Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP: U ovoj nedelji dominira energija vazdušnog znaka.

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Ovan

Posao: Promene i dosta novih ideja i planova. Mogući su kraći putevi zbog posla. Budite oprezni kada je potrošnja novca u pitanju.

Ljubav: Na ovom segmentu prijatna dešavanja. Dosta zanimljivih poznanstava. Neki mogu započeti zanimljivu romansu. Zauzeti, planovi usmereni ka budućnosti i proširenje porodice kod nekih.

Zdravlje: Oprez - stomak i grlo.

Bik

Posao: Ovaj period vam je naklonjen. Možete da se opustite i energiju pravilno usmerite. Dobra nedelja za odmor a drugi mogu da se rasterete ako je bilo blokada. Finansije dobre.

Ljubav: Ubrzo se pokreće ovo polje. Mogući su lepi trenuci i uživanje kraj zanimljive osobe, za ozbiljan odnos sačekajte sledeću nedelju.

Zdravlje: Imate energije i dobro se osećate. Moguća pojačana nervoza na samom početku sedmice.

Blizanci

Posao: Bez bitnih promena na ovom polju. Možete da se opustite i radite na sebi. Pozitivna dešavanja kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Kod nekih mogućnost flerta i ulaska u paralelne veze. Svakako odlična nedelja za mnoge. Zauzeti, mogućnost ulaska u tajne veze ili prolazno nezadovoljstvo.

Zdravlje: Više kvalitetnog odmora će vam prijati.

Rak

Posao: Relizacija planova je na pomolu. Samo ostanite strpljivi. Ako imate određenih kočnica i nezadovoljstva na ovom segmentu ubrzo rešavate probleme.

Ljubav: Od samog kraja nedelje pokreće se ovo polje. Bićete ispunjeniji i zadovoljniji. Mogućnost flerta i neobičnog poznanstva kod nekih.

Zdravlje: Mogući su problemi sa vratnim delom kičme i cirkulacijom.

Lav

Posao: Odlična nedelja kada je ovaj segment u pitanju. Svi koji se bave "ortačkim" poslovima ili saradnjom sa prijateljima i inostranstvom uspeh predstoji. Blagi oprez od manjih nesuglasica.

Ljubav: Uslediće prijatni razgovori ili razmena obećavajućih poruka. Izjave ljubavi da, samo budite sigurni da li su reči iskrene. Zauzeti, planiranje lepog putovanja.

Zdravlje: Pojačana nervoza je moguća i na trenutke je mogić blaži pad energije. Suštinski dobro se osećate.

Devica

Posao: Uspešna nedelja. Bićete aktivni i zadovoljni radom. Finansije se popravljaju. Mnogi će spojiti lepo i korisno.

Ljubav: Na ovom segmentu bez bitnih promena. Zauzeti, voljena osoba može biti pomalo uznemirena, pa imajte razumevanja.

Zdravlje: Pojava hroničnih tegoba je moguća.

Vaga

Posao: Svi koji rade na edukaciji ili sarađuju sa strancima mogu očekivati uspeh. Ostali, i kod vas je solidna nedelja. Možete razmišljati o odmoru i dati sebi oduška.

Ljubav: Na ovom segmentu strasti. Neko vam pokreće emocije. Moguće je poznanstvo na putu ili susret koji će vas obradovati. Zauzeti, spustite malo loptu.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa endokrinim sistemom.

Škorpija

Posao: Mogućnost nenadanog dobitka. Budite strpljivi u odnosu sa kolegama. Izbegavajte ishitrene odluke. Finansijama ćete biti zadovoljni.

Ljubav: Pojačane strasti, ulazak u avanture je moguć. Ubrzo ćete znati na čemu ste. Zauzeti, manji sukobi i nerazumevanja su mogući, srećom brzo prolaze.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući su prolazni problemi sa disajnim organima i stomakom.

Strelac

Posao: Odlična nedelja za promene i za ljude koji se bave javnim poslom. Ostali mogu prekinuti postojeći posao ili im rad na trenutke može teže pasti.

Ljubav: Na segmentu ljubavi dosta lepih dešavanja. Ako se niste zaljubili ili upoznali bitnu osobu u ovom periodu se to može desiti. Zauzeti, planiranje promena usmerenih ka budućnosti.

Zdravlje: Mogući problemi sa alergijama kao i pojava hroničnih tegoba.

Jarac

Posao: Bićete aktivni i posao vam neće teško pasti. Neki će dobiti ponudu za kreativne poslove ili mogu zaraditi novac dodatnim poslom ili radeći na svojim talentima. Lep period kada je ovaj segment života u pitanju.

Ljubav: Mogućnost ulaska u avanturu. Zauzeti, razmirice su moguće.

Zdravlje: Pojačana nervoza i pojava hroničnih tegoba. Suštinski, stabilno ove nedelje kada je većina u pitanju.

Vodolija

Posao: Sada je vreme da razmišljate o pozitivnim promenama. Novca će biti i možete da se opustite. Na početku nedelje su mogući manji problemi i otežanja, ali izvući ćete se.

Ljubav: I na ovom segmentu lepa dešavanja i promene. Dosta izazova koje nemojte propustiti. Možete biti u nedoumici između dve osobe. Zauzeti, planiranje porodice, moguća začeća.

Zdravlje: Oprez sa pritiskom i krvnim sudovima.

Ribe

Posao: Vi ste zadovoljni svojim radom. Budite oprezni kada su finansije u pitanju u prvoj polovini nedelje. Mogući su kraći putevi zbog posla i dobri pregovori.

Ljubav: Prepiske, izlasci i prijatna osećanja. Na prave stvari sačekajte još samo malo. Zauzeti - planiranje putovanja i dosta zajedničkih aktivnosti. Oprez do polovine nedelje, moguće su nesuglasice i manjak razumevanja.

Zdravlje: Očni pritisak i bol u leđima. Više se krećite i budite u prirodi kada god vam se ukaže prilika.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR