ŠKOTSKI ZAMAK ZA SAMO JEDNU FUNTU? Pravnici zahtevaju oprez AKO VAM JE ŽIVOT MIO!

zamak-pixabay

Izvor: Pixabay

Škotski zamak porodice Korsarov iz 19. veka biće prodat na aukciji sledećeg meseca a njegova početna cena iznosi samo jedna funta. To, kako prenosi Dejli rekord, i ne čudi, ako se zna da je on u lošem stanju i da bi kao takav mogao da predstavlja opasnost po život onoga ko bi se u njega uselio.

Kuća je naime upisana u registar objekata koji se nalaze u lošem stanju i zahtevaju rekonstrukciju. Pravnici preporučuju da se pre učešća na aukciji zainteresovani kupci posavetuju sa stručnjacima.

Zamak „The Elms“ je izgradila porodica Korsarov koja je posedovala mlinove. On je ima funkciju hotela. Nakon Drugog svetskog rata kuća je bila pretvorena u dečji dom. Zgrada je izgrađena u francuskom gotskom stilu.

Zahtev za učešće na aukciji se može poslati na sajt nationalpropertyauctions.co.uk do 17. jula 2020. godine.

„Prodaja ove nekretnine je odlična mogućnost da budući vlasnici vrate kući raniji sjaj“, smatra upravnica Mendi Kuper.

(Izvor: Sputnjik)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Свињски мозгови први пут су успешно очувани у животу ван тела током новог контроверзног експеримента који би људима једног дана могао да омогући бесмртност.

Боби Роудс, Италијан америчког порекла, некада манекен и глумац у италијанским вестернима, и ове јесени у Опланићима код Краљева, где је купио имање и кућу, пече лозовачу, обожава кајмак и дивно се слаже са комшијама које га цене и воле.

Neke život zaista nije mazio. Najbolji primer tome je Frederik Desnar (44), čovek kojem je na poslu bilo toliko dosadno da je odlučio da tuži svoju bivšu firmu - "Interparfums".

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone