Glas Javnosti

Astrolozi kažu da ovi znaci imaju NAJMANJE SAMOPOUZDANJA: To ih sprečava da ostvare ciljeve, a jedan znak je naročito kritičan prema sebi

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrolozi su izdvojili četiri znaka za koja smatraju da imaju najmanje samopouzdanja. Nesigurnost ih remeti da ostavruju svoje ciljeve. Poznavaoci astrologije naveli su i razloge otkud nedostatak vere u sebe.

Blizanci

Bliznaci često od detinjstva imaju nedostatak samopouzdanja. Smatraju da nisu dovoljno dobri za određene stvari koje priželjkuju da ostvare, i nerado iznose svoj trud na videlo, u bilo kakvom projektu.

Rak

Rak spada u veoma osetljive znake. Pripadnici ovog znaka sve shvataju lično i skloni su tome da traže potvrdu drugih. Stalno traže da drugi potvrde da je dovoljno dobro ono što rade ili bi voleli da ostvare.

Devica

Device su perfekcionisti i izuzetno kritične prema sebi. Imaju često i nerealna očekivanja pa kada ih ne ostvare, to dodatno narušava njihovo samopouzdanje.

Ribe

Astrolozi kažu da je ljudima rođenim u znaku Riba lako manipulisati. Poput Rakova, žele potvrdu drugih o onome što preduzimaju, piše Pinkvilla.

Da li ste vi među ovim znakovima ili poznajete nekog rođenog u pomenutim znakovima koji ima navedene osobine?

Glas javnosti / P04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR