Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR: ŠKORPIJA dobija podršku osobe na položaju, VODOLIJA ostvaruje sve što je naumila

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Zvezde za danas ovako predviđaju

Ovan 
Sunce ulazi u astrološku kuću partnerskih odnosa što će narednih mesec dana povoljno uticati na vaš emotivni život. Opozicija između vašeg vladaoca Marsa i asteroida Hiron, čini vas osetljivijim i unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom.

Bik 
Sa ulaskom Sunca u astrološko polje svakodnevice i zdravlja, menjate neke navike što će narednih mesec dana povoljno uticati na opšte stanje vašeg organizma. Prelazak Meseca iz Strelca u Jarca donosi vam uvećanje prihoda. Podložnost povredama.

Blizanci 
Sunce u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti povoljno utiče na vaš emotivni život, donoseći vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Sa ulaskom Meseca u Jarca očekuju vas novčani dobici i dogovori o novim poslovnim projektima.

Rak 
Vaš vladalac Mesec ulazi u Jarca, a vladalac vašeg astrološkog polja posla u Vagu, što narednih mesec dana pogoduje Rakovima koji se bave samostalnom delatnošću ili profesijom preko koje su prisutni u javnosti. Podložnost povredama u kući.

Lav 
Sunce ulazi u vašu treću astrološku kuću donoseći vam bolju komunikaciju sa decom, saradnicima i rođacima, kao i šanse za ugovaranje isplativih poslova. Zbog trigona između Meseca i Jupitera u kući karijere, zaokupljeni ste velikim planovima.

Devica 
Ulazak Sunca u astrološko polje posla ali i ljubavi, povoljno utiče na odnos sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Aranžmani sa strancima donose vam zaradu, ako radite u medijima, IT sektoru, bavite kreativnim poslom ili marketingom. Nesanica.

Vaga 
Sa ulaskom Sunca u vaš znak, narednih mesec dana bićete u prilici da ostvarite svoje planove, bilo da se radi o stručnom usavršavanju, putovanjima ili medijskim angažmanom. Mesec u Jarcu donosi primamljive šanse, preko paralelnih poslova.

Škorpija 
Sa Suncem u astrološkom polju podsvesti, narednih mesec dana, imaćete podršku osobe na položaju koja ceni vaše znanje i talente. Mesec, vladalac polja kontakata sa strancima, u napetim aspektima sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam novac.

Strelac 
Tranzit Sunca preko Vage, narednih mesec dana, donosi vam bogatiji društveni život i šansu da ostvarite svoje zamisli. Mesec u Jarcu donosi vam uvećanje prihoda, zahvaljujući dogovoru sa osobama koje žive u inostranstvu. Čuvajte se u saobraćaju.

Jarac 
Zbog naglašene kuće karijere, narednih mesec dana, bićete usredsređeni na posao i partnerske odnose. Ulazak Meseca u vaš znak čini vas još praktičnijim i racionalnijim, što će vam omogućiti da na vreme završite neke poslove. Osetljiva koža.

Vodolija 
Tokom tranzita Sunca preko devete astrološke kuće, bićete fokusirani na poslove koji podrazumevaju kontakte sa strancima i češća putovanja. Prilično ste energični u nameri da postignete sve što ste zamislili. Novac stiže preko honorarnih aranžmana.

Ribe 
Prelazak Sunca koje upravlja vašim poslom preko astrološkog polja finansija, narednih mesec dana, donosi vam uvećanje prihoda i podršku uticajnih osoba. Mesec prelazi u zemljani znak Jarca, što utiče na češće promene vašeg raspoloženja. Anemija.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR