Glas Javnosti

ASTROLOG OTKRIVA! Evo šta svaki horoskopski znak treba da uradi u OVOJ GODINI, a šta nikako ne

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Astrolog Ema Hauart osmislila je vodič za novogodišnje ciljeve za svaki horoskopski znak, a evo šta biste u ovoj godini trebalo da uradite, a šta nikako ne.

Ovan
Spremni ste neke stvari da počnete ispočetka. Pazite da iste greške ne napravite dva puta. Ove godine biste mogli da doživite finansijsku i ljubavnu sreću. Čak i naizgled nemogući ciljevi imaju potencijal da se ostvare.

DA: Ostavite prošlost u prošlosti. Ignorišite sve koji vas ne vole. Verujte u ljubav. Zatražite povećanje plate.

NE: Nemojte žuriti sa romantikom. Nemojte podcenjivati sebe. Nemojte zanemariti svoju intuiciju. Ne plašite se promena. Recite samom sebi - U 2022. ću preurediti svoj život. Biću spreman za novi finansjski uspeh, romantiku i sreću.

Bik

Ova godina bi mogla da vam ućini frustrirajućom, ali u stvarnosti vas čeka potpuno novi pogled na život. Uskoro ćete pronaći odgovore koje tražite. Prijateljstva, veze i saradnje mogli bi biti ključ za finansijski uspeh u 2022.

DA:
Odvojite vreme za prijatelje. Stavite sebe na prvo mesto. Popravite svoje zdravlje. Promenite svoj stil.

NE: Nemojte paničiti. Nemojte odustajati. Pokušajte neke stvari da popravite sami. Zanemarite strah i ljutnju. Recite samom sebi - U 2022. ću posvetiti vreme stvaranju novih veza i prijateljstava te ću pokušati što više da upoznam samog sebe.

 

Blizanci

Ono što se nekad činilo kao san moglo bi postati stvarnost u ovoj godini. Jeste li spremni za sreću u karijeri? Stiže vam ove godine. Svaki projekat koji dotaknete pretvoriće se u zlato.

DA: Pokrenite posao. Pokažite svoj projekat drugima. Napišite knjigu. Stvorite nešto čarobno. Ciljajte visoko. Budite dobri.

NE: Nemojte brinuti o detaljima, ali nemojte ni premalo razmišljati. Nemojte prihvatiti manje nego što zaslužujete. Ne javljajte se svom bivšem i nemojte biti previše nostalgični. Recite samom sebi - U 2022. ću preduzeti korake prema karijeri ili poslovnom cilju koji je predodređen za uspeh.

Rak

Predugo ste stavljali druge ljude na prvo mesto. Ovo je godina kada menjate stvari. Ove godine ćete biti u centru pažnje. Budite spremni da izađete iz svoje komforne zone i naučite nešto novo. Uspeh vas čeka čim se stavite na vrh svoje liste prioriteta.

DA: Uložite u novi izgled. Očekujte više. Recite ne. Pronađite slobodu. Počnite ispočetka.

NE: Recite ne prilici koju ne želite. Nemojte gledati unazad i opterećivati se. Recite samom sebi - U 2022. staviću sebe na prvo mesto i preduzeti korake prema velikom uspehu.

Lav

Očekujte neočekivano u 2022. Ove godine vas očekuje velika strast. Veza koju ste podigli na novi nivo u 2021. mogla bi se dodatno produbiti u ovoj godini. Moglo bi biti nekoliko uspona i padova i na planu karijere.

DA: Raširite svoja krila. Uživajte u ljubavi. Sledite svoje srce. Budite hrabri. Shvatite nagoveštaj. Promenite svoj pristup. Budite ljubazni.

NE: Nemojte varati. Ne dajte da vam ponos stane na put. Recite samom sebi - U 2022. ljubav ću učiniti svojim prioritetom i doživeću avanturu koja se događa jednom u životu.Devica

Ove godine veza bi veza sa posebnom osobom mogla postati službena. Planovi koji uključuju putovanja, učenje, pisanje i učenje mogli bi vam doneti uspeh ove godine.

DA: Započnite novi projekat. Recite Da na veliko pitanje. Potpišite ugovor. Putujte više. Podelite svoju priču.

NE: Nemojte preterati. Nemojte zanemariti svoje zdravlje. Nemojte slomiti nekome srce. Nemojte odustati. Recite samom sebi - U 2022. ću poboljšati život i ljubav, prenosi Super žena. 

Vaga

Napravite plan koji uključuje ulaganje u sebe i svoju budućnost i iznenadićete se koliko vas uspeh brzo pronalazi.

DA: Dajte prioritet svojim odnosima. Investirajte u sebe. Držite se plana. Ostavite lošu naviku. Naporno radite. Idite u teretanu.

NE: Nemojte se previše opustiti. Ne podcenjujte se. Nemojte zanemariti partnera. Nemojte propustiti priliku. Recite samom sebi - U 2022. se obvezujem da ću slaviti svoje zdravlje.

Škorpija

Kreativni projekat mogao bi vam promeniti život. Promena bi mogla biti tema vaše godine. Već neko vreme ste spremni da menjate stvari i vaših pet minuta sada je tu. Zdrav život i neočekivani razvoj odnosa mogli bi vam otvoriti potpuno novu stranu u 2022. godini.

DA: Stavite svoju dobrobit na prvo mesto. Vodite brigu o sebi. Kopajte duboko. Prihvatite svetla reflektora. Budite kreativni.

NE: Nemojte se plašiti promena. Nemojte se zatvoriti. Recite ne. Nemojte zanemariti svoju intuiciju. Recite samom sebi: U 2022.ću prigrliti promenu.

 

Strelac

Ciljevi povezani s kreativnim ili privatnim projektima izgledaju odlično.

DA: Ostavite prošlost u prošlosti. Ispričajte se. Prihvatite druga gledišta. Meditirajte. Stvorite porodicu. Preselite se. Napravite nešto lepo.

NE: Nemojte žuriti ni preterivati. Nemojte ostati isti. Nemojte izgubiti fokus. Nemojte odbaciti uspešne projekte. Recite samom sebi - U 2022. ć stvoriti još jače temelje i na njima graditi san.

Jarac

Ako ste se predugo skrivali u senci, ovo bi mogla biti vaša godina da zakoračite u centar pažnje. Planovi koji uključuju promene u uređenju vašeg doma ili porodice bi mogli biti dobri.

DA: Gurajte napred. Izgradite svoj san. Okupite ljude zajedno. Slušajte svoju intuiciju.

NE: Nemojte paničiti. Ne trudite se sve da kontrolišete. Nemojte ostati kod kuće. Nemojte zanemariti poziv. Recite samom sebi - U 2022. ja sam zvezda i želim da stvorim lepšu budućnost.

Vodolija

Niste ono što ste nekada bili i to nije loše. Ako ste se pitali gde su vas odvela unutrašnja previranja, možda ćete uskoro saznati. Vreme je da poboljšate svoj život! Razmislite o velikim potezima, većim promocijama i promenama u životu.

DA: Zauzmite se za ono u šta verujete. Pokažite ljudima ko ste zapravo. Posvetite se cilju. Stvorite nešto lepo. Stavite svoj san na prvo mesto. Borite se za slobodu. Očekujte podršku.

NE: Nemojte odbaciti posao. Nemojte igrati na sigurno i nemojte zanemariti svoje instinkte. Nemojte prihvatiti manje. Recite samom sebi - U 2022. ću sebe staviti na prvo mesto i nikada neću zaboraviti koliko sam genijalan!

 

Ribe

Ove godine naučićete mnogo toga, a mogli biste otići i na neko veliko putovanje koje će vam otvoriti vidike.

DA: Budite hrabri. Podelite svoju priču. Budite svoji. Upoznajte svoju vrednost. Recite Da na veliko pitanje. Verujte u ostvarenje snova.

NE: Nemojte ćutati. Nemojte zanemariti ideju. Nemojte zaboraviti da uživate. Nemojte se sakriti. Recite samom sebi: U 2022. ću nadograđivati svoj naporan rad kako bih stvorio nešto što će mi promeniti život. BONUS VIDEO: DR SEMIR OSMANAGIĆ: TOP TEMA - KLIMATSKE PROMENE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR