ŽENE ROĐENE U MAJU: Da li ste znali da za žene koje su rođene u ovom mesecu kažu da su sjajne?

ZeneMaj0

Imate li neku prijateljicu čiji je rođendan u maju? Za takve žene kažu da su sjajne osobe. Njihov karakter je specifičan, uz izraženu veliku umetničku crtu, sa harizmom koja ih okružuje. Da li su takve i vaše drugarice rođene u maju? 

Osobe rođene u ovom mesecu su veliki ljubitelji putovanja i umetnosti. Vrlo su moderne i svestrane. Ovakve žene veruju da je u životu u svemu potrebno pronaći balans i teško je promeniti njihovo mišljenje.

Oni ostvaruju svoje snove, ali ciljevi su im vrlo realistični. Znaju s kakvim veštinama raspolažu i skladno tome prilagođavaju svoje snove.

Ne samo da će prihvatiti argumente o određenoj temi, već će se upustiti u dugotrajne diskusije kako bi odbranili svoje mišljenje.

Ljudi rođeni u maju su uvek u centru pažnje. Da bi privukli pažnju drugih ne moraju previše ni da se trude. Harizmatični su, a zbog njihovog karaktera svi žele da budu njihovi prijatelji. Ne odustaju na pola puta samo zato što su naišli na neku prepreku.

Imaju “umetničku crtu“ i podupiru razne vidove umetnosti. Vole da rešavaju probleme na neuobičajene načine, pa će biti dobri u bilo kojoj grani koja zahteva kreativno razmišljanje.

Svakako, njihov osmeh na licu je vrlo čest i ponekad znaju da zbune svog sagovornika takvim “napadima” smeha. Kada su tužni, to pokušavaju da zadrže u sebi jer ipak moraju u svakom trenutku da privuku pažnju na sebe.

Podelite ovaj tekst sa drugaricom za koju znate da je rođena tokom maja. Proverite u koliko navedenih karakteristika bi se prepoznale. 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Najnovija istraživanja vodećih svetskih naučnika, koji se bave gorilama, ukazuju da može doći do katastrofe, pošto gorile dele 98 posto DNK sa čovekom

Nemačka lou kost aviokompanija, ćerka firma Lufthanze, Eurovings pokrenula je danas liniju iz Dizeldorfa za Sardiniju bez proveravanja da li je tamošnji aerodrom otvoren za međunarodni saobraćaj.

Bivši potpredsednik SAD Al Gor i organizacija "Projekat klimatska realnost" koju je osnovao i kojom predsedava, organizuju prvi, globalni on lajn seminar od 18. do 26. juna ove godine, posvećen edukaciji budućih aktivista pokreta protiv klimatskih promena, saopšteno je na sajtu ove organizacije.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone