Glas Javnosti

Dnevni horoskop za 26. januar: Evo kome se osmehuje sreća zadnji dan radne nedelje

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovan ima finasijske probleme, Bik igra na lepotu, Blizanci ima mladalački duh, Rak nezainteresovan, Lav ima uspešan dan, Škorpija s kloni Device, Strelac sposoban, Jarac loše procenjuje, Vodolija nije organizovana, Ribe se forsiraju

Ovan:
Spremite se za probleme u finansijama. Učinite dobro delo kako bi se i vama isto vratilo. Emotivno ste u fazi razočaranja ukoliko ste sami. Ovan u vezi ili braku ima bolju klimu u ljubavnom životu. Danas kod vas preovladava neraspoloženje.
Bik:
Vi ste dosta estetski tip. Iskoristite sve svoje unutrašnje resurse, šarm, lepotu u poslu kojim se bavite. Zaljubljeni ste u ljubav. Nije teško da se okrenete pravim osobama samo ako želite. Pazite na telesnu težinu.
Blizanac:
Nije potrebno da se previše opterećujete jer ste sposobni sve da uradite šta treba. Imaćete podršku svakog s kim budete sarađivali. Uvek ste mladoliki. Čuvajte svoj duh. Dobar odnos sa Devicom ili Bikom. Smanjite svoju nervozu na minimalno.


Rak:
Morate pokazati izvesno interesovanje za ono što radite. Ponekad delujete previše umorno i nezainteresovano. Svakako da će Ovan ili bilo koji drugi vatreni znak biti dobar izbor.  Krećite se više, potreban vam je kiseonik.
Lav:
Možete očekivati uspešan dan na poslu koji će vam omogućiti slavi i dosta novca. Vi volite dimaku i strast u vezi pa će vaš izbor biti Škorpijon. Danas se osećate odlično.
Devica:
Dobar dan za one koji hoće da se bave javnim poslom, posebno moda, televizija, novine. Partner uvažava sve vaše zahteve i želje. Ukoliko ste slobodni možete biti neko ko traži previše od druge strane. Zahtevni ste. Ne bi bilo loše unositi manje mleka i mlečnih proizvoda.
Vaga:
Morate da pojačate svoj sistem vrednosti. Niste u dobrom odnosu sa Lavom i Bikom. Nije potrebno da se potpuno predajete partneru. Pripazite na donji deo svog tela.
Škorpija:
Mašta, kreativnost, unutrašnja energija može da vas dovede do željenog cilja. Sklonite se jedne Device koja vas stalno blokira. Obratite pažnju na kičmu, kosti.
Strelac:
Svi vide da ste veoma sposobni. Nije potrebno da se previše dokazujete. Imate harizmu i ideju kako da osvojite partnera. Dobar odnos sa Vagom, drugim Strelcem ili Rakom. 

Niste odgovorni prema sebi. Sve olako shvatate, posebno zdravlje.


Jarac:
Pogrešno procenjujete osobe oko Vas, mada je to atipično za jednog Jarca. Popravite takav stav. Jedna Devica misli na Vas. Niste se dugo čuli. Razmislite o odlasku na ultra zvuk.
Vodolija:
Dešavanja i previše za jedan dan. Niste ste se organizovali. Pokrenite se bar u popodnevnim satima. Da li želite da se usmerite u ozbiljnu vezu ili u avanturu? Osećate se veoma uznemireno.
Ribe:
Ništa ne radite na silu. Imate sve aspekte da se pokrenete najbolje moguće i dobro zaradite. Željni ste ljubavi i iskrenih emocija. Vaša duša može biti spojena sa osobom iz znaka Bika ili Vage. Važno je da ste dobro raspoloženi.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR