Glas Javnosti

U kojim horoskopskim znacima su rođene žene koje mogu da ostvare sve što požele?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

One imaju neverovatnu harizmu, urođeno samopouzdanje i izuzetno razvijenu intuiciju. Dovoljno je samo da nešto požele, i to i ostvare.

 Astrolozi smatraju da predstavnice određenih horoskopskih znakova imaju osobine rođenih vladara. Ove žene su rođene sa prirodnim magnetizmom, posebno su zavodljive, inteligentne i imaju osećaj za pravičnost. Sa druge strane, znaju kako da upravljaju osećanjima drugih.

Evo koje su najmoćnije pripadnice zodijaka:

1. LAV

Lavice uče ceo život, baveći se ličnim razvojem, pronalaženjem i odustajanjem od novih hobija. Vrlo su pametne i posvećene onome što rade. Nikada ne odustaju, što je njihov recept za postizanje ciljeva. Ne treba da se pretvaraju da su kraljice, kraljevske navike su im u krvi od rođenja.Predstavnice ovog znaka imaju veoma jake instinkte. Biraju jake životne partnere, zahvaljujući kojima brže postižu uspeh. 

2.ŠKORPIJA 

Ove žene imaju neograničenu unutrašnju snagu. Osećanja Škorpije su izražajna i lišena pretvaranja, bilo da je u pitanju ljubav, strast ili bes. Ove žene lako plene, potpuno podređene svojoj volji. Oni su u stanju da ostvare sve - samo je dovoljno da zaista požele. Žene Škorpija imaju neograničenu unutrašnju snagu.

3. BIK

Ove žene su u stanju da šarmiraju na prvi pogled. Privlače pažnju gde god se pojave i u stanju su da sve bace pod noge. Priroda je velikodušno obdarila žene rođene pod sazvežđem Bika. One su dobrog izgleda, pametne, razumne, imaju moćnu unutrašnju energiju i veoma razvijen instinkt. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR