Glas Javnosti

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA IMAJU NAJVEĆI APETIT "ZA ONIM STVARIMA" Radili bi to svaki dan

Astrologija
Autor: Glas javnosti / espreso

Neki će u strastvenim aktivnostima pod čaršafima uživati svaki dan, a drugi će se zadovoljiti tek povremenim seksom…

A ko nam bolje može opisati našu seksualnu ličnost od astrologije? Ova tri horoskopska znaka imaju najveći seksualni nagon i neprestano razmišljaju o igricama u spavaćoj sobi.

1. Škorpije

Škorpije su poznate po svom intenzivnom seksualnom apetitu. Njihova seksualna inteligencija je jako razvijena pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od telesnog zadovoljstva.

Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka u kojoj do izražaja dolaze strast, seks, rođenje, smrt, reinkarnacija i misterija. Jedna od glavnih osobina Škorpije je senzualnost koja je baš zarazna. Upravo ta osobina privlači puno udvarača, posebno ženama Škorpija, za koje se smatra da su jedne od najšarmantnijih horoskopskih znakova.

Iako mogu vrlo lako odvojiti seks od emocija, one ipak najviše uživaju u seksu s voljenom osobom. Ako im se neko svidi, nastojaće svaki slobodni trenutak iskoristiti kako bi partneru pokazali da im je privlačan i da žele zadovoljiti njegove potrebe. Škoprije su vrsni ljubavnici koji će uvek partnerovo zadovoljstvo staviti na prvo mesto, a istovremeno će zadovoljiti i sebe.

2. Ovan

Ovnove bismo mogli opisati kao glavne seksualne akrobate Zodijaka. Imaju ogroman seksualni apetit, a seks s njima nikada nije dosadan. U krevetu često izvode razne vratolomije, a vanilla seks njima je nepoznati pojam. Što ekstremnije – to bolje, smatraju ovnovi koji konstantno razmišljaju o seksu.

Ovnovi priznaju da imaju gomilu fetiša o kojima otvoreno govore, a otvoreno će priznati i da nema toga što u seksu ne bi probali. Ovnove karakteriše samouverenost, a dokazana je činjenica da u seksu najviše uživamo kad je naše samopouzdanje na visokom niovu, prenosi Zadovoljna.hr.

Žene ovnovi uživaju u komplimentima i vrlo je ih lako osvojiti „nevaljalim“ rečima. Naravno, one nipošto nisu lake, već dobro znaju kako svoje zadovoljstvo staviti u prvi plan. Ako muškarac misli da je iskoristio ženu ovna, neka malo bolje razmisli jer je u stvari ona iskoristila njega.

3. Lav

Lavovi su treći, ali jednako senzualni znak s velikim seksualnim apetitom. Žene lavice su vrlo velikodušne u seksu, a najviše iz uzbuđuje kad im muškarac govori koliko su privlačne. Uživaju u milovanju svoga ega jednako kao u strastvenim dodirima, a nakon seksa s lavicom, muškarci imaju osećaj kao da su odradili kvalitetan trening.

Lavice će uvek predložiti neku novu pozu, a najdraže su im one u kojima muškarca mogu gledati ravno u oči. Lavice su najvatreniji znak Zodijaka, a partnera će vrlo lako dovesti do ekstaze.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR