Glas Javnosti

ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Od 10. septembra kreće veliki HAOS na nebu! Izbećićete prljave igre SAMO ukoliko...

Astrologija
Autor: Glas Javnosti

-Ovu jesen obeležiće nemiri i sukobi za koje se samo čini da su već počeli, kaže za Glas Javnosti Daria Adamović, astrolog srpskog brenda “Ljubav, Vera, Nada” koji okuplja vrsne poznavaoce iz oblasti astrologije, tarota, runa, numerologije i kristaloterapije.

 

-Pravi početak sukoba, tenzije i nemira sviraće Mars 10. septembra kada krene u svoj retrogradan hod u kom će ostati sve do 14. novembra, upozorava naša sagovornica i pojašnjava:

-Planeta rata i borbe, u znaku rata i borbe, iniciraće velike igrače da izazovu svoje protivnike. Ova energija biće najizraženija i najintenzivnija krajem septembra i početkom oktobra, kada Mars ponovo uđe u kvadrat sa Saturnom, ali ovoga puta dok se kreće retrogradno. Prljave igre, ultimatume i pritiske vešto će izbeći samo oni koji ostanu mirnog uma i smireni i diplomatični. Na kraju balade, sreća će se nemoćnijima nasmešiti i upravo oni koji se drznu da pomisle da su moćniji i snažniji i nađu se u ulozi napadača, priznaće na kraju poraz i povući se, savetuje Adamović i dodaje:

-Kao velikim domaćim i svetskim igračima, ni nama se u ovim danima ne savetuju konflikti. Zadržite pribranost i smirenost, povucite tužbe i do kraja godine zaboravite na sudske procese. Pravda jeste dostižna, ali se do nje ovih dana jako sporo putuje, naglašava naša sagovornica, a kada je reč o aktuelnoj pandemiji korona virusom zaključuje:

-Mlad Mesec koji će se odigrati 17. septembra u znaku Device centar zbivanja ponovo će izbaciti teme zdravlja i na tom polju nas u narednih 28 dana očekuju značajnije novine.

Nadamo se neke dobre…

(Glas Javnosti/N.G.)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR