Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. SEPTEMBAR: JARCU stiže romantična poruka od RAKA, partneru DEVICE treba više pažnje

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Škorpija razvija intrigantno poznanstvo sa jednom osobom preko duštvenih mreža

Ovan
Mesec, koji upravlja vašom intuicijom, donosi vam kreativne ideje i motivaciju, ako ste rođeni krajem znaka i bavite se umetnošću ili sportom. Spremite se na vanredne troškove, ako sređujete poslovni enterijer ili stambeni prostor.

Bik 
Mesec u astrološkom polju karijere, Pozicija vašeg vladaoca Venere i Urana u vašem znaku, donosi povoljne dogovore o novim projektima majskim Bikovima, koji su preko posla prisutni u javnosti. Jedan Rak ili Škorpija pruža vam veliku podršku.

Blizanci 
Odgovara vam pozicija Meseca koji prelazi preko devete astrološke kuće, jer vam može doneti neočekivan dogovor sa strancima ili odlazak na kraći put. Vodite računa da vaše odluke ne budu pod uticajem emocija. Pazite se u saobraćaju.

Rak 
Aspekti vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju novca, donose vam vanredne izdatke, naročito ako se bavite privatnim biznisom, zajedno sa emotivnim partnerom. Neko s kim ste nekada bili bliski želi da se vidi sa vama. Čuvajte se infekcija.

Lav 
Sa Mesecom u sedmom astrološkom polju i Venerom u vašem znaku, bićete u centru pažnje, što će vam posebno značiti ako vaš posao ima veze sa medijima, filmom, IT sektorom. Dobijate poruku za izlazak od jednog vatrenog znaka. Nesanica.

Devica 
Vaš vladalac Merkur u inkonjukciji sa Mesecom u astrološkoj kući svakodnevice, zahteva prilagođavanje nekim novim uslovima na radnom mestu. Voljena osoba vam zamera što joj ne posvećujete onoliko pažnje koliko je njoj potrebno. Podložnost povredama.

Vaga 
Odgovara vam tranzit Meseca preko astrološkog polja inspiracije, sporta i šou-biznisa, jer ćete biti u situaciji da pokažete šta znate i umete. Jedna Vodolija uvek ima vremena za romantično dopisivanje sa vama. Čuvajte se u saobraćaju.

Škorpija 
Dobri aspekti vaših vladalaca, Marsa i Plutona, sa Mesecom u astrološkoj kući privatnog biznisa, donose vam šanse koje bi trebalo oberučke da prihvatite. Osoba sa kojom ste se upoznali preko neke društvene mreže, ima želju da se vidite uživo.

Strelac
Prija vam prelazak Meseca preko astrološkog polja komunikacija i logike, jer vam može doneti isplativ dogovor sa Blizancima ili Ovnom. Ljubavni partner namerava da vam priredi prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o Vagi ili Vodoliji.

Jarac 
Mesec, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, blizu vašeg vladaoca Saturna, simbola kašnjenja, donosi vam odlaganje realizacije posla koji ste pokrenuli sa Škorpijom ili Bikom. Jedan Rak vam šalje poruku romantičnog sadržaja. Nesanica.

Vodolija 
Tranzit Meseca preko vašeg znaka, donosi isplative angažmane Vodolijama koje se bave nekim kreativnim zanimanjem ili sportom. Osoba koja vam je oduvek bila prijatelj, pokazuje veće interesovanje za vas nego inače. Promenljivo raspoloženje.

Ribe 
Mesec u večernjim satima obrazuje konjunkciju sa Saturnom u vašem znaku, donoseći februarskim Ribama probleme u komunikaciji sa saradnicima, članovima porodice i rođacima. Jedna Škorpija vam šalje poziv za izlazak. Oprez u saobraćaju.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR