Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. SEPTEMBAR: VAGA odlaže poslovni put, STRELAC priželjkuje susret sa VODOLIJOM

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovnu su osetljivi zglobovi, Devica treba da čuva ključeve i sitnice

OVAN 

Sa poslednjom Mesečevom četvrti u astrološkom polju mentalnog stanja, razmišljate o pokretanju biznisa sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Ipak, obratite pažnju na detalje dogovora i ugovora koje bi trebalo da potpišete. Osetljivi zglobovi.

BIK 

Naglašena astrološka kuća posla sa poslednjom četvrti Meseca, donosi vam uvećanje prihoda ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Ipak, trebalo bi da budete oprezniji prilikom poslovnih dogovora, kao i da pripazite na vredne sitnice.

BLIZANCI

Pozicija poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku, pod uplivom vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, donosi vam razmirice sa partnerom i članovima porodice. Novac pristiže preko honorarnih poslova. Budite oprezni za volanom.

RAK 

Zbog faze poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju podsvesti, danas možete biti razdražljiviji i nervozniji, nego obično. Neko na poslu vam radi iza leđa, šireći neistine i tračeve o vama. Poslušajte savet Riba.

LAV

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući društvenog života i medija podstiče na akciju umetniike i sportiste rođene u drugoj dekadi znaka. Privlači vas osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata. Promenite način ishrane.

DEVICA 

Naglašeno astrološko polje karijere sa poslednjom Mesečevom četvrti, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, donosi nove poslovne šanse. Ipak, budite oprezni prilikom sklapanja dogovora i čuvajte vredne sitnice, ključeve, kartice, telefone.

VAGA 

Mesec, vladalac vaše karijere u fazi poslednje četvrti, pod uplivom vašeg vladaoca Venere, donosi vam poznanstvo sa interesantnom osobom na kraćem putu, predavanju ili seminaru. Moguće odlaganje poslovnog puta u inostranstvo. Nesanica.

ŠKORPIJA 

Poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, u prvi plan ističe vašu želju da potisnete konkurenciju i da zaradite onoliko koliko ste planirali u poslu sa strancima. Neko koga ste smatrali prijateljem, daje vam do znanja da mu se dopadate.

STRELAC 

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam nesuglasice sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Napet aspekt sa retrogradnim Merkurom, upozorava na oprez sa dokumentacijom i u saobraćaju.

JARAC

Aspekti poslednje četvrti Meseca, vladaoca polja partnerskih odnosa, upozoravaju na mogućnost rasprava sa voljenom osobom. Budite oprezniji i prilikom dogovora sa mlađim poslovnim saradnicima. Očekuje vas strastveni susret sa Škorpijom.

VODOLIJA 

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u petom astrološkom polju, vaši kreativni potencijali dolaze do punog izražaja, naročito ako vaš posao ima veze sa čestim putovanjima, turizmom, marketingom, IT tehnologijama. Jedan Strelac želi da vas vidi.

RIBE 

Ne prija vam poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući privatnog života, jer vam donosi nesuglasice sa partnerom i članovima porodice. Dopadate se nekome ko će se potruditi da vam to da do znanja na vrlo romantičan način. Nesanica.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR