Glas Javnosti

DA LI STE ROĐENI PO DANU ILI NOĆI? Evo kako VREME ROĐENJA utiče na VAŠ KARAKTER

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Položaj sunca ima ključnu ulogu u našoj ličnosti, tvrde astrolozi.

Ako ste ikada proučavali svoju astrološku kartu, znate da vreme rođenja utiče na vaš horoskopski znak i da određuje podznak. Ali, da li ste znali da je bitno i jeste li rođeni po danu ili po noći?

Položaj sunca ima ključnu ulogu u našoj ličnosti i utiče na to kakav nam je karakter - kaže astrolog dr. Kajsi Bud."Ljude rođeni kada je sunce na svom vrhuncu, znači u podne i oko podneva, odlikuje odvažnost hrabrost i otvorenost" -  reči su astrologa.

Kod onih koji su pak rođeni noću, kaže Budd, sunce je smešteno u donju polovinu astrološke kuće, pa su zato rezervisani prema ljudima, okrenuti sebi i introvertni, piše Vecernji.hr.Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osetljivom, napominje Budd i u tom je slučaju veći i jasniji uticaj meseca na osobu - objasnila je. Ako ste rođeni noću mesec postaje vaš "svetlosni" vođa i vlada vašom energijom.

I sunce i mesec su neverovatno važni i ne postoje jedno bez drugoga, a baš kao mesec na nebu i mesec na našoj natalnoj karti odražava svetlost našeg sunca - kaže Budd i napominje da su u tumačenju natalnih karata razlike u dnevnim i noćnim kućama opštepriznato pravilo o kome astrolozi vode računa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP