Glas Javnosti

Osobe rođene u ovim znakovima Zodijaka sklone su zaljubljivanju u pogrešne osobe

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ako ste se ikada pitali zašto uvek padate na pogrešne ljude, možda je vreme da pogledate u zvezde.

Dolazi leto, a sa njim i nove ljubavne priče. Ako ste nedavno, ili ikada, sedeli sa prijateljima uz kafu i pitali se zašto uvek padate na pogrešne ljude, možda je vreme da pogledate u zvezde.

Ljudi rođeni pod ova dvahoroskopska znaka  imaju tendenciju da se zaljube u pogrešne ljude.


Vaga

Vage, simboli ravnoteže i harmonije, paradoksalno često privlače haos u svoj ljubavni život. Njihova ogromna želja za ljubavlju i partnerstvom ponekad ih vodi u zagrljaj onih koji nisu ni blizu njihovog nivoa.

Vage su društvene, šarmantne i vole romantiku, ali njihova potreba za spoljnim odobravanjem može dovesti do toga da previde crvene zastavice.

Pokušavajući da izbegnu sukob, oni se često prilagođavaju potrebama svojih partnera do te mere da izgube sopstveni identitet.

Kada se romansa završi, Vaga će filozofirati o ljubavi i pravdi, dok potajno planira novi početak.


Ribe

Ribe su najveći sanjari Zodijaka. Sa glavama u oblacima i srcem koje kuca za romantične priče, Ribe su često žrtve sopstvene mašte. Oni svog partnera zamišljaju kao princa ili princezu iz bajke, iako je stvarnost često surovo drugačija.

Njihova beskrajna empatija i potreba da vide najbolje u ljudima često ih vodi pravo u ruke manipulatora i emocionalnih vampira.

Na kraju, Ribe će plakati uz melodramatične pesme i razmišljati gde greše, dok su svi ostali odavno shvatili problem.


Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR