Glas Javnosti

ASTROLOZI IMAJU OBJAŠNJENJE ZA SVE: Šta SAT rođenja GOVORI O VAMA?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrološki gledano, karakter osobe ne zavisi samo od datuma rođenja, već i od sata, odnosno doba dana ili noći kada je neko rođen. Dalje se gleda kakav je bio položaj planeta u baš tom trenutku i kakve će dugoročne posledice imati taj aspekt na sudbinu osobe

Kad je reč o vremenu rođenja, astrolozi su primetili da postoje određena korelacija između satnice i osobina osobe. Evo kakve se osobe rađaju rano ujutru, a kakve u podne..., piše Mondo.

Od 23h do 6h

Astrolozi kažu da se tajanstveni ljudi rađaju između 23 sata noću i 6 časova ujutru. Po njihovom mišljenju, ove bebe izrastaju u posebne ljude, borce sa fantastičnim kvalitetima.

Od 6h do 11h

Od ranog jutra pa malo pre podneva rađaju se veoma aktivne osobe. Astrolozi kažu da ih krasi izuzetna bistrina i oštroumnost. Kako su požurile da se rode i tako "pozdrave dan", smatra se da su rođeni u ovo vreme veoma vredni.

Od 11h do 18h

Ovo je vreme za poslovne susrete i sklapanje dogovora. Astrolozi veruju da osobe rođene između 11h i 18h drže do sebe, uspešni su u pregovaranju. Nikada ne kasne i sve stižu da obave na vreme i kako treba.

Od 18 h do 23h

Kreativne osobe, pomalo i narcisi koji neretko precenjuju sebe. Smatraju da ceo svet treba da zastane kada se oni pojave, nigde ne žure, jer veruju da drugi moraju da ih čekaju.

Da li mislite da ima istine u ovim vremenskim odrednicama ili je po sredi samo još jedan mit?

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR