Glas Javnosti

ZVEZDAN SE NAŠAO U NEOBRANOM GROŽĐU : Otišao u stari kraj, ono što ga je dočekalo nije verovao

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Pošto se polako navikao na spoljni svet i realan život, Zvezdan Slavnić rešio je jedno jutro da prošeta po starom kraju na Novom Beogradu, ukraju u kom je živeo sa Anom i njenom decom!

Njemu je bila namera da ide do stana gde su stanovali svi zajedno, ali je naleteo na mnoge komšije, a osim njih navodno je na kiosku sreo i Aninu ćerku Ivu.

",Zvezdan uopšte nije hteo da se javlja Aninoj deci, a kamoli da im dolazi na vrata. Svestan je svojih grešaka i razume ih kako god da sada gledaju na njega, ali je javno rekao da je uvek tu za njih i da bi im i život dao", započinje izvor

Ipak, smatrao je da nema ništa loše u tome da prošeta po starom kraju i ne sluteći koga će sve sresti.

"Najpre je naišao na nekoliko komšinica koje su ga kritikovale zbog preljube i afera najpre s Anđelom, a potom i Majom, ali ga nisu mnogo osuđivale, pa je i njemu pao kamen sa srca", otkriva izvor.

"Tako ohrabren krenuo je do prvog kioska da kupi neku tečnost da se osveži, kad tamo... U redu je čekala i Anina ćerka Iva. Zvezdanu je bilo neprijatno, ali joj se nasmejao i ona mu je pružila ruku. Bila je, svakako, uzdržana, ali nije ga se uplašila, normalno se javila bez želje da priča na temu svih dešavanja. On je, kako su mu prepričali, pitao kako si, ona je kratko valjda odgovorila i to je bilo sve. Nije bilo govora da ga se plaši i da je s njom neko ko je čuva upravo od Zvezdana. Naravno, stavila mu je do znanja da je ljuta i da nema s njim šta da priča, ali Zvezdan to razume i nije pravio scene. Bilo mu je drago što je taj susret prošao normalno i bez problema. Ipak, da bi izbegao druge probleme s Anđelom, čim se tog dana s njom našao, sve joj je ispričao jer neće da je laže, međutim, ona je skočila kao oparena! Počela je da histeriše i da viče Dosta mi je, uvek te prati neka priča o Ani, ne mogu više s tim da se nosim! Baš je nekako i divljala, pa je Zvezdanjedva smirio", zaključio je izvor.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR