Glas Javnosti

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Ovaj mesec će biti veoma neobičan

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta nam donosi mesečni horoskop za ferbuar 2024?

Merkur prvi ulazi u Vodoliju – od 5. februara skoro svi ćemo doživeti maksimalnu slobodu u oblasti komunikacije. Tokom ovog perioda, čak i najstidljiviji predstavnici Zodijaka osećaće se opušteno u interakciji sa strancima, više neće osećati strah od nadređenih ili državnih službenika i lako će steći nove prijatelje. Vodolije će povećati svoju sposobnost da predviđaju i predviđaju izglede. Lavovi se više neće plašiti da se okruže snažnim i talentovanim pojedincima. Škorpije će lako žrtvovati stabilnost i udobnost da bi ostvarile svoje ciljeve, a Blizanci će se manje zanimati sitnicama, koncentrišući se na kontakte sa zanimljivim pojedincima.

Mars će 13. februara preći u znak Vodolije, što će dovesti do promene ciljeva – sa postizanja ličnih ciljeva na postizanje kolektivnih. Vage će se boriti za dobrobit društva, a Vodolije će moći da vode procese u kojima su ranije imale sporedne uloge. Bik može da doživi komplikacije u materijalnim stvarima koje proizilaze iz neke škrtosti, dok će Strelac i Ovan biti uključeni u kolektivne procese, uživajući u zajedničkom radu.

 

Prelazak Venere u znak Vodolije polovinom februara aktiviraće mogućnost pristizanja prihoda od nekih zajedničkih aktivnosti. Vodolija i Ribe će moći značajno da poboljšaju svoju finansijsku situaciju udruživanjem sa istomišljenicima. Bik i Vaga će videti pozitivne promene na polju romantike, a Rakovi na rukovodećim pozicijama moći će da optimizuju rad zaposlenih i povećaju produktivnost. U potrazi za zadovoljstvom, Škorpije ne treba da zaborave na duhovne vrednosti, a Jarčevi će imati priliku da se malo opuste na putovanju.

Mlad Mesec u Vodoliji 9. februara je vreme razbijanja stereotipa, prilika da se napravi korak u nepoznato, da se krene u novi posao koji obećava. Vodolija je simbol slobode, jednakosti, pravde. Da biste izbegli strahove i strepnje vezane za budućnost, preporučuje se da mladi mesec provedete u društvu prijatelja, voljenih, kao i onih sa kojima imate zajedničke poslove i zadatke. Škorpijama se savetuje da vizualizuju snove o novom stanovanju – kući ili stanu, Ovnovima i Lavovima – o partnerstvu, Ribama i Vodolijama – o promeni imidža, ​​Jarčevima i Bikovima – o novim izvorima prihoda, a Rakovima i Devicama – o poboljšanju atmosfere u radnom timu.


Pun mesec u znaku Device 24. februara
 biće vreme za Device da preispitaju svoje uobičajene životne stavove i ritam života. Pobednici će biti oni koji odluče da žive svojim životom i prestanu da se gube u problemima partnera, voljenih ili rođaka. Jarčevi će morati da preispitaju svoje uobičajene načine postizanja ciljeva, jer šanse da dožive nešto novo u životu neće biti u korelaciji sa starim navikama. Ovan, Lav i Strelac će prestati da žure da rade stvari, a pauza će samo koristiti vatrenim znacima, jer će im pomoći da sagledaju sebe i svoje postupke spolja.

Mesečni horoskop za februar 2024.
Ovan

Ovan će februar dočekati u dobrom raspoloženju i sa visokim energetskim potencijalom. Rođeni početkom aprila imaće priliku da zajedno sa nekim iz svog okruženja započnu nove uspešne projekte. Ove perspektive vredi detaljnije razmotriti, jer mogu biti početak važnih i pozitivnih promena u životu. Vaše zdravlje će biti sasvim dobro – važno je samo da se ne prenaprežete i da ne precenjujete svoje fizičke sposobnosti. U prvoj polovini februara finansijska situacija će biti prilično stabilna, dok će u drugoj polovini morati da se ulože dodatni napori za poboljšanje finansijske situacije.

Bik

Bikovi će u februaru morati da se pomuče, kako na profesionalnom putu, tako i na odnosima sa partnerima. Moguće je da ćete morati da preduzmete važne korake i da donesete odgovorne odluke vezane za dalje interakcije sa voljenima. Bikovi treba da obrate pažnju na svoje zdravlje u drugoj polovini meseca kako bi izbegli pogoršanje hroničnih tegoba. Malo je verovatno da će finansijski sektor pretrpeti značajne promene, ali takođe nije preporučljivo pustiti da sve ide svojim tokom.


Blizanci

Za Blizance, februar će biti prilično uspešan mesec – posebno za samospoznaju i nove zanimljive komunikacije. U prvoj polovini meseca biće prilika da poboljšate svoju finansijsku situaciju, a u drugoj polovini – da zadržite postignute pozicije. Zdravlje može da zahteva pažnju ako imate hronične probleme sa gornjim disajnim putevima i cirkulatornim sistemom. Romantična sfera će biti posebno važna za Blizance koji nisu u ozbiljnoj vezi. U februaru će predstavnici vazdušnog znaka imati priliku da se upoznaju i započnu vezu sa veoma interesantnom i visoko razvijenom ličnošću koja će izazvati ne samo simpatije, već i divljenje.

Rak

Rakovi će skoro ceo februar biti uronjeni u profesionalnu sferu, što će zahtevati mnogo pažnje i nege. To će biti posebno teško za menadžere, jer će se povećati broj međuljudskih problema u  timu, što može negativno uticati na aktivnosti organizacije u celini. Romantična strana života će biti pomalo frustrirajuća zbog perioda međusobnog nerazumevanja i sukoba sa partnerima. Međutim, ovi periodi obećavaju da će biti kratkotrajni i praktično neće uticati na vezu. Preporučuje se posebna pažnja prilikom bavljenja sportom, putovanja, rukovanja oštrim predmetima i vatrom.


Lav

Lavovi će u februaru imati priliku da se vrate komunikaciji sa jednim od svojih starih poznanika, sa kojima su kontakti prekinuti iz raznih razloga. Partnerska pitanja biće aktuelna za rođene u prvoj polovini avgusta, jer će ih životne okolnosti naterati da preispitaju mnoge ranije postignute dogovore. Nasleđe ili pravne stvari postaće aktuelne u drugoj polovini februara. Zdravlje se može blago pogoršati zbog mišićno-skeletnih problema ili povreda. Finansijski sektor će biti težak za Lavove biznismene.

Devica

Za Device, februar će biti težak i istovremeno svetao period, koji će joj pružiti priliku da promeni svoj život, alu će biti zapamćen i kao lični reset. Pregled prioriteta i životnih ciljeva trajaće skoro ceo februar, a zaključci i rezultati neće u svim slučajevima biti pozitivni. U svakom slučaju, predstavnici ovog znaka će morati značajno da prilagode ne samo svoj životni ritam, već i svoje odnose sa mnogim ljudima iz najbližeg kruga. Finansijski sektor će biti uspešan za one koji se bave biznisom, politikom, socijalnim programima i medicinom. Što se zdravlja tiče, mnoge Device će držati prst na pulsu, zahvaljujući čemu će izbeći mnoge probleme.


Vaga

Vaga će mnogo vremena posvetiti odnosima sa partnerima i romantičnoj sferi života uopšte. Samci će imati nove obožavaoce koji će biti veoma odlučni i ozbiljni. Na profesionalnom planu, moraćete da unapredite svoje kvalifikacije – ponude za obuku, dokvalifikaciju, prekvalifikaciju moraju biti prihvaćene, jer će to najpozitivnije uticati na ostvarivanje karijernih ambicija. Zdravlje će biti prilično stabilno, ali samo ako se poštuju opšte preporuke za sve predstavnike Zodijaka za ovaj period. Poslednjih deset dana u mesecu moraćete da pripazite na finansije.

Škorpija

Škorpije će početak februara dočekati sa porastom energije i snage. Neki će biti posebno skloni preuzimanju rizika, a neki ekstremnom ponašanju u poslu, dok će drugi početi aktivno da se oslobađaju stereotipa i svega što je zastarelo u njihovim životima. U svakom slučaju, predstavnici vodenog znaka će akutno osetiti tranzit Plutona kroz znak Vodolije. Profesionalni izazovi će vas inspirisati da koristite nove metode za njihovo rešavanje, a povoljne prilike u finansijskom sektoru značajno će se povećati u drugoj polovini februara. Zdravlje Škorpiona će biti stabilno.


Strelac

Za Strelčeve prve dve trećine februara donose mnogo događaja u ličnom životu koji se odnose na romansu, rodbinu, decu, voljene i prijatelje. Inače, većina ovih događaja će biti pozitivna. Polje karijere će takođe biti aktivno do poslednje trećine meseca, kada će predstavnici znaka doživeti zatišje na poslu. Preporučljivo je da slobodno vreme posvetite učenju i brizi o starijim članovima porodice. Zdravlje će biti odlično pod uslovom da vodite harmoničan način života uz optimalnu fizičku aktivnost. Finansijska situacija će ostati stabilna, omogućavajući Strelcu da vodi prilično udoban način života.

Jarac

Jarčevima se preporučuje da poslednji zimski mesec posvete svom zdravlju, prevenciji postojećih hroničnih tegoba, kao i poboljšanju faktora koji utiču na njihovo blagostanje. Možda bi bilo dobro smanjiti fizičku aktivnost, promeniti ishranu i više vremena provoditi spavajući i šetajući prirodom. Dešavanja u profesionalnoj sferi će malo unervoziti predstavnike ovog zemaljskog znaka, jer promene koje se dešavaju možda neće najbolje uticati na prihode. Preporučljivo je da se prema kolegama i podređenima odnosite odgovornije i ljubaznije. Ako ste neodlučni kada je veza u pitanju, znajte da vas čekaju promene.

Vodolija

Februar će Vodolijama doneti zanimljiva poznanstva, ali i priliku da urade veoma interesantnu stvar u timu istomišljenika. Ideje će vam samo navirati ovog februara. Profesionalni planovi će teći prilično uspešno, uključujući i zahvaljujući uvođenju novih pristupa i metoda. Materijalna strana života će se značajno poboljšati, omogućavajući vam da potrošite pristojne iznose na kupovinu krajem meseca. Zdravlje Vodolije će biti prilično stabilno, ali samo ako budete oprezni kada putujete na velike udaljenosti i redovno vežbate.


Ribe

Ribe će u prvom delu februara biti zaokupljene partnerstvom. Predstavnici znaka će drugi deo meseca posvetiti tradicionalnim oblastima – poslu i porodici. Održavajući ravnotežu između ovih oblasti, mnogi će moći da provedu vrlo harmonično nekoliko nedelja, uživajući u porodičnim radostima i profesionalnim dostignućima. Prilika da zajedno sa jednim od partnera započnu novi posao pojaviće se za one koji su na raskrsnici prilikom izbora pravca za svoje buduće aktivnosti. Neophodno je obratiti pažnju na svoje zdravlje krajem februara, kada Sunce prelazi u vaš znak – u tom periodu opasni psihosomatski simptomi mogu postati aktivniji.


Glas javnosti/LZ
BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR