Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR: LAV treba da pripazi na troškove, VODOLIJA postiže dogovor o kuporodaji nekretnine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovako zvezde kažu za danas

Ovan 
Prelazak Meseca preko Vodolije donosi vam susret sa nekim ko radi u medijima, velikoj organizaciji ili sa strancima. Trigon sa vašim vladaocem Marsom, čini vas spremnim da pristupite realizaciji projekta o kome odavno maštate. Oprez za volanom.

Bik
Sa Mesecom u astrološkoj kući karijere i Jupiterom i Uranom, simbolima prosperiteta i budućnosti, u vašem znaku, biće vam teško da se odlučite između dve podjedanko zanimljie ponude. Opozicija sa vašim vladaocem Venerom donosi vam susret sa Lavom.

Blizanci 
Izazovni aspekti između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, čine vas nervoznim i subjektivnim, zbog čega možete da donesete pogrešnu odluku. Pozicija Venere, planete ljubavi, nagoveštava susret sa jednom Vagom na kraćem putu ili nekom predavanju.

Rak 
Vaš vladalac Mesec prelazi preko osmog astrološkog polja, što vam donosi uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Izazovan aspekt sa Merkurom, simbolom logike, opominje na oprez prilikom potpisivanja ugovora. Moguć strastveni susret sa Škorpijom.

Lav 
Mesec u sedmoj astrološkoj kući pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju. Moguće odlaganje poslovnog aranžmana sa strancima. Aspekti Venere u vašem znaku opominju da pripazite na troškove.

Devica 
Prelazak Meseca čini vas nervoznijim i nestrpljivijim nego inače, ali vam donosi šanse da neke svoje ideje i zamisli realizujete i tako zaradite. Imate podršku jednog Bika i Jarca. Trigon sa Marsom, donosi vam susret s nekim preko prijatelja.

Vaga 
Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i posla, donosi vam podršku osoba na položaju. Izbegavajte nepotrebne troškove. Ulazak Meseca u astrološku kuću ljubavi i radosti, pod uticajem Marsa iz vašeg znaka, donosi vam susret sa Blizancima.

Škorpija 
Tranzit Meseca preko astrološkog polja privatnog života, čini vas nervoznim, što se odražava na odnos sa partnerom i članovima porodice. U popodnevnim satima trebalo bi da izbegavate rasprave sa autoritetima. Potreban vam je odmor.

Strelac 
Prija vam prelazak Meseca preko Vodolije, jer ćete se lakše i brže sporazumeti sa saradnicima i poslovnim partnerima. Imate podršku Vodolije. Ipak, budite oprezni prilikom sklapanja potpisivanja ugovora. Jedna Škorpija intenzivno misli na vas.

Jarac 
Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla, podstiče vašu ambiciju, kada se radi o aranžmanu sa osobama koje žive u drugom gradu. Vaš vladalac Saturn u inkonjunkciji sa Suncem, čini vas spremnim da se prilagodite novoj situaciji na poslu.

Vodolija
Sa Mesecom u astrološkom polju ličnosti, subjektivno reagujete u situaciji kada se očekuje da pokažete toleranciju u komunikaciji sa saradnicima. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donosi povoljan ishod dogovora o kupoprodaji nekretnina.

Ribe 
Vaš suvladalac Jupiter u kvadratu sa Mesecom u polju intuicije ali i prepreka, opominje da dva puta razmislite pre nego što nešto odlučite. Napeti aspekti Saturna, planete ograničenja u vašem znaku, na vas deluju iritantno.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR