Glas Javnosti

Dnevni horoskop za 23. april: Odličan dan za blizance, bikovi u žurbi

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Evo šta nam predviđaju zvezde

OVAN

Posao: Imate jasne pokazatelje da nešto nije u redu sa tokom rada, koji vam je pomalo nejasan. Imali ste priliku da sredite detalje oko poslovnih aktivnosti, ali su one za sada pomalo bezuspešne.

Ljubav: Budite strpljiviji sa partnerom i ne dopuštajte da vas neko dezavuiše bez potrebe. Ne verujte glasinama već sopstvenim očima.

Zdravlje: Pokušajte da nađete način da se opustite.

BIK

Posao: Nemate dovoljno vremena da se bavite nebitnim i skoro sporednim poslovima. Želite veći nivo za sebe. Niste se dovoljno edukovali za nešto više i to je vaša najveća greška. Popravite je.

Ljubav: Imali ste i lošijih faza, ali ovu svakako prvazilazite bez problema. Kada su u pitanju trenutne razmirice sa partnerom, prevazilazite ih.

Zdravlje: Grlo vas boli.


BLIZANCI

Posao: Pred vama je odličan dan. Imate utisak da ste na nebu. Ne morate da se preterano bavite nečim što vam predstavlja veći problem. Vaša satisfakcija je prelaznog karaktera, pa će i saradnici osetiti olakšanje što se saradnje tiče.

Ljubav: Pomalo ste neprilagođeni. Imate dovoljno vremena da se oslobodite stresa na koji niste računali u većoj meri. U suštini sve je pod kontrolom.

Zdravlje: Pokušajte da se oslobodite stresa.

RAK

Posao: Imate utisak da vas kolege poštuju i žele vašu saradnju, pa se sami upustite marljivo u aktivnosti koje treba da privedete kraju ovaj put. Imali ste vremena, ali ste imali loše raspoloženje.

Ljubav: Niste sami i nemate nameru da propuštate priliku da nekoga iznenadite. Partner je to zaslužio.

Zdravlje: Moguće da ćete imati nazeb.

LAV

Posao: Vaš ugovor je bio od velikog značaja za vas. Pazite da saradnja ne bude loša po vas ovaj put. Imate svoje momente, kada želite da se posvađate. Sa takvim stavom ne postižete posebno dobre rezultate.

Ljubav: Simpatija je blizu vas. Morate da se otvoreno dogovorite oko bitnih stvari u vašem intimnom životu.

Zdravlje: Odmarajte se.

DEVICA

Posao: Povremeno gubite kontrolu, kada je pristup radu u pitanju. Timski ste raspoloženi, pa nemate nameru da se drugačije postavite jer ne uviđate greške kod sebe. Raspoloženje vam se menja iz časa u čas.

Ljubav: Imate odličnu priliku da se upoznate sa osobom rođenom u znaku Riba, ali vi to ne želite danas. Pokušajte da otklonite malodušnost.

Zdravlje: Nervoza.


VAGA

Ljubav: Imali ste i lošijih dana. Možete se opustiti kada su obaveze u pitanju. Dovoljno toga ste završili, pa se očekuje mirniji vikend. Imate motiv da se odmorite i da ne prezate od novih obaveza.

Posao: Kada su u pitanju finansije, očekujete solidan priliv. Razradili ste posao do sitnica pa vam ništa više ne predstavlja problem. Ukoliko budete vredni očekujte i bonus nagradu.

Zdravlje: Vaše zdravlje je trenutno u redu.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša praktična strana danas odlično sarađuje sa vama. Niste imuni na nečije nipodaštavanje vašeg programa, pa ste pomalo svađalački raspoloženi. Kolege vas izbegavaju, kada su zajedničke aktivnosti u pitanju.

Ljubav: Jedan Bik je odlična prilika za vas. Imate dovoljno strasti u sebi da ćete poželeti da to i pokažete određenoj osobi.

Zdravlje: Pomalo vas muči glavobolja.

STRELAC

Posao: Ne želite pesimističan stav ni veće probleme u životu, ali oni se konstantno pojavljuju. Morate da radite na sebi i pokušate da napravite bolji ambijent. Vaše ponašanje je ponekad neprilagođeno sredini u kojoj radite.

Ljubav: Imali ste dovoljno toga da kažete osobi pored sebe, ali niste se potrudili. Pripremite se na radikalne promene.

Zdravlje: Prošetajte, prijaće vam.

JARAC

Posao: Pomalo inertan stav koji ste zauzeli ima svoje mane. Neko vam je veliki neprijatelj. Sledi vam veći oprez ova put. Ne morate da krijete šta osećate koliko se od vas traži da se prilagodite.

Ljubav: Osoba pored vas ne želi da sarađuje. Možda ste u nekim trenucima grubo delovali, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Izmerite krvni pritisak.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko uvidite da ste krenuli pravim putem, kada su poslovne šanse u pitanju imaćete šta da ponudite. Možete ostvariti veliki pomak u svojoj karijeri, ako to budete želeli. Predstoji vam veći uspeh.

Ljubav: Imate nameru da se dobro zabavite. Planirate druženje. Osoba na koju često mislite je upravo vaš najbolji izbor.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

RIBE

Posao: Ukoliko imate nameru da se otvorite prema inostranstvu kada su vaši plasmani u pitanju možete imati mnogo više sreće. Niste se možda dovoljno upuštali, ranije u ovaj poduhvat ali za sve postoji razlog.

Ljubav: Ne morate da paničite ukoliko vam se partner ne javlja. Pokušajte da razgovarate malo kasnije. Stišajte strast ovaj put.

Zdravlje: Bolovi u leđima.Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR