Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. SEPTEMBAR: DEVICA ulazi u tajnu vezu, RAKU profitabilan posao vezan za inostranstvo

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta zvezde kažu za danas?

Ovan

Naglašena astrološka kuća posla donosi vam solidnu zaradu kroz realizaciju nekih odavno zacrtanih planova, ali i neplanirane troškove. Zbog pozicije vašeg vladaoca Marsa, očekuje vas strastveni susret sa Lavom ili Strelcem. Glavobolja.

Bik

Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja novca, povoljno utiče na ishod poslovnih dogovora. Dobar aspekt Saturna sa Mesecom u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda preko aranžmana sa partnerima iz drugog grada. Povrede u kući.

Blizanci

Mesec u Biku podstiče vašu intuiciju, dok aspekti vašeg vladaoca Merkura, planete logike i intelekta, povoljno utiču na dogovor o novom projketu. Očekuje vas romantičan susret sa Vagom ili Vodolijom. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Rak

Naglašen znak Bika u koji popodne ulazi i Mesec, donosi vam zaradu preko aranžmana sa osobama iz drugog grada i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Prijatni zajednički trenuci sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Osetljiv želudac.

Lav

Odgovara vam trigon između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u Biku, popodne, ako već neko vreme planirate kupoprodaju nekretnina. Aspekti Venere u vašem znaku nagoveštavaju susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Pazite se u saobraćaju.

Devica

Naglašen znak Bika, popodne, povoljno utiče na realizaciju vaših poslova, a aspekti vašeg vladaoca Merkura donose mogućnost zarade preko honorarnog angažmana. Moguć ulazak u tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata.

Vaga

Vaše ambicije su i dalje velike, ali raste i vaše nestrpljenje u vezi sa poslovnim aranžmanom koji obećava lepu zaradu. Ipak, Mars u vašem znaku opominje na oprez kada se radi o partnerskim odnosima, bilo emotivnim ili poslovnim. Osetljivi bubrezi.

Škorpija

Prepuno sedmo astrološko polje u kome je i Mesec, pogoduje vam ako ste preko posla prisutni u javnosti. Međutim, vaša konkurencija ne miruje pa popodne možete očekivati da čujete i tračeve i neistine o sebi. Tajna romansa. Sklonost povredama.

Strelac

Aspekti vašeg vladaoca Jupitera, planete sreće i novca, donose vam uspeh i finansijsku satisfakciju preko posla sa osobama koje žive u inostranstvu ili drugom gradu. Odnosi sa nekim prijateljima mogu biti dovedeni u pitanje. Nervoza.

Jarac

Možda mislite da ste zaštićeni, ali bolje bi bilo da razmislite o tome koliko vaša tvrdoglavost i subjektivnost mogu da naškode upravo vama. Vaš vladalac Saturn pod uticajem Meseca iz Bika, obećava prijatne trenutke sa partnerom. Konfuzni ste.

Vodolija

Zbog naglašenih astroloških polja posla i novca, možete da postignete dogovor o isplativom aranžmanu. Izbegavajte rasprave sa starijim saradnicima. Vaša popularnost u društvu, naročito suprotnog pola, donosi vam zanimljive susrete i poznanstva.

Ribe

Pozicija Meseca u astrološkoj kući posla i dogovora, u sekstilu sa Saturnom u vašem znaku, povoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i finansije. Kontakti sa osobama iz inostranstva ili drugog grada, obećavaju mogućnost ulaganja u nove projekte.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR