga znaka! Što bi narod rekao „neće znati dal su pošli il su došli!“. Zaista, sve rakove očekuje dinamičnost u poslovima, mnogi će biti unapređeni, drugi će pak imati značajnije finansijske dobitke!    

Kod rakova će biti ljubavi na pretek! Mnogi će biti skloni prevarama ili nekakvim emotivno-ljubavnim izletima i ispadima da tako kažem. Za rakove u narednoj godini neće biti ništa od onog tipičnog rakovskog hedonizma i sunčanja u plićacima nekih toplih mora. Naprotiv, narednu godinu će zapantiti po obavezama, unapređenjima, dobrim zaradama i brzini življenja!

Ljubav:

Bez obzira na brzinu života u 2023. rakovi će biti najpromiskuitetniji pripadnici zodijaka! Tako da će kod rakova biti i prevara, svinger-partija, orgijanja i grupnog seksa. Tako da partnerima rakova neće biti lako! Rakovi će koristiti svaku datu priliku za seks, blud i razvrat, ali jednom se živi, pa je sve razumljivo i prihvatljivo. 

Posao:

Rakove čeka generalno dobra, uspešna i radna godina. Biće  prezauzeti i nametnuće im poslove kojima se nisu ni nadali, ali rakovi umeju da ispoštuju nadređene i ponekad da odrade i nemoguće. Zato će mnogi rakovi biti nagrađivani, dobiće povišice ili unapredjenja. Pojedini će zauzeti veoma važne i bitne poslovne pozicije i funkcije.  

Zdravlje:

Rakovi da paze na hroničan umor i imuni sistem. Trebali bi da uzimaju što više vitamina i suplemenata, kako bi izdržali ludu i dinamičnu 2023. godinu, a da pritom ostanu na svojim nogama. Mlađe pripadnice ovoga znaka imaće naznačenu plodnost tokom 2023. godine, pa će veliki broj račica ostati u drugom stanju! Drugi pripadnici ovog znaka treba da paze na zdravlje želuca, creva i na povišeni krvni pritisak. Ženske pripadnice ovoga znaka moraju da obrate pažnju na zdravlje štitnjače i na status hormona.  

LAV - Za lavove dolazi jedna mirna, lepa i uljuljkana godina! Lavovi će je pregaziti s pola snage. Nigde neće žuriti, neće se oko bilo čega ili koga puno truditi i zauzimati, ali će im nekako sve polaziti za rukom i sva vrata će im biti otvorena! Naredna godina će za lavove biti naprosto godina izbora, po principu švedskog stola tačnije „hoću – neću“. Lavovima će koncentracija i intuicija biti izražene do maksimuma! Kada su u svojim nirvanama tada su zapravo najskocentrisaniji, najintuitivniji, najlucidniji i najmudriji! Tada su zapravo pravi lavovi. Niko ne bi trebalo da pokušava da ih laže, maže i pokušava da im nešto podmetne ili podvali jer to kod lavova NEĆE proći. Naredna godina je za lavove godina opuštanja, hedonizma, putovanja, druženja, sticanja novih znanja i novih poznanstava, ali sve kroz smirenost, opuštenost i kroz lavovski smisao za skladnost. 

Ljubav:

Lavovi će biti veoma orni i raspoloženi za seks tokom čitave godine, pa će se partneri lavova morati svojski da se potrude da zadovolje svoje perverzne lavove i lavice, koji samo na prvi pogled ostavljaju utisak nezainteresovanosti i letargičnosti. Što bi rekao naš narod „ispod Mire trista vire!“. Tako je i sa pripadnicima ovoga znaka zodijaka. Lavovi će imati veoma ispunjen emotivno-ljubavni život. Slobodni pripadnici ovog znaka biće veoma razuzdani, a oni lavovi koji su u dužim vezama ili brakovima poželeće malo da eksperimentišu sa svojim partnerima i da oprobaju neke ljubavno-seksualne čari koje još nisu iskusili sa svojim partnerima. Sve u svemu, ljubavno-seksualni život lavova biće veoma ispunjen i zanimljiv.

Posao:

Lavovi se neće puno pomučiti, a sve će postizati i sve svoje obaveze će završavati na vreme i u planiranim rokovima. Vreme će lavovima naprosto ići naruku. Lavovi će imati vremena napretek i prijaće im skladnost u tom višku slobodnog vremena. S druge strane, svi će biti zadovoljni poslovnim učincima lavova.

Zdravlje:

Ženske pripadnice ovoga znaka trebalo bi da povedu računa o 

zdravlju reproduktivnih organa jer su mogući zapaljenski procesi jajnika, urinarnog trakta i bešike. Ostali lavovi moraju da paze na moguće infekcije urinarnog trakta, eventualne pojave peska ili kamičaka u bubrezima, koji mogu izazvati iritacije i bolove.

DEVICE -  Devicama će 2023. godina biti pomalo majka, a pomalo maćeha. Daće im sigurnost, stabilnost, egzistencionalno blagostanja i bezbrižnosti. Finansijske dobitke će imati tokom čitave 2023. godine! S druge strane, biće im i maćeha jer će baš sve ići preko njihovih leđ!  Niko ništa neće umeti, znati, niti moći bez upućenosti, znanja i snalažljivosti devica. Biće svima potrebne, da su im  pri ruci za sve i svašta, jer nekako su device bogom date! Sve znaju, u sve se razumeju i drugi bez devica u svojim poslovnim okruženjima neće moći. Tako da devicama neće biti baš poslovno laka godina, jer će svi od njih očekivati i moguće i nemoguće. Predstoji im teška, radna godina, puna zadataka, obaveza i zahteva od nadređenih, kao i puno odgovornosti. Jedina satisfakcija biće im dobra zarada, egzistencionalna sigurnost i stabilnost, što je devicama u principu negde i najvažnije kako bi mogle da funkcionišu.

Ljubav:

Emotivno- ljubavni život kod svih devica neće biti u stagnaciji. Biće poslovno prezauzete, ali svakako neće zapostaviti svoje emotivno - ljubavne živote. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati znatno zastupljenije seksualne aktivnosti, pa čak i promiskuitetnost, dok će se ređe odlučivati za neka ozbiljnija vezivanja ili otpočinjanja nekakvih veza. Device koje su u dužim vezama, brakovima ili partnerskim odnosima okrenuće se proširenju porodica, stvaranje još potomstva, ugađanju svojim partnerima do samih granica opsesivnosti.   

Posao:

Device očekuje dobra, radna, i stabilna godina. Za sve device biće to godina egzistencionalne stabilnosti i blagostanja, godina sveobuhvatnih zadovoljstava i pobeda. Možda će u određenim trenucima device same sebi ličiti na bube balegare, na radne i vredne termite, na magarce koji zapinju i vuku terete, gde drugi ne bi ni pomisliti, smeli, niti želeli. Kod devica će biti moguće i nemoguće. Ako je krajnji ishod veliki materijalni dobitak, izdržaće device puno toga. . . 

SAVET : Igrajte igre na sreću, mogući su vanredni dobici! Kockajte se jer će vam rizici donositi vanredne prilive para. Ulažite u zemlju, nekretnine, kupujte placeve, letnjikovce, vikendice.

Zdravlje:

Device i pored tolikog poslovnog angažovanja i iscrpljenosti biće relativno jako dobrog zdravlja. Imaće probleme sa pojavama ekcema, herpesa, psorijaznih promena na koži usled pada imuniteta i istrošenosti organizma od prevelikog rada. Mnoge device se mogu suočiti i sa pojavom ulceroznog kolitisa i Kronove bolesti. Naročito će ženske pripadnice ovoga znaka biti osetljivijeg zdravlja.

VAGE - Vagama dolazi mirna i lepa godina! Posle „bura i oluja“ u životima vaga zavladaće periodi smirenja, zdravlja, životne idile, sreće i radosti. Vage koje su u proteklih deset godina  imale burna dešavanja u svojim porodicama, oko zdravlja svojih bližnjih, u odnosima sa partnerima, kolegama definitivno završavaju sa pređašnjim ludilom i ulaze u jako miran, stabilan i dobar period! Tako da će za sve vage 2023. biti godina opuštanja, oporavka, revitalizacije i opšteg preporoda. Vagama naredna godina donosi i povratak onim malim stvarima koje život znače! Vage će se okrenuti sebi samima, vratiće u svoje živote stare proverene prijatelje, vratiće se nekim jednostavnijim načinima života i življenja, vage će se rasteretiti od dosadašnjeg balasta i životnih problema. Od svega toga će se osloboditi i okrenuće se jednostavnom i praktičnom životu. To nikako ne znači da će se zapustiti i odreći savremenog života! Vage će biti usredsređene na povratak zdravom i jednostavnom načinu života i življenja. Uz posećivanje fitnes centara, teretana, plastično-rekonstruktivne hirurgije zarad lepote, zdravog i dobrog izgleda.   

Ljubav: Vage povratkom sebi samima, počeće ponovo da  isijavaju starim dobrim sjajem i fluidom, tako da će biti veoma poželjne i u fokusu ostalih znakova zodijaka, a naročito lavova, devica, strelaca, ovnova i bikova, kao i blizanaca. Ljubavni život kod svih vaga biće stabilan, miran, zanimljiv, ispunjen radošću i srećom. U ljubavno-emotivnim životima vaga neće biti nekakvih tektonskih poremećaja. Vage vole da im je u životu nekako sve pod konac i sa poravnatim tasovima na tim njihovim vagama, bez previše rizika i bez previše eksperimentisanja u životu pogotovo ne u ljubavni. Vage će u narednoj godini želeti samo svoj spokoj i bezbrižnosti.   

Posao: Vage će u svojim poslovima biti dosledne, istrajne, uporne, ali neće ni preterivati kao u proteklih deset i više godina. Radiće i dalje veoma predano i odgovorno, ali bez nekog preteranog izgaranja na poslu, već da bi, što se kaže, „zadovoljili i ispunili norme“. Tako i treba, i krajnje je vreme da vage sebe poštede od preteranog rada, zalaganja i večitih odgovornosti. Dolazi godina za predah, odmor, revitalizaciju i relaksacije.

Zdravlje: Vage bi trebalo da urade opšte preglede i kontrole. Da provere kvalitet i sastav kostiju, hrskavica, zdravlje zglobova. Kod nekih pripadnika ovog znaka mogući su problemi sa reumatoidnim artritisom, reumama i išijasom. Vage treba da paze na uganuća zglobova, istezanje tetiva, naprsnuća mišića. To važi i za muške i za ženske pripadnike ovoga znaka. 

Napomena: Vage bi trebalo da uzimaju više vitamina E, kao i goveđi gel zbog zdravlja hrskavice zglobova. Vage će u 2023. godini biti, što bi naš narod rekao. „sviraj, sviraj, pa i za pojas zadeni“. To znači da se vagama savetuje dug i dobar predah, od rada, poslova, briga, problema, od tuđih briga i problema... Treba da se usredsrede ka sebi samima, kako bi te svoje tasove poravnjali da budu skladni i tačni.

ŠKORPIJE -  Za pripadnike ovog znaka sledi jedna teška i prelomna godina. Škorpionima će 2023. biti profitabilna i godina dobre zarade, materijalno EKSTRA godina! Osim materijalne dobiti i koristi, škorpionima neće ništa drugo doneti. Štaviše, ukoliko na vreme ne shvate da odavno ne žive u svetu pravde i pravičnosti i ukoliko ne počnu da primenjuju diplomatiju u životu već nastave „da ispravljali krive Drine i pišaju uz vetru“ moraju da paze da ih to gadno ne zapljusne. Od svega toga ih posle „neće oprati ni Dunav ni Sava“. Zato škorpionima preporučujem da se u 2023. okrenu radu, zaradi, sticanju, da se drže principa

 „use i u svoje kljuse“ i da ih ne zanima ništa više od toga. Savetujem škorpionima da se drže podalje od sudova, sudskih postupaka! Da izbegavaju konfliktne situacije sa okolinom, a NAROČITO NE SA UNIFORMISANIM LICIMA, ILI NEKIM REPRESIVNIM DRŽAVNIM ORGANIMA, kao što su izvršitelji, poreznici, finansijska policija, inspekcije! Nikako ne ulazite u to škorpijsko isterivanje pravde. Savetujem škorpione da ne ulaze u sukobe sa ukućanima, bračnim i ljubavnim partnerima da ne bi došlo do neželjenih ekcesnih situacija i da ih ne bi optuživali za nasilje u porodici. Budite mirni, povučeni, usredsređeni samo na posao, zaradu, i na sticanja materijalnih dobiti. Upamtite da 2023. nije naklonjena vama. To će svakako biti 2024. i 2025. godina.

Ljubav:

Neka čuvaju ono što imaju i što bi rekao naš narod „da ne traže preko leba pogače“ bilo bi im pametnije. Ukoliko vas partneri uhvate u prevarama, preljubama, neizostavno će doći do raskida veza, razvoda brakova i razlaza od sadašnjih partnera. Budite oprezni šta radite ukoliko prevarite partnere, neće vam pomoći ni vaša neopisiva harizma niti vaša neopisiva seksualnost da ih zadržite. Treba da znate da vaša harizmatičnost, seksipil i škorpijska seksualna energija NEĆE igrati nikakvu ulogu i NEĆE uticati na bilo koga. Tako da će škorpije morati da budu više nego pažljive i oprezne, jer njihovi otrovi u 2023. neće biti opijajući niti opasni za bilo koje druge zodijačke znakove! Tako da škorpioni u 2023. svojim žaokama i otrovima mogu samo sebe same da povrede i otruju, a druge NE!  

Posao:

Poslovni aspekti škorpiona su SAVRŠENO DOBRI! Biće to godina ODLIČNE ZARADE ZA ŠKORPIONE! Mnogim škorpionima će naredna 2023. doneti ekstremne prilive novca, materijalne dobitke, velike poslovne pobede i dostignuća! Ukoliko škorpioni na vreme shvate da ne treba da rasipaju energiju na drugim poljima nego da treba samo da se usredsrede na rad, posao i pare utoliko će biti uspešniji i  zaradiće čitava bogatstva. 

Zdravlje: Škorpionima će biti osetljiva pluća i jetra u idućoj godini! Škorpioni koji konzumiraju duvan trebalo bi to da smanje na najmanju moguću meru. Oni škorpioni koji se nepravilno hrane, konzumiraju više alkohola ili nekakvih lekova, trebalo bi da provere stanje svoje jetre. Muški škorpioni NIKAKO NE BI SMELI DA VOZE MOTOCIKLE jer im 2023. nije naklonjena za dvotočkaše! Mogući su padovi sa motocikla i ozbiljnija povređivanja.

NAPOMENA: Škorpioni treba da izbegavaju konfliktne situacije, svađe, rasprave, kafanske tuče jer mogu biti ozbiljno povređeni hladnim ili vatrenim oružjem! Naročito da se klone ulaska u sukobe sa zodijačkim znacima ovna, bika, lava, strelca i jarca koji im nikako neće biti naklonjeni u 2023. godini.    

STRELAC - Za sve strelčeve počinje jedno divno i dobro razdoblje, gde će sva njihova neizmerna energija i optimizam doći do potpunog izražaja! Strelčevi izlaze iz jednog mračnog, nervozog i nestabilnog perioda u kome su bili poslednje dve godine. Strelčevima se vraća njihova stara dobra energija samog Jupitera! Tako da će kod strelčeva biti po onoj narodnoj „rodi ga majko srećnog, pa ga u šanac baci!“ Za strelčeve dolazi ludo dobra godina! Neće znati gde udaraju! Biće im to godina uspeha, sreće i radosti po svim osnovama! Pare će strelcima bukvalno padati sa neba i same im se nameštati. Savetujem sve strelce da se kockaju, da igraju igre na sreću i da se ne libe da zarade novac gde god je to moguće i gde god im se ukaže prilika! 

SAVET: Ne propuštajte mogućnosti dobre zarade gde god se ta mogućnost ukaže! Kod strelčeva će takvih mogućnosti biti izuzetno, izuzetno mnogo! Naravno te mogućnosti dobre zarade strelčevima neće umanjiti ostala životna zadovoljstva koja im donosi, za njih, ludo dobra 2023. godina!  

Ljubav:

Nova dobra energija pristiže strelcima i biće puni poleta, zanosa i ljubavno-seksualnog ludila! Tako da će slobodni strelci imati želje za kratkim avanturama, želeće da naprave što više recki na zidovima svojih ljubavno-seksualnih tabela, ali pod uslovom da na tim tabelama ima mesta da se stavi koja nova recka!   

Strelčevi koji su u dužim vezama, brakovima, ili partnerskim odnosima, uneće puno nove energije u svoja postojeća bračna i emotivna stanja i svojim partnerima će priređivati puno lepih, emotivnih, ali i seksualnih egzibicija i iznenađenja. Time će svoje postojeće veze dobrano osvežiti i u njih uneti puno fantazija i dobre pokretačke energije.  

Posao:

Strelčevima će bukvalno poslovno sve ići od ruke! Polja njihovih poslova i zanimanja su u zenitima sazvežđa apsolutne sreće! Tako će strelci, oslanjajući se više na faktore sreće, a znatno manje na nekakav konkretan rad, prolaziti bolje nego i jedan drugi znak zodijaka! Samo će pripadnici znaka raka po nekoj sreći u finansijama i dobicima moći da se porede sa srećom strelaca koja ih očekuje narednoj godini. Kod strelaca će biti po onoj narodnoj „čega se god late, to će im se posrećiti!“. 

Zdravlje:

Strelčevi moraju da paze na imunitet! Strelčeve će mučiti išijalgije, ukočenja, a moguća su istezanja tetiva i ligamenata. Ženske pripadnice ovoga znaka imaće naznačenu plodnost tokom čitave 2023. godine! Mnoge pripadnice ovoga znaka će ostati u drugom stanju! Rađaće decu SREĆE, jer će ta deca biti začeta u godini lude sreće za strelčeve. Ženske pripadnice ovoga znaka treba da se pripaze zapaljenskih procesa bešike, bubrega i urinarnog trakta.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR