Glas Javnosti

ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU ZLOPAMTILA U LJUBAVI: Ne želite da im se zamerite

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrologija takođe igra veoma važnu ulogu u identifikaciji karakteristika onih ljudi koji će učiniti sve za ljubav svog života.

Jarac

Jarčevima je ljubav veoma važna. Pošto su strpljivi, vremenom će pronaći odgovarajućeg saputnika. Međutim, kad god da sretnu partnere, obožavaće ih i učiniće sve da budu sa njima.

Ništa ih ne može sprečiti da pronađu ljubav jer nikada neće praviti kompromise u životu. A ako su spremni da ubiju nekoga, opravdavaju svoje ponašanje tvrdnjom da deluju u interesu plemenitog cilja.

Rak

Emocionalni rakovi se bore da upravljaju svojim osećanjima. Oni su haotični i nepredvidivi jer njima upravlja Mesec i imaju emocije koje su povezane sa stalnim promenama mesečevih faza.

Postoji mogućnost da će učiniti nešto loše iz čiste ljubavi. Deluju impulsivno i u skladu sa svojim osećanjima.


Bik

Bikovi se nikada, apsolutno nikada ne igraju u vezama. Muškarci Bikovi su vatreni romantičari. Međutim, često možete računati da će njihov odgovor na sve biti posesivnost i ljubomora u romantičnim vezama.

Kada su u pitanju njihovi odnosi, oni imaju potencijal da postanu toliko iracionalni da bi čak mogli i počiniti zločin. Oni zapravo neće učiniti ništa protivzakonito, ali će uspeti da urade šta su naumili i osvete se suptilno uz pomoć drugih zahvaljujući svojoj duhovitosti i pristupačnosti.

Škorpija

Škorpija je potpuno posvećena svom partneru, samoj romansi i svim njenim pozitivnim i negativnim emocijama. Svako romantično partnerstvo sa Škorpijom će sigurno biti teško i ekstremno.

Poznati su po svom kontrolišućem ponašanju i ljubomori, koja može postati toliko gadna da može rezultirati ubistvom svakoga ko stane na put njihovim romantičnim vezama.

Ako neko pokušava da se meša u njihove ljubavne odnose ovaj znak zodijaka će najverovatnije pokazati sve svoje mračne sklonosti i agresivne porive piše 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR