Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR: OVAN ima neplanirane izdatke, DEVICA upoznaje jednu zanimljivu ŠKORPIJU

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astro prognoza za petak

Ovan 
Prelazak Meseca, simbola emocija, preko astrološkog polja partnerskih odnosa, donosi vam razgovor sa voljenom osobom o nekim važnim temama. Zbog izazovnih aspekata sa Jupiterom i Saturnom, mogući su neplanirani izdaci. Nervoza.

Bik 
Naglašen znak Vage, odlaže realizaciju planova i dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Aspekti sa vladaocima kuće partnerskih odnosa, povoljno utiču na vaš emotivni život. Komunikacija s nekim ko vam se dopada postaje sve intenzivnija.

Blizanci 
Mesec blizu vašeg vladaoca Merkura u Vagi, nagoveštva mogućnost poznanstva sa šarmantnom osobom preko interneta. Budite oprezniji prilikom dogovora koji se odnose na neki kreativan projekat. Čuvajte se za volanom.

Rak 
Napeti aspekti vašeg vladaoca Meseca, u astrološkom polju privatnosti, donose vam konflikte sa voljenom osobom. Pozicija Plutona, koji upravlja vašim ljubavnim životom, doprinosi dobroj komunikaciji sa nekim ko vam se već duže vreme dopada.

Lav 
Mesec blizu Merkura i vašeg vladaoca Sunca, u večernjim satima, podstiče vašu ambiciju kada se radi o poslovnom projektu sa Strelcem. Razmišljate o pokretanju zajedničkog biznisa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Devica 
Vaš vladalac Merkur, planeta logike obrazuje konjunkciju sa Mesecom, simbolom osećanja, zbog čega danas možete biti skloni pogrešnim zaključcima. Na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate jednu Škorpiju. Podložnost infekcijama.

Vaga
Sa naglašenim poljem ličnosti, u koje danas ulazi i Mesec, omiljeni ste i popularni, pa bi mnogi želeli da se nađu u vašem društvu. Aspekti vašeg vladaoca Venere, nagoveštavaju strastveni susret sa osobom koju poznajete preko posla.

Škorpija 
Pozicija Meseca u polju podsvesti, u odnosu na vaše vladaoce, Pluton i Mars, inspiriše umetnike i motiviše sportiste. Aspekti Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, na nekom večernjem događaju, donose vam poznanstvo sa Devicom.

Strelac 
Vaš vladalac Jupiter, u izazovnim aspektima sa mnoštvom planeta u astrološkom polju društvenog života, donosi vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Pozicija Marsa u polju ograničenja, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

Jarac 
Aspekti Meseca u astrološkoj kući karijere, nepovoljno utiču na vaše finansije, pa su mogući vanredni izdaci. Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Venere, planete ljubavi, donosi zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Promenite način ishrane.

Vodolija 
Vaš suvladalac Saturn, simbol ambicije u trigonu sa Marsom u moćnoj Škorpiji, u koju “pada” vaše polje karijere, donosi vam priliv energije i entuzijazma. Budite oprezniji prilikom pregovora o poslu sa osobama koje žive u inostranstvu.

Ribe
Tranzit Meseca preko osme astrološke kuće, upozorava na dodatni oprez sa finansijama. Ukazuju vam se mogućnosti da uspešno privedete kraju realizaciju aranžmana sa strancima. Ljubavni partner nema dovoljno sluha za vaše želje i potrebe.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR