Glas Javnosti

ZOLINA ISPOVEST UZDRMALA JAVNOST : Otvorio dušu Viktoriji

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Lazar Čolić Zola izneo je detalje svojih bivših ljubavnih odnosa i to sve zbog Viktorije Viki Mitrović koja mu se svidela.

- Ja sam ušao ovde 17. oktobra 2021. godine. Bio sam sa jednom osobom u odnosu i imao neke planove sa tom osobom. Poslednji put sam sebi dao šansu i priliku da pokušam da izvučem maksimum. Zavoleo sam je iskreno i vezao sam se. Kad sam shvatio da je to loše, bilo mi je sve teže da se izvuče, iz tog odnosa - započeo je Zola.

Viki je rekla Zoli da joj je sve smešno i da joj je neprijatno.


- Video sam da mi je sa tom osobom suđena propast. Imao sam izbor da izađem na bilo koji način iz tog odnosa ili da izađem odavde. Izašao sam iz tog odnosa na najžešći način, jer nisam sebi hteo da dopustim da budem neko ko će opet da izađe odavde. Prvo korak sam napravio kad sam se poljubio na prozoru, znaš sa kim (Nevenom). To mi je bila avantura i kul riba, samo mi je bilo bitno da se prešaltam i da eskiviram taj odnos - rekao je on pa nastavio:

- Imali smo zajedničke planove, možda nije trebalo da odem na drugu stranu, iako sam 1.000 puta pokušavao, a nije moglo. Mene je to kočilo da se preustim tom odnosu. Kad sam se oporavio posle Nove godine, krenuo sam da se sprdam. Pokušavao sam sve loše da zaboravim i samo da teram cirkus - rekao je on prenosi Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP