Glas Javnosti

ČEKA LI VAS OSVETA: Kako znaci Zodijaka reaguju na preljubu?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Reakcije ljudi na prevaru su različite, neki mogu da oproste, dok je za druge to definitvno kraj ljubavi.

Evo kako će se svaki od 12 znakova Zodijaka ponašati kada sazna da je prevaren.
Ovan
Ovnovima su iskrenost i vernost najvažniji. Ako pređete granicu i narušite mu ove osnovne vrednosti znajte da ćete morati da se nosite sa ozbiljnim posledicama. Ovan je spreman čak i da pozove vaše roditelje ili šefa i sve im ispriča, a ni društvene mreže neće zaobići. Ubrzo će svi iz vašeg okruženja znati šta ste uradili.
Bik
Ako povredite Bika, budite spremni na to da će se on osvetiti. Neće se smiriti dok vas ne bude video kako patite. Dugo će pamtiti to što ste ga povredili i strpljivo će čekati priliku da vam vrati i gore nego što možete da zamislite. Uložiće vreme, energiju i mozak kako bi napravio detaljan plan, a onda kreće u akciju zvanu "Osveta".
Blizanci
Blizanci su veoma osvetoljubivi. Ako ih prevarite, uništiće vam sve što volite. Doslovno. Toliko će se naljutiti da u prvom momentu neće znati šta da rade, ali kad se malo smire i razmisle, onda vam nimalo neće biti prijatno.

Rak
Ako se osećate loše zato što ste prevarili Raka, e pa - osećaćete se još gore. Oni neće imati izlive besa i neće bacati i uništavati stvari po kući kao Blizanci. Rak će pronaći način da vam nabije osećaj krivice na najgori mogući način. Nemojte da se iznenadite ako kažu vašoj porodici šta ste uradili i koliko su se razočarali u vas.
Lav
Ako prevarite Lava, računajte na to da će on to iskoristiti kako bi preuzeo potpunu kontrolu nad vama. Naravno, ako uopšte odluči da vam oprosti. Moraćete da mu podnosite račune za svaki svoj korak jer vam više ne veruje. Ako želite da povratite izgubljeno poverenje moraćete da se dokazujete i ponovo zadobijete njegovu ljubav i naklonost.
Devica

Na početku Devica će biti zbunjena, razmišljaće da li je ona kriva za to. Ipak, kad shvati šta se dogodilo dobićete "etiketu" prevaranta i nekog kome se više ne može verovati. Računajte i na to da će vam uzeti nešto što vam je veoma drago.
Vaga
Nakon što se oporavi od početnog šoka, Vaga će naći svaki mogući način da vas javno ponizi. I zaista će uživati u tome.
Škorpija
Nemojte da vas zavara Škorpijina smirenost. U početku, ona će se ponašati kao da je to uopšte ne dotiče. Ipak, slobodno vreme će iskoristiti da smisli način na koji će vam vratiti "milo za drago".


Strelac
Kad sazna za prevaru, to je to. Strelac neće više komunicirati sa vama nikad. Ako zajedno živite, izbaciće vaše stvari na ulicu i preko porodice ili prijatelja će vam poručiti ono što želi. Za njega je ova priča završena.
Jarac
Jarac prevaru ne oprašta. Šta je bilo s vama, bilo je. Jarac vam više neće dozvoliti da priđete njemu i njegovom životu. Nastaviće da ga živi bez vas, potajno će patiti, ali nikada više vam neće dozvoliti da mu se približite.
Vodolija
U prvom trenutku nakon što sazna za prevaru Vodolija će poludeti, napraviće scenu, a onda kada se smiri, jednostavno će pokupiti svoje slomljeno srce i nestati iz vašeg života, zauvek.
Ribe
Ribe su veliki emotivci. One će plakati danima i neće moći da shvate šta se zapravo dogodilo. A kada ih prođe tuga na njeno mesto stupa bes. Nemojte se iznenaditi ako vam probuši gumu na autu ili uradi nešto slično. Nakon što vam na neki način vrati "milo za drago" ponašaće se kao da se ništa nije dogodilo. Nastaviće svojim putem, ali sama, naravno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR