Glas Javnosti

Dnevni horoskop za 24. april: Ovan nervozan, Bika neko laže

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Blizancu slede nove finansijske prilike, Rak i Škorpija imaju odličan dan, Lav se dokazuje, Devici dobar dan za ljubav, Vagi bolji poslovni aspekti, Strelac uživa, Jarac napreduje, Vodoliji prija zavođenje, a Ribe konačno imaju jasan cilj ispred sebe.

OVAN
Posao:

Imate pravo na još jednu šansu ovaj put. Ne morate da pratite kolege koje dezavuišu vaše mišljenje i ne žele saradnju. Imali ste veliki problem kada su pojedini zadaci trebali da se dostave na vreme. Kolege su sabotirale ceo proces.

Ljubav:

Imaćete ljubomornu scenu kada je partnerska razmirica u pitanju. Neko vam se meša u vezu i vi ste toga svesni u velikoj meri.

Zdravlje:

Nervoza.

BIK
Posao:

Kada je u pitanju zajednički aranžman ne morate da se angažujete u većoj meri, jer ste dovoljno toga već uradili za sebe. Nemate nameru da se povlađujete činjenicama da ste pomalo nesposobni u svom radu. Neko će vam namerno izreći laži.

Ljubav:

Ukoliko ste pomalo usamljeni ne morate da očajavate, možete se zaljubiti u osobu stariju od od vas. Ovo naročito važi za rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.

Zdravlje:
Promenljivo raspoloženje.


BLIZANCI
Posao:

Priike koje ste imali, a propustili su sada već iza vas. Ne očajavajte bez potrebe. Imate čemu da se ponadate, kada su finansijski prilivi u pitanju. Niste se dovoljno dobro osećali u sopstvenoj koži, ali to vreme prolazi.

Ljubav:

Imali ste ozbiljnu nameru da ostanete u vezi koja vam mnogo znači. Partner je bio pomalo kolebljiv po tom pitanju. Pokušajte da razumete drugu stranu medalje, kada je vaša veza u pitanju.

Zdravlje:
Osećate se pomalo loše.
RAK
Posao:

Kada je u pitanju vaša preduzetnička strana, imate šanse da se probijete na tržištu u poslu kojim se bavite. Sledi vam odličan plasman. Vaša kardinalnost danas dolazi do izražaja. Imate priliku da pokažete šta znate.

Ljubav:

Niste emotivac danas. Imate isplanirano svoje aktivnosti i nećete se baviti temama ljubavi i zavođenja. Partner je spreman na radikalniju promenu, budite pažljiviji u komunikaciji.

Zdravlje:
Solidno danas.
LAV
Posao:

Imate šefovsku poziciju. Menadžerski duh u vama tinja već neko vreme. Volite da se pokazujete. Publika koja vas gleda je pomalo skeptična, kada ste vi u pitanju. Pokušajte da se dobro informišete o daljem toku vašeg rada.

Ljubav:

Vaša emotivna strana nije nezadovoljavajuća ovaj put. Imali ste veliki razlog da se pomalo povučete iz priče kada je veza ili brak u pitanju.

Zdravlje:
Oprez hroničnim bolesnicima.
DEVICA
Posao:

Pokušaj da se dokažete u što boljem svetlu ovaj put propada. Pokazujete se u pogrešnom segmentu. Ne poznajete sebe dobro. Kada su novi potezi u pitanju, bilo bi dobro da imate savetnika pored sebe.

Ljubav:

Izjavljujete ljubav i uspeva vam. Vaša emotivna strana je ovaj put na nivou. Imate odličnu komunkaciju.

Zdravlje:
Izbegavajte mlečne proizvode.
VAGA
Posao:

Oni koji nemaju posao mogu da se nadaju boljim aspektima danas i u narednom periodu. Imate utisak da vam je krenulo na bolje. Pokušavate da se dovijete odlične partije na koju ste već odavno mislili.

Ljubav:

Partnerski odnosi su kod vas u statusu kvo. Ne žalite se i ne očekujete previse od bračnog života. Ukoliko ste slobodni nećete biti raspoloženi za ljubavne igre.

Zdravlje:

Nemate na šta da se žalite.


ŠKORPIJA

Posao:

Volite posao kojim se bavite. Promenili ste svoje mišljenje. Ovaj dan je odlično krenuo, nastavite i dalje u tom pravcu. Ukoliko ste možda spremni da idete na razgovor za posao, danas vam je odlična komunikativna sposobnost.

Ljubav:

Partner je pomalo nervozan. Ne želite da osećate grižu savesti kada su emocije u pitanju na koje je partner imao pravo, a vi ste bili pomalo nefleksibilni. Imali ste lošije rezone za partnerov ukus.

Zdravlje:
Mogući problem sa abdomenom.
STRELAC
Posao:

Posao na koji ste računali nije urodio plodom. Želite da se danas opustite uz prijatnu porodičnu atmosferu. Niste se loše postavili prema ukućanima, pa vas u neku ruku i cene. Kada su finansije u pitanju ne morate mnogo o njima da razmišljate danas.

Ljubav:

Emotivna strana vam je ispunjena pa uživajte u zajedničkim aktivnostima sa partnerom. Imate odličnu ideju kako da se zabavite.

Zdravlje:
Povišen holesterol.
JARAC
Posao:

Imate motiv da se popnete na jedan stepenik više. Radili ste bez većih pauza, niste išli na odmor i poželeli ste nešto više za sebe ovaj put. Danas ćete biti raspoloženi da se više družite i izlazite.

Ljubav:

Niste sami i imate sa kim da delite svoje ideje. Partner vas u potpunosti podržava, kada je zajednički život u pitanju. Imate dosta ozbiljnog partnera pored sebe.

Zdravlje:
Povišen krvni pritisak kod starijih osoba.
VODOLIJA
Posao:

Ukoliko ste stručnjak za IT tehnologiju možete se ponadati većem poslu u narednom periodu. Nećete o tome danas da razmišljate, koliko ćete biti slobodnog duha i pokušati da se odmorite od napornog rada.

Ljubav:

Vaša ljubavna strana je dosta povoljna po vas. Partner vam ispunjava želje i nemate nameru da se povlačite iz ove igre zavođenja.

Zdravlje:
Bolovi u nogama.
RIBE
Posao:

Naporan period je iza vas i ne morate da se dvoumite šta bi voleli da radite, jer imate jasan cilj ovaj put. Ne morate da slušate svoje savetnike, jer ste se dovoljno obučili da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

Ljubav:

Vaš ljubavni život je zadovoljavajući. Nećete se odvajati od vaše druge polovine, jer smatrate da ste dovoljno vremena potrošili na poslovnom segmentu.

Zdravlje:
Ne preterujte sa fizičkom aktivnošću.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR