Glas Javnosti

ONI IMAJU NAJDUŽI ŽIVOTNI VEK: Naučite o dugovečnosti od OVIH horoskopskih znakova!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Da li im je takva sudbina, ili jednostavno imaju pozitivan odnos prema životu?

Da vidimo šta kaže astrologija!

Strelac- je večiti optimista! On životu pristupa sa filozofske strane. Svakom problemu pristupa široko i nikada se ne zadržava na sitnim stvarima. I najveći problem prihvata sa osmehom na licu, nikada neće dozvoliti da ga život "pojede".

 

 

Nestalan je i uvek misli da je trava tamo negde zelenija i to je princip koji ga uvek gura napred. Ponekad ume da bude na neki način površan da preleti preko problema.

Baš je to ono što treba da naučimo od njega, da ne trošimo previše energije, jer će se život svakao ići svojim tokom radili mi nešto ili ne radili!

Devica- od nje treba učiti sve! NJen sterilan i racionalan pristup životu uvek se isplati na duge staze. Deluje, ali samo deluje, da je bez emocija, praktična i pomalo škrta uvek se u svakom problemu dočeka na noge!

 

 

Baš zbog tog njenog uma ona ima jak mehanizam da se odbrani od svih zla koje kruže i ne dozvoljava da joj život utaba staze već ih ona sama pravi. Uvek gleda dva koraka unapred i spremna je na izazove.

Ne kaže se tek tako, "jak je ko Bik ".
Bik- jak zemljani znak. Uvek buboko siguran u sebe i stoji sa obe noge na zemlji. Zato i najbolje oseća svaku promenu koja se dešava na zemlji i u njegovom okruženju. Ne voli promene ali kada krenu tada nastupa njegova mentalna snaga. Ne kaže se tek tako "jak je ko Bik ".

 

 

Smirenost tela i uma je njegova glavna karakteristika. Kada život krene da zadaje udarce on te udarce prima smireno i tek posle udarca on pristupa rešavanju situacije.

Škorpija- zbog duboke i jake intuicije uvek se oslanja samo na sebe. Zbog izržene intuicije problem detektuje i rešava ga pre nego što se pojavi.

To joj daje samo prividnu smirenost jer je u njoj vulkan osećaja! Nikada ne gubi energiju na površne stvari i to joj daje prednost u odnosu na druge znakove zodijaka. Život je za nju avantura! Svakao jedan od znakova koji zna da živi život.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR