Jugić upalio posle 15 godina 'ležanja' u američkoj pustinji (VIDEO)

Jugo SAD 2 Yt PsC

Foto: Youtube/Printscreen

U Sjedinjenim Američkim Državama jugo baš i nije najbolje prošao, ali sada su ova mala kola iznenadila sve.

U Sjedinjenim Državama je često bio ismevan, nazivan najlošijim automobilom na planeti, a i pored toga je pronašao svoje mesto na filmskom platnu, u radovima poput "Umri muški 3", "Ko je ubio Monu" ili "Dragnet".

Jedan ovakav primerak pronađen je u pustinji posle 15 godina, a jedan od iseljenika sa ovih prostora vratio ga je u život.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku.

Jugo je za sedam godina prodat u 141.000 primeraka, iako je najavljivan kao najveći adut jugoslovenske automobilske industrije.

 (Izvor: B92)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Silinom od 165 t TNT-a eksplodirao je meteor iznad Tokija u ranim jutarnjim časovima. Prvo se čuo glasan zvuk koji su stanovnici Tokija pripisali nepažljivim komšijama. Radilo se, međutim, o meteoru koji je sagoreo u atmosferi.

Jovan Vladimir bio je vladar Duklje, najistaknutije srpske kneževine tog doba, od oko 1000. do 1016. godine. Njegova vladavina odvijala se tokom dugotrajnog rata između Vizantije i Samuilovog carstva.

Ова релативно честа појава у раном детињству, полако се губи у адолесцентном периоду и није знак никаквог емоционалног или психолошког поремећаја

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone