Glas Javnosti
Pošta_mobilni_stiki_320x100

DEČJI HOROSKOP: Kako obuzdati i ispratiti sve što mali STRELAC zamisli

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Roditeljstvo za decu strelčeve je od samog početka vrlo uzbudljivo jer imaju uporedo i fizički i mentalno jako aktivnu bebu, dete Strelac pre nego što prohoda znaće gde su ulazna vrata od stana.

Mali strelčevi jako srećne i slatke bebe kojima još od prvih dana prijaju sva dešavanja, kretanja i razgovori oko njih. Nikako neće voleti da budu same, one vole društvo, čak će i spavati bolje ako čuju poznate glasove. Nikad nije neraspoloženo - ovo dete je uvek nasmejano.

Osobine su im dobroćudni, optimistični, nezavisni, velikodušni, iskreni, logični, dinamični

Ne vole nikakva ograničenja, tako da budite spremni da će čim stanu na svoje nogice biti neuhvatljivi jurićete za njima non stop. Mali Strelci su brza deca, nekad malo nespretna, i često ne vide stvari ispred sebe. Klasične dečje igre su im dosadne, jer ova deca vole sve što je živo, istinito, pa ako želite da usrećite svoje dete stavite ga u krilo, napravite krug kolima po dvorištu ili zajednicki povijajte drugo dete. Vole da razgovaraju, čitaju o avanturistima, istraživanjima. Vole sport, a pogotovo kolektivni. Takmičarski su nastrojeni uvek, čak i kada igraju karte. Puni su duha i zanimljivi kao ličnosti. Dobri su drugari, slepo i naivno nekad veruju drugima, mada povremeno znaju da pokažu egoizam. Takođe znaju da budu licimerni i tužibabe.

On jako ceni obećanja, a ako ih nema, znaće kasnije da kaže: ”Pa ti si obećala, pa nisi ispunila!”

Pokušajte im omogućiti i kućnog ljubimca, jer su rođeni ljubitelji životinja i naučiće mnogo negujući nekog. U školovanju pustite da ih vode njihove lične sklonosti, jer njihove sklonosti mogu biti usmerene na različita zanimanja. Verujte u ciljeve deteta strelca i on će zasigurno naći metu svoga života.

Savet roditeljima:

Razvijajte u njemu sve kvalitete koje primetite bar do treće godine

Što više obrazovanje

Obratite pažnju na prekomernu ishranu

Ohrabrite ga ukoliko je izgubio utakmicu u školi, biće dana za megdana

Neka razvija duhovnost u sebi, kasnije postaje mnogima učitelj

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP