Glas Javnosti

Astrolozi savetuju: PAŽLJIVO BIRAJTE DATUM VENČANJA! Evo u kojem periodu godine treba reći SUDBONOSNO 'DA'

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Nekim ljudima je horoskop veoma važan, te odlučuju da se posavetuju sa astrologom koji je idealan datum za obeležavanje bitnih trenutaka u njihovim životima.

To je slučaj i sa venčanjima, mnoge mlade pre nego što izgovore sudbonosno ''da'', prvo provere da li su im zvezde naklonjene.

Prema rečima astrologa, venčanje je period kada je pažnja kosmosa na vama, a Sunce obasjava vaš deo Zodijaka. Ipak, ukoliko je taj period ujedino i razdoblje retrogradnog Merkura, Venere ili Marsa, onda je bolje izbeći venčanje.

Zato je dobro proveriti koje bi doba godine, zavisno od grupe horoskopskih znakova, moglo da bude najbolje za venčanje.

Vatreni znaci

Vatrenim znacima treba moćna, vatrena energija u trenutku venčanja, pa je leto najbolje vreme za to.

Ovnovima najviše odgovara početak leta, dakle jun. Venčanje na letnju ravnodnevnicu, tokom najdužeg dana u godini, odgovaralo bi tom dinamičnom znaku.

Lav ima sreće jer može da kombinuje leto i vladavinu Lavova i da odabere venčanje u periodu od kraja jula do kraja avgusta.

Ako im ne odgovara zimski termin tokom njihove vladavine, Strelčevi mogu da odaberu bilo koji letnji mesec za venčanje.

Vazdušni znaci

Izgleda da vazdušni znaci imaju najviše prostora za razmišljanje o datumima venčanja s obzirom na to da, prema mišljenju astrologa, mogu da odaberu bilo koje doba godine.

Vage su po prirodi vrlo sofisticirane i elegantne, a rana jesen smatra se jednim od najboljih razdoblja za elegantnija venčanja.

Za Vodolije pravila ne postoje ni u čemu, pa tako ni u izboru datuma venčanja. Oni su nepredvidivi i spontani, a kosmos kao da zna da ih je bolje ostaviti da rade po svom.

Zemljani znaci
Proleće i jesen idealni su za zemljane znake, pogotovo ako žele da se povežu s prirodom i da imaju venčanje na otvorenom koje bi savršeno odgovaralo njihovoj ličnosti.

Bikovi mogu da odaberu proleće koje je bliže njihovim mesecima rođenja. Za Jarčeve i Device preporučuje se jesen, u slučaju Jarčeva kasnija jesen.

Vodeni znaci

Prema mišljenju astrologa, Škorpije su stvorene za zimsko venčanje. Kao savršenu opciju za taj znak ona navodi malo privatno zimsko venčanje u suton pored jezera.

Ribama takođe predlaže zimsko razdoblje, a Rakovima će najbolje odgovarati letnje venčanje, prenosi Atma.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR