Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST: BLIZANCI imaju nove ideje koje bi mogle da donesu zaradu, DEVICA treba da se okrene romantici

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Jedan Ovan ne želi viša da čeka Vodoliju, Rak može da ima manje prolazne srčane tegobe, Strelac dobija poziv za žurku

Ovan

Izazov dana koji budete imali, nećete zaboraviti. Neko vas smatra dovoljno pouzdanom osobom i spremnom na nove poslovne poteze. Smatrate da ste dovoljno dugo čekali jednu Vodoliju. Činite veći zaokret u emotivnom smislu. Nemate veće tegobe.

Bik

Mesec koji pravi povoljnu digresiju je jako pozitivan za vaš fin
ansijski priliv. Ne pokazujte pesumizam. Ukoliko smatrate da ste dovoljno čekali na razrešenje statusa na polju emicija trenutno se postavljate liderski u svom braku, a osim toga ponašate se pozitivno i osećate se odlučno.

Blizanci

Nastavljate dobrim starim tempom svoj poslovni zadatak. Naravno i nove ideje pristižu koje bi mogle da vam donesu solidnu priliku za zaradu. Volite da dajete isuviše pažnju na ono što se konkretno ne dešava primarno vezano za vaš emotivni život. Poželećete da budete nešto intimniji sa jednim Ovnom. Opuštate se u odličnom ambijentu, zaslužili ste.

Rak

Vaša poslovna intuicija je danas na visokoj frekvenciji. Niste pasivni pa se očekuju odlični poslovni rezultati. Vaš savršen stav je ono što otvara vrata srca partnera. Jedan Jarac je odlična solucija za dobar provod. Problemi sa srcem su prolaznog karaktera.

Lav

Osećate veću moć nego inače pa se oseća doza ljubomore vaših kolega. Prevazilazite prepreke danas. Pravite strategiju zavođenja jedne Device. Ne osećate veći pritisak ovaj put već želite nešto više. Čuvajte se kostobolje.

Devica

Otvoreno se postavljate pred svojim poslovnim problemima i ne pomišljate na loš ishod jer za tako nešto, svakako nema mesta. Pokažite veće interesovanje za romantične trenutke. Uočićete da imate sledbenika u tome.  Pazite se u saobraćaju.

Vaga

Imali ste naporan period i vreme je da uradite nešto konkretnije na svom poslovnom planu. Ulažete mnogo više u svoje znanje. Zaljubljeni ste u jednog od predstavnika vatrenog znaka. Sledi vam odličan provod u večernjim satima. Imate jak imunitet.

Škorpija

Sistem kojem se prilagođavate je odlična solucija za nešto više na pislovnom planu. Probijate led i parirate konkurenciji. Isuviše komplikujete trenutno u svom emotivnom segmentu pa se nešto konkretno ne može očekivati. Pravite loš potez. Nesanica.

Strelac

Bićete u prilici da birate aktivnosti u poslovnom portfoliju za sledeću sezonu. Bitan vam je kvalitet. Bićete pozvani na žurku. Povedite i dragu osobu, pa dobar provod neće izostati.  Isuviše se zapuštate. Više vežbajte.

Jarac

Kontrolišete svoje troškove pa se očekuju solidni rezultati vašeg biznisa. Ponudićete i drugima deo svog kolača. Parirate partneru sa svojim znanjem. Ponašate se rivalski ovaj put. Prija vam toplo vreme.

Vodolija

Živite po principu “ biti najbolji u poslu“. To nije toliko loše kada se uvidi koliko ste na tome radili u prethodnom periodu. Isuviše ozbiljno shvatate princip svog emotivnog statusa. Partnera slušate koliko smatrate da je dovoljno. Oprez srčanim bolesnicima.

Ribe

Pokušali ste da se popnete na viši status od trenutnog. U tome uspevate delimično jer vam je potreban stabilniji poslovni temelj. Zabavljaćete se u društvu osobe koju odavno želite pored sebe. Opuštajte se uz prijatnu atmosferu jer ste to i zaslužuli. Problemi sa gornjom vilicom.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR