Glas Javnosti

Dnevni horoskop za 7. februar 2024.

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Trigon Venere i Urana stavlja bliske ljude u prvi plan

Šta kažu zvezde? Ko će imati sreće ove srede, 7. februara?

Ovan

Danas su vaše analitičke sposobnosti stavljene po strani zbog intenzivnih emocija. Izbegavajte nove početke i projekte, fokusirajte se na relaksaciju i umerenu fizičku aktivnost. Razgovor sa prijateljima će vam pomoći da se oslobodite stresa.

LJUBAV: Emotivne turbulencije otežavaju objektivnost. Izrazite svoja osećanja partneru, ali izbegavajte impulsivne odluke. Povedite se za intuicijom, ali ne zaboravite na racionalnost.
POSAO: Nije dan za savete ili nove poduhvate. Oslonite se na postojeće planove. Nemojte preterivati u poslu, jer možete preći granice svojih mogućnosti. Usmerite energiju na odmor i punjenje baterija.
ZDRAVLJE: Fokusirajte se na relaksaciju i umerenu fizičku aktivnost. 


Bik

Posvetite se stvarima koje su vam važne, kao što su druženje s emotivnim partnerom i duhovno usavršavanje. Danas je odličan dan za prevazilaženje prošlih nesuglasica. Shvatite da zaslužujete više i oslobodite se tereta prošlosti.

LJUBAV: Otvorite se emotivnom partneru, izrazite svoja osećanja. Pomirenje je moguće i donosi olakšanje. Zaslužujete sreću i harmoniju u ljubavi.
POSAO: Obratite pažnju na duhovno usavršavanje. Bavljenje poslovima koji vas ispunjavaju može vam doneti zadovoljstvo. Prebrodite prošle nesuglasice na poslu.
ZDRAVLJE: Oslobodite se stresa i fokusirajte se na pozitivne promene.

Blizanci

Danas je povoljan za razmenu nežnosti i dubokih emocija s voljenom osobom. Budite spontani i iskreni u izražavanju svojih osećanja. Takođe, finansijske transakcije su naglašene, razmislite o investicijama ili kupovini prevoznog sredstva.

LJUBAV: Izrazite svoje emocije prema partneru. Budite otvoreni i spontani. Danas je vreme za ljubavne gestove i duboke razgovore.
POSAO: Finansijske transakcije su naglašene. Razmislite o pametnim investicijama ili planirajte buduće projekte. Moguć je i pozitivan pomak u karijeri.
ZDRAVLJE. Aktivnosti koje vas ispunjavaju donose pozitivnu energiju.

Rak  

Pronađite zajednički jezik sa osobom iz prošlosti. Dan je pogodan za pripadnike ovog znaka koji žude za novim saznanjima. Razmislite o dodatnoj edukaciji ili usavršavanju.


LJUBAV:Razrešenje nesuglasica s osobom iz prošlosti. Otvoren razgovor donosi razumevanje i pomirenje. Obratite pažnju na ljude iz vaše prošlosti.
POSAO: Razmislite o dodatnoj edukaciji. Novi poduhvati mogu doneti pozitivne promene u karijeri. Obratite pažnju na privatna interesovanja u poslu.
ZDRAVLJE: Aktivnosti koje vas mentalno stimuliraju donose ravnotežu.

Lav

Danas se čini da možete postići mnogo toga, ali budite oprezni da ne preterate. Ne idite preko granica svojih mogućnosti. Razgovor s članom porodice o ljubavnim pitanjima može vam pružiti nove perspektive.

LJUBAV: Otvorite se za razgovor s partnerom o ljubavnim temama. Iskustva drugih članova porodice mogu vam pružiti korisne savete. Oslonite se na podršku porodice.
POSAO: Nemojte preterivati u poslu. Razgovor s nadređenima može vam doneti korisne smernice. Oslonite se na timsku podršku.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na emocionalnu ravnotežu.


Devica

Osećate potrebu da budete u centru pažnje. Pripazite se brzopletih zaključaka. Umetničke sklonosti su naglašene, pa se posvetite modi ili detaljima koji će obogatiti vaš prostor. Obratite pažnju na jarke, tople boje.

LJUBAV: Izrazite svoju kreativnost u ljubavi. Otvorite se partneru o svojim željama i potrebama. Romantična atmosfera može unaprediti ljubavni život.
POSAO: Budite svesni svoje kreativne strane u poslu. Razmislite o umetničkim projektima. Povedite računa o bojama i detaljima u poslovnom okruženju.
ZDRAVLJE: Boje i umetnost mogu pozitivno uticati na vaše emotivno stanje.

Vaga 

Osećate snažnu potrebu da nešto učinite, ali to držite podalje od očiju javnosti. Imate neku dozu straha da vam nešto ne pokvari planove.

LJUBAV: Ne dozvolite da vam drugi nameću svoje savete. Oslonite se na svoju intuiciju i odlučite se za ono što vam lično prija. Nakon posla, provedite vreme s voljenim bićem na kulturnom dešavanju – festivalu ili umetničkom performansu.
POSAO: Ignorišite savete koji vam nisu dobrodošli. Fokusirajte se na svoje ciljeve i radite korake prema ostvarivanju svojih ambicija. Važno je da budete nezavisni i samostalni u donošenju poslovnih odluka.
ZDRAVLJE: Kulturna dešavanja i umetnost mogu imati pozitivan uticaj na vaše emocionalno blagostanje. Osvrnite se na svoje unutrašnje potrebe i posvetite se aktivnostima koje vas ispunjavaju.


Škorpija

Vaša praktičnost i hladnokrvnost su danas na iskušenju, posebno ako se nedavno upustite u poslovni poduhvat. Imaćete jaku potrebu za dokazivanjem, pogotovo ako vam je poverena veća suma novca ili rukovodeća funkcija. Očekujte razumevanje od partnera za vašu posvećenost drugim aspektima života.

LJUBAV: Otvorite se prema partneru o svojim ambicijama. Razgovor o ljubavnim pitanjima može doneti bolje razumevanje. Oslonite se na partnerovu podršku.
POSAO: Budite pažljivi u poslovnom poduhvatu. Razgovarajte s kolegama i nadređenima o svojim idejama. Nemojte preterivati u ambicijama kako biste očuvali ravnotežu.
ZDRAVLJE: Oslonite se na podršku partnera u stresnim situacijama.

Strelac 

Vaša konačna ocena o nekim stvarima može biti formirana na osnovu mišljenja većine, a ne vašeg ličnog. Povedite računa o ishitrenim odlukama i obratite pažnju na svoje unutrašnje osećaje. Posvetite vreme slušanju svog srca kako biste pronašli pravi put.

LJUBAV: Razmislite o svojim osećajima. Nemojte se povoditi za mišljenjem većine. Razgovarajte s partnerom o svojim unutrašnjim dilemama. Oslonite se na ljubavne odluke koje su u skladu s vašim vlastitim vrednostima.
POSAO: Nemojte donositi odluke pod pritiskom okoline. Posvetite vreme razmišljanju o svojim ciljevima i vrednostima. Obratite pažnju na svoje unutrašnje ambicije.
ZDRAVLJE: Slušajte svoje srce i obratite pažnju na svoje emocionalno stanje.


Jarac

Prenaglašavate značaj osećanja prema osobi koju ste nedavno upoznali. Osećate se povređeno zbog nerealnih očekivanja. Oslonite se na realnost i izbegavajte impulsivne reakcije. Posebno budite oprezni u saobraćaju, naročito pri korišćenju telefona.

LJUBAV: Razgovarajte sa partnerom o svojim osećanjima. Otvorena komunikacija može rešiti nesuglasice. Oslonite se na realne ljubavne očekivanja.
POSAO: Nemojte se zaneti prevelikim očekivanjima u poslu. Razgovarajte s kolegama o stvarnim mogućnostima. Oslonite se na timsku saradnju.
ZDRAVLJE: Budite pažljivi u saobraćaju i izbegavajte distrakcije, posebno korišćenje telefona.

Vodolija

 Pred vama je naporan period na poslu. Napunite baterije na vreme kako biste bili spremni na izazove. Posvetite se aktivnostima koje vas zabavljaju i pružaju radost. Obratite pažnju na voljeno biće, posebno ako vam poveri lične probleme.


LJUBAV: Posvetite pažnju partneru i pružite mu podršku u teškim trenucima. Otvorite se za zajedničke trenutke radosti i relaksacije. Ljubav će vam pružiti emocionalnu podršku.
POSAO: Budite spremni na naporan rad, ali ne zanemarujte svoje lične interese. Posvetite se aktivnostima koje vas ispunjavaju. Obratite pažnju na ravnotežu između poslovnih i ličnih obaveza.
ZDRAVLJE: Pazite na svoje emocionalno stanje i pronađite vreme za opuštanje. 

Ribe

Nesporazumi na poslu su rezultat pogrešne interpretacije vašeg ponašanja. Razgovarajte o situacijama pre nego što reagujete impulsivno. Bićete zadovoljni postignutim poslom ili potpisanim ugovorom. Probleme u porodici rešavajte do kraja dana, naročito one koji se odnose na nesporazume sa partnerom.

LJUBAV: Razjasnite nesporazume s partnerom. Otvorite otvorenu i iskrenu komunikaciju kako biste izbegli dalje nesporazume. Rad na rešavanju problema zajedno može ojačati vaš odnos.

POSAO: Obratite pažnju na komunikaciju na poslu. Razjasnite eventualne nesporazume sa kolegama. Potpisivanje ugovora ili završetak važnog posla donosi vam zadovoljstvo i olakšanje.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje emocionalno zdravlje. Razgovor o problemima s voljenima može vam pomoći da se oslobodite stresa. Pronađite vreme za relaksaciju.


Glas javnosti/E01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR