Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. SEPTEMBAR: Konjukcija Meseca i Saturna danas će uticati na sve znake zodijaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte kako na vaš znak deluju ove planete

Ovan 
Mesec u Ribama, u konjunkciji sa Saturnom, koji upravlja vašom karijerom, čini vas nestrpljivim u prepodnevnim satima, donoseći vam probleme sa starijima i nadređenima. Na nekoj proslavi, u kafiću ili restoranu, možete da upoznate Lava.

Bik 
Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama, deluje podsticajno na vas ako radite u pravosuđu, stranom predstavništvu ili se bavite predavaštvom. Napeti aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola novca, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove.

Blizanci 
Saturnu u astrološkoj kući karijere približio se Mesec, što kod vas pojačava nervozu i donosi vam odlaganje nekih već dogovorenih poslova. Napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom komunikacija, upozorava na oprez sa finansijama.

Rak 
Vaš vladalac Mesec blizu planete ambicije, Saturna, junskim Rakovima donosi dogovore sa poslovnim saradnicima ili rođacima iz drugog grada ili zemlje. Emotivni partner provodi mnogo vremena na poslu što već počinje da vas iritira. Nesanica.

Lav 
“Spoj” Meseca i Saturna u astrološkoj kući novca, utiče na promene vašeg raspoloženja, a istovremeno donosi šanse za zaradu preko aranžmana sa strancima. Zbog kvadrata između Venere u vašem znaku i Urana, prilagodite se potrebama voljene osobe.

Devica 
Vladalac 11. astrološkog polja, Mesec, blizu Saturna u polju partnerstva, popodne obrazuje opoziciju sa vašim vladaocem Merkurom, donoseći avgustovskim Devicama konflikte sa prijateljima i saradnicima. Emotivni partner vam daje podršku.

Vaga 
Kada Mesec, koji upravlja vašom karijerom, jednom mesečno prelazi preko Saturna, planete kašnjenja, može doći do odlaganja nekih poslovnih dogovora. Na nekom poslovnom skupu, u večernjim satima, očekuje vas susret sa veoma harizmatičnom osobom.

Škorpija 
Aspekti Meseca, simbola osećanja, blizu Saturna, planete istrajnosti u polju ljubavi, povoljno utiču na odnos sa partnerom. Vaš vladalac Pluton u napetom aspektu sa Venerom, simbolom posla i novca, nepovoljno utiče na vašu finansijsku situaciju.

Strelac 
Konjunkcija Meseca i Saturna u Ribama, koji upravljaju vašim i partnerovim finansijama, podstiču vas da realizujete ideju o nekom porodičnom poslu. Mogući su vanredni izdaci. Pozicija Merkura, slobodnim Strelcima donosi poznanstvo preko interneta.

Jarac 
Vaš vladalac Saturn blizu Meseca u astrološkom polju dogovora, inspiriše vas i motiviše, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa umetnošću ili sportom. Bračni ili dugogodišnji partner spreman je da vam pruži i moralnu i finansijsku podršku.

Vodolija
Preko vašeg suvladaoca, Saturna, simbola kašnjenjaa, tranzitira Mesec, usporavajući ili odlažući realizaciju nekih poslova. Napet aspekt između Venere i vašeg vladaoca Urana, donosi vam razdvajanje od partnera, zbog neočekivanih okolnosti.

Ribe 
Mesec blizu retrogradnog Saturna u vašem znaku u popodnevnim časovima pravi sekstil sa Jupiterom, vladaocem vaše karijere, donoseći vam uvećanje zarade preko aranžmana sa strancima. Možete ući u tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko posla.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR