Glas Javnosti

BIZNIS HOROSKOP DO KRAJA LETA: Ova 4 znaka čeka PAKAO, nekome nož u leđa, nekome otkazivanje projekata  

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Iako ne svojom krivicom, ova četiri horoskopska znaka će proći golgotu do septembra pa neka se paze neprijatelja, a  još više prijatelja.

Sve do kraja leta pripadnici četiri zodijačka znaka valjalo bi da budu na oprezu jer će na poslu imati problema.

Devica

Ovog leta imaćete nezgodne situacije na poslu. Akcenat je na međuljudskim odnosima. Ne vašom krivicim, a neće izazvati ni povod, ali ćete biti uvučeni u spletkarenja i ogovaranja. Sve to može da ugrozi vaše radno mesto.

 

Poželjno je da pokušate da se distancirate od svih kolega, i od onih sa kojima ste u dobrim odnosima i od onih sa kojima ste u lošim odnosima.. Jedino tako ćete možda izbeći konflikt koji je neminovan. Imate i naznake da će se neki projekti na kojima radite preko noći prekinuti što će vaše finasije jako uzdrmati.

Škorpija

Predstoji Vam burno leto kada je posao i finansije u potanju. Vama ne stoji otkaz ili gubitak posla, već jako nezgodna i napeta situacija sa poslovnim saradnicima i kolegama kao i osobama koje su vam nadređene. Projekat koji vodite biće oštro prekinut jer će doći do ne slaganja sa vašim mišljenjem.

 

Što će vam finansije ozbiljo ugrožene. Vi bi trebalo barem malo da popustite i da ne budete rigidni. Jer tu vašu rigidnost nadređeni ne podržava. I tada ćete dobiti još jedan "nož u leđa". Potrebna vam je podrška koja će izostati.

Rak

Rakovima isto kao i Škorpiji predstoji dosta uzburkano leto. Biće otkazivanja ugovora, novac koji očekujete neće leći na vreme ili ga uopšte neće ni biti. Poslovni saradnici vam naglo okreću leđa, prekidaju odnos ne razmišljajući o pravnim posledicama. Sve to će vas dovesti u jako nezgodan položaj ,što će se odraziti i na vašu psihu i vaše samopuzdanje.

Lav

Lavovima predstoji promena posla. Da li će biti otkaz ili prelazak na novo radno mesto zavisi od vaše lične natalne karte. Ali, promena je tu.

 

U svakom slučaju vi prihvatite novo radno mesto. U početku, odnosno do kraja avgusta ili početka septembra će biti baš izazovno i naporno. Problemi sa novim kolegama, podmetanje nogu, ogovaranja, pozicija na kojoj ćete raditi će biti preopterećena. Bukvalno nećete znati odakle da krenete. Poslovni saradnici će vam nuditi "priču" iza zatvorenih vrata. Biće slatkorečiva ali je nikako ne prihvatajte. Posle ove bure dolazi talas lepog vremena i opuštanja na poslu kada će sve doći na svoje mesto.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR