Glas Javnosti

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 22. april: Devica privatni problemi, a evo šta čeka ostale

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pronađite svoju prognozu i iskoristite šansu koju nosi novi dan.

Ovan

Posao: Na startu nove radne sedmice tipični predstavnici Ovnova mogli bi imati povećan broj obaveza a nešto niži nivo energije od očekivanog. Zbog toga je važno da je što racionalnije trošite.

Ljubav: Određeni manjak energije ne mora značiti i potpunu pasivu u sferi ljubavi. Ipak ne pokrećite bitne teme i ozbiljne razgovore.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Bezmalo sve poslovne aktivnosti tipičnih Bikova na početku nove radne sedmice, mogu biti usporene i realizovane u nešto težim okolnostima, što neće biti prvi put. Svojom odlučnošću i upornošću sve se da završiti.

Ljubav: Nije najpovoljniji dan za krupne planove i velike izazove na polju ljubavnih relacija. Pozabavite se prvenstveno postojećim stanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Početak nove radne sedmice za najtipičnije Blizance trebalo bi da protekne uglavnom u razmatranju više različitih ideja za nove profesionalne projekte. Mogući su i zastoji.

Ljubav: Veći deo dana donosi ne baš povoljnu klimu za dešavanja u sferi ljubavi, naročito ako niste odredili prioritete i uspeli da se fokusirate na najvažniji cilj.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Tokom ovog ponedeljka, Rakovi bi mogli osećati izvesne padove energije. Zato je veoma važno da ne žurite i ne zapinjete u nastojanju da na vreme završite poslovne obaveze.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas možete očekivati nekoliko manjih neprijatnosti, ali najverovatnije ništa bitno što bi moglo da ugrozi postojeće odnose.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim sistemom.

Lav

Posao: Možda malo sporije nego što su navikli, tek Lavovi bi trebalo uspešno da privedu kraju sve zacrtane poslovne ciljeve. Energija i motivacija neće biti sporni.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, ako ne ide kako ste zamislili, udahnite duboko i makar malo sačekajte.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom.

Devica

Posao: Realni, jasni stavovi i efikasan način realizacije osnovnih zadataka, čine veoma dobru osnovu da Device započnu novu radnu sedmicu na zadovoljavajući način.

Ljubav: Promenljiva atmosfera na vašem ljubavnom horizontu, upozorava vas da budete staloženi pre svega, i ne srljate sa donošenjem važnih zaključaka.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Ovo nije loš radni dan za većinu Vaga koje već imaju isplanirane profesionalne obaveze. Nije poželjno da insistirate na novim idejama, biće prilike.

Ljubav: Dan bez nekih posebnih pretenzija sa vaše strane što se ljubavi tiče, a nije ni preporučljivo neko ozbiljnije angažovanje.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa zubima.

Škorpija

Posao: Početak nove radne sedmice ne donosi bitno drugačiju poslovnu klimu za tipične Škorpije. Obaveza će biti na pretek to je sigurno, a vi krenite od onih najzahtevnijih.

Ljubav: Promenljive okolnosti u sferi ljubavi, ukazuju da nije poželjno forsiranje ozbiljnijih razgovora. Sačekajte povoljniji trenutak.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Solidne okolnosti trebalo bi da prate Strelčeve tokom današnjih profesionalnih aktivnosti, pa se ne očekuju neke ozbiljnije prepreke osim možda pojačanog obima posla.

Ljubav: Nisu baš najpovoljniji astrološki aspekti u sferi ljubavi, pa najverovatnije  i neće zadovoljiti vaše, nešto veće prohteve za konkretnijim angažovanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Odličan radni dan da većina Jarčeva na profesionalnom planu postavi stabilnu osnovu i napravi dobru pripremu za buduće poslovne projekte.

Ljubav: Ovaj dan bi mogli da posvetite dragoj osobi i razgovoru o važnim pitanjima koja zahtevaju nešto jasnije odgovore.

Zdravlje: Osetljivost grla, moguća prehlada.

Vodolija

Posao: Vodolije, planirali ste neke stvari, ali zbog manjka vremena bi možda bilo bolje deo toga podelite sa još nekim iz okruženja.

Ljubav: Budite opušteni i u svom fazonu, nema razloga da zbog bilo čega žurite, posebno ne kada su u pitanju nova poznanstva.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Ribe očekuje jedan naporan dan, na početku nove radne sedmice. Vi ćete pokušavati da na svaki način izbegnete tenziju i rasprave, ali kao da će to jako teško ići zbog prenapete atmosfere u kolektivu.

Ljubav: Posvemu sudeći vrlo lep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili nameravate da osvajate nečije srce. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR