Glas Javnosti

DA LI STE ROĐENE KAO JAKE I MOĆNE: Saznajte koji ste TIP ŽENE prema KINESKOM HOROSKOPU

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta pokazujete pred drugima, a ko ste zapravo.

Prema kineskom horoskopu, žene su dvojake ličnosti, sa jednom koju pokazuju drugima i jednom skrivenom, mističnom, koja oslikava njihovu pravu prirodu.

Prema tome, postoji 4 tipa žena, a na osnovu njihovog horoskopskog znaka, tj. godine u kojoj su rođene. Evo koji su to tipovi:


Romantične žene (rođene u znakovima Konja, Tigra, Psa)

I nežne i slabe u isto vreme. Njihov izgled, ideali, način života, ponašanje - sve je pod uticajem romantične ljubavi. Ali njihov um, razmišljanje ne odgovara ovoj slici. To su logične, analitične ličnosti, inteligentne, bez preteranih emocija.

Direktne, ambiciozne, ali isto tako lako posumnjaju u sebe i svoje sposobnosti, često bez dovoljno volje da nešto urade do kraja… Oni su u stanju da ostave zapanjujući utisak, ali, nažalost, nemaju baš dovoljnu unutrašnju snagu koja bi mogla da podrži ovu sliku.

Zato se nesklad između reči i dela, plana i njegovog sprovođenja, tako jasno ispoljava upravo u ova tri znaka. Zahvaljujući njihovom izgledu i držanju, niko oko njih ne sumnja u njihovu snažnu ličnost. Niko osim njih samih. Ne može svaki muškarac da održi korak sa tako brzo razmišljajućim i promenljivim romantičnim bićem. Zbog toga su mnogde od njih same.


Jake žene (rođene u znakovima Petla, Zmije, Bivola)

Ove znakove krase urođene ambicije i direktnost, imaju veliku snagu uma, ne plaše se konkurencije, ali ne mogu uvek da ostvare ono što žele. Volja ih u tome često sprečava, kao i nedostatak inventivnosti i društveni stereotipi. Njima je ljubav pokretač, ali i slaba tačka. 

Traže jakog muškarca i teže da kombinuju tri stvari: da stvore jaku porodicu, ostvare se kao majke i postignu veliki uspeh u poslovnoj karijeri. Mnoge u tome i uspeju. Njihova lestvica je veoma visoko, ne može svako da je dosegne.


Šarmantne žene (rođene u znakovma Pacova, Majmuna, Zmaja)

Predstavnice ovih znakova su personifikacija ženske lepote, gracioznosti, sofisticiranosti i slabosti. Krasi ih trezvenost, ali i lukavost. Mogu da budu strastvene, kada to požele i da osvoje svakog muškarca, ali njihov krajnji cilj nije žviot pun strasti varnica već mirno porodično gnezdo i lagodan život. Inteligentne su, ali i duhovne, teže svom miru i sigurnosti, cene materijalno blagostanje i ne vole da sebi bilo šta uskraćuju.

Najviše brinu o sebi i svom blagostanju, kao i onima koje nesebično vole. Kada su nezadovoljne i kada naiđu na probleme, često umeju da koriste suze kako bi dobile ono što žele. 


Nezavisne  žene (rođene u znakovima Vepra, Mačke, Koze)

Ovo su predstavnici najmisterioznijih ženskih znakova. Spolja su potpuno smirene, ali se iza toga krije mngo nedokučivog razmišljanja. Sve ove žene imaju prilično trezven pogled na život, pametne su, pronicljive, ali kada dođe vreme za akciju, tu se manifestuje njihova specifičnost: više veruju snovima, nego stvarnosti. 

Imaju ogromnu snagu volje, zbog čega su spremne čak i na žrtve i odricanja. Potpuno su slobodne i nezavisne, naročito od muškaraca. Ljubav im nije na prvom mestu, ali kada odluče da nekom poklone svoju ljubav, onda se potpuno predaju i posvete, piše Alo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR