Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. SEPTEMBAR: RIBE treba duplo da razmisle u vezi ponude, STRELAC dobija poziv za izlazak

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Devicu može da muči nensanica, Blizance očekuju prijatni momenti sa Lavom ili Ovnom

Ovan 
Nije kasno da se poslovna sitiacija preokrene u vašu korist. Aspekti Meseca sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, podstiču vas na akciju, naročito ako ste privatnik. Vašu pažnju može da privuče jedan atraktivan Lav. Unosite više tečnosti.

Bik 
Vaša kreativnost, ali i praktična crta danas može doći do izražaja. Pregovori sa osobama koje žive u inostranstvu, otvaraju vam mogućnosti za nove izvore prihoda. U prepordnevnim satima, moguća rasprava sa mlađim članovima porodice.

Blizanci 
Vaš vladalac Merkur blizu Meseca u vašem znaku, čini vas sklonim pogrešnim zaključcima, pa razmislite pre nego što donesete odluku u vezi sa nekretninama. Očekuju vas prijatni zajednički trenuci sa Lavom ili Ovnom. Pazite se za volanom.

Rak 
Osoba iz vašeg neposrednog okruženja, može da vam predloži rešenje poslovnog problema. Povoljni aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Uranom i Plutonom, doprinose stabilizovanju odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Promenite stil ishrane.

Lav 
Pozicija vašeg vladaoca Sunca, pre podne, donosi vam podršku starije osobe. Bićete uspešni, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa rukovanjem novcem i nekretninama. Neko koga ste nedavno upoznali, želi da privuče vašu pažnju. Osetljiva koža.

Devica 
Nije pravi trenutak za sklapanje dogovora ili potpisivanje ugovora, jer pre podne možete biti skloni pristrasnim odlukama i pogrešnim procenama. Prija vam romantična komunikacija sa Ribama, Jarac vam šalje vam poziv za izlazak. Nesanica.

Vaga 
Pozicija Meseca u astrološkom polju tajni, pre podne, čini vas pomalo konfuznim, ali ćete zato predveče moći bolje da sagledate neku poslovnu situaciju. Partnerove promene raspoloženja utiču na vašu emotivnu ravnotežu. Osetljiva koža.

Škorpija 
Aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Neptuna, podstiče vaš elan i kreativnost. Naglašen znak Device donosi vam poslovne ponude ali i mogućnost promene planova, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. Voljena osoba planira zajednički put.

Strelac 
Konjunkcija Meseca i Merkura, u prepodnevnim satima, čini vas subjektivnim i sklonim pogrešnim procenama. Partner je spreman na kompromis, ako budete imali sluha za njegove želje. Poziv za izlazak od osobe sa kojom se dugo niste videli.

Jarac 
Tranzit Meseca preko Merkura čini vas nervoznijim u prepodnevnim satima, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Novac vam pristiže preko honorarnog posla. Provodite više vremena u prirodi.

Vodolija 
Asteroid Gold u vašem znaku, blizu Plutona, planete novca, donosi vam zaradu preko paralelnog posla koji ste ugovorili pre nekoliko meseci. Budite taktičniji sa saradnicima, naročito ako ste već imali konflikt sa nekim od njih. Problemi sa zglobovima.

Ribe 
Razmislite još jednom pre nego što donesete odluku o novom angažmanu. Mesec, simbol emocija, u popodnevnim satima ulazi u opoziciju sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima, ali i romantičan susret sa vodenim znakom.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR