Glas Javnosti

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovan 

Tokom juna vam, pre svega, sigurno neće biti dosadno! Društveni život, druženja, izleti i putovanja daće vam priliku da se lepo provedete sa partnerom i unesete novu energiju u svoje odnose. Ako ste sami, bićete vrlo raspoloženi za ljubavne avanture, a prilike za romansu, sastanke i flert, ukazivaće se na svakom koraku. Možete upoznati zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vodolije, sa kojom možete ostvariti više od avanture. Dobre su prilike i za obnavljanje starih ljubavnih veza, kao i za povezivanje sa prijateljima koje ste izgubili iz vida. Prijateljstva će biti u fokusu od polovine meseca, u kontekstu zabave i zajedničkih aktivnosti. 

Bik 

Dobra energija vas prati tokom juna, pojačava se vaša svesnost i intuicija, a na ljubavnom planu to vam može doneti značajne uvide. Imaćete prilike da rešite neke nesuglasice sa partnerom i produbite postojeći odnos, kao i da upoznate zanimljivu osobu, sa kojom ćete se povezati na poslovnom planu, a koja vam može doneti ostvarenje snova, na više nivoa. To može biti vaša srodna duša, neko ko je mentalno snažan i sposoban da se nosi sa svakom situacijom. Dobra komunikacija i kompatibilnost sa osobama u znaku Lava i Strelca – dinamični i ispunjavajući događaji u romantičnom smislu, ali i na nivou uspostavljanja novih prijateljstava. 

Blizanci 

Povoljan period u kome će sve ići svojim tokom, a ono što ste smatrali neostvarivim, ili malo verovatnim na ljubavnom planu, može se otvoriti i pokrenuti na najbolji način. Možete upoznati osobu koja će neposredno i na prijatan način izraziti svoje interesovanje da vas bolje upozna – to će vam veoma laskati i angažovati, samo se opustite i prevaziđite sumnju u sebe i nesigurnost. Ta osoba (u znaku Blizanaca, Strelca ili Device) vam može postati veoma važna – inspirisaće vas i pokrenuti i emotivno i kreativno. Moguće je i obnavljanje starog prijateljstva ili bivše ljubavi. U partnerskim odnosima ćete obnoviti strast i pokrenuti energiju zajedničkim opuštajućim aktivnostima, kroz zabavu i druženje. 

 

Rak 

Jun će biti mesec burnih promena koje će vam doneti samopouzdanje i energiju – osećaćete da nema prepreke koju ne možete da prevaziđete. Ostvarićete nova poznanstva, puno ćete se družiti i učvršćivati postojeće veze (emotivne i prijateljske) i pravićete planove za budućnost. Vaša veza može preći na sledeći nivo – zajednički život, brak, ili dublja povezanost sa više međusobnog razumevanja i slobode – u zavisnosti od toga gde se sada nalazite i čemu težite. Pripremite se za neočekivane obrte i iznenađenja – telefonski pozivi, neplanirani sastanci i susreti mogu vas pokrenuti u smeru u kome se niste nadali da ćete ići. Bićete raspoloženi za eksperimentisanje i nova iskustva, a velike su šanse da ćete i naći to što tražite, mada možda ne na način na koji ste to do sada činili. 

Lav 

Puni ste energije, svesni ste sebe, intuicija vam je nepogrešiva – i sve to će vam jako dobro služiti tokom juna, da se iz nekih situacija izvučete bez posledica, kao i da zgrabite prilike koje se ukazuju, u ljubavi, kao i u ostalim životnim aspektima. Veoma ste harizmatični i blistate svojim prepoznatljivim sjajem, pa vam pažnje i laskanja neće nedostajati, ali na vama je da preuzmete inicijativu i napravite konkretne poteze, ukoliko želite da se nešto dogodi – nemojte biti pasivni, nego pokažite da ste zainteresovani i da vam je stalo, kako u partnerskim odnosima, tako i u novim poznanstvima. Na taj način ćete izbeći nesporazume koji mogu nastati ako vi ne preduzimate ništa, a drugi to tumače na svoj način – signali koje pasivno šaljete mogu biti „izgubljeni u prevodu“. 

Devica 

Dobar perido za donošenje bitnih odluka, kao i za putovnja, naročito polovinom meseca. Možete se opustiti, uobičajena strepnja i odmeravanje svakog detalja ustupiće mesto aktivnoj energiji, pa ćete biti u stanju da malo izađete iz svojih okvira i unesete živost i avanturizam u svoj pristup emotivnim (a i svim ostalim) pitanjima. U partnerskim odnosima osveženje će doneti putovanja, organizovanje zabava, zajedničko uživanje u društvenim događajima i sadržajima koji vas oboje interesuju. Ukoliko ste sami, možete steći nova poznanstva i proširiti krug prijatelja, a u tom društvu će vam biti jako zabavno i bićete inspirisani da pokažete svoje najbolje osobine, što će nekome biti posebno privlačno i neodoljivo. Postoji i mogućnost za povezivanje sa neadekvatnim osobama, čije vrednosti i uverenja nisu na vašem nivou, a tada vam neće biti teško da se povučete iz takvog društva.

Vaga

Vage će moći da se malo opuste u junu i nadoknade energiju koju su utrošile u prethodnom peridou. Na emotivnom nivou to znači da ćete neke stvari rešiti, nečega se osloboditi, a nešto prihvatiti, pa će „ispariti“ ona teška energija koja vas je terala da uzdišete. Sa lakoćom disanja, pojačaće se i vaš šarm i magnetizam, pa ćete biti primećeni i imaćete priliku za veoma strastvenu romansu sa nekim koga ćete jako zaintrigirati. Možda ćete jedino imati problem da odlučite koja je to tačno osoba, jer ćete imati više privlačnih ponuda, pa će vam biti teško da se odlučite. Najbolje ćete se osećati ako poslovni aspekt kombinujete sa zabavom i uživanjem, jer u takvim prilikama možete upoznati nekog posebnog, a i dokazati svoju posebnost i zadobiti „poene“ i u poslovnom okruženju i na nivou ličnih odnosa. U partnerskim odnosima stvari mogu najzad krenuti onako kako vi želite, partner će želeti da vas usreći i ispuni vaše želje i potrebe, naročito ukoliko vas je u prethodnom periodu zanemarivao zbog obaveza, ili se više bavio ličnim problemima. 

Škorpija 

Dobar period da zablistate u punom sjaju i ostavite utisak na sve oko sebe, bez imalo napora – prosto ćete biti inspirisani da budete svoja najbolja verzija u punom zamahu, a priznanja i ponude će stizati sa svih strana. jun je sjajan mesec za razvoj partnerskih odnosa, uspostavljanje novih veza i sticanje priznanja u svim aspektima, pa ćete biti veoma aktivni i zauzeti i osećaćete se odlično. Možete upoznati nekog posebnog u znaku Raka ili Jarca, a povezaće vas zajednička interesovanja na profesionalnom planu – planetarni aspekti ukazuju na veće društvene događaje povezane sa muzikom i zabavom. Intelektualna povezanost je u prvom planu, pa ćete na prvu „kliknuti“ sa nekim sa kim imate o čemu da pričate, ko ima slične strasti i na sličan način se udubljuje u analiziranje i proživljavanje sveta oko sebe. 

 

Strelac 

Potrebno vam je da uspostavite i održite unutrašnju ravnotežu, da biste mogli da izađete na kraj sa emocijama i sa svim zahtevima koji su pred vama, kako u partnerskom odnosu, tako u ostalim životnim aspektima. Za vas to možda znači da treba da pronađete vreme koje ćete provesti sami sa sobom, da biste obnovili energiju i mogli da nastavite da delite sa partnerom sve ono što vam svakodnevica nameće i što održavanje odnosa zahteva od vas. Partner može shvatiti da ste umorni od veze (da vas zamara svojim prisustvom u vašem životu), pa treba da budete vrlo jasni, a istovremeno i taktični u iznošenju svojih potreba. Ukoliko ste sami, nema mnogo izgleda za romantična događanja, ali imaćete dovoljno izazova u društvu u kome se krećete (kao i u porodici) da se pozabavite svojim osećanjima, da neke stvari povežete, shvatite i razrešite. Usamljenost i sloboda su možda u vašoj podsvesti povezane na pogrešan način. 

Jarac

Važno je da se u junu okružite ljudima koji su posebni za vas – a to uključuje partnera, bliske prijatelje i osobe kojima se divite i od kojih imate šta da naučite. Povezanost koju proživljavate na taj način, doneće vam duboke lične uvide i prisniju vezu sa svojim osećanjima, potrebama i željama. Imate priliku da ostvarite svoje snove, a to nećete postići trudom i ambicijom, nego dopuštanjem da vam se dobre stvari događaju, prihvatanjem pomoći koju vam bliski ljudi nesebično pružaju, odustajanjem od kontrole. Više slobode i opuštanja u partnerskim odnosima možete dobiti (i pružiti) uz više tolerancije i prihvatanja. Ako ste sami, možete upoznati veoma nekonvencionalnu osobu, koja će biti veliki izazov za vaše stavove u smislu puštanja kontrole i oslobađanja. 

Vodolija 

Tokom juna na prvom mestu je porodica – ritam života će biti nešto sporiji, pa ćete imati vremena da se posvetite porodici i najbliskijim prijateljima, a to vrlo verovatno uključuje putovanje, odlazak na odmor, provođenje vremena u prirodi. Svi će biti srećni da dobiju pažnju, koja im je nedostajala i da budete prisutniji u njihovom životu nego do sada, a i vama će to veoma prijati. U partnerskim odnosima priliv tople i strastvene energije donosi romantične trenutke u kojima ćete uživati. Ako ste sami, vreme je da se posvetite razmišljanju o smislu svog života, naročito o mestu emocija i ljubavi u njemu. Možete upoznati vrlo šarmantnu osobu, koja će vas izazvati da preispitujete svoja uverenja i da se prilagođavate. 

Ribe 

Možete otkriti svoja osećanja prema osobi koja vam je bliska, što će rezultirati velikim promenama u emiconalnoj sferi – odnos koji ste smatrali prijateljskim, može preći na viši nivo, kroz dramatičnu krizu koju možete zbog toga oboje proživeti. Nije jednostavno priznati sebi da postoji nešto, a zatim i napraviti korak ka ostvarenju tog nečeg i rizikovati da ugrozite ili izgubite odnos koji je već uspostavljen, ali upravo je to ono što treba da uradite. Takođe, moguće je oživljavanje nekog starog odnosa, bivše veze, ali ovo oživljavanje se može odnositi i na priliv nove energije i buđenje strasti i romantike u dugim vezama. Ipak, zbližavanje se neće desiti samo od sebe, naročito ako ste se u poslednje vreme udaljili – potrebno je da učinite napor i uložite u razvoj svog odnosa. Najbolje će vam ići uz deljenje sadržaja u kojima oboje uživate – kulturni događaji, izleti, putovanja, opuštanje u prirodnom ambijentu, duge zajedničke šetnje… Sve što uložite u odnos tokom juna, isplatiće vam se na duge staze, stabilnošću i rasterećenošću koje ćete osećati i vi i partner.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR