Glas Javnosti

Zola uleteo kod Stefani u krevet: Čeka se Miljanina reakcija

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Mnogo mi je lepo sa tobom i nisam se nadala da će do ovoga da dođe. Meni je sve interesantno, ali ne mogu da donosim bilo kakve zaključke za dalje - rekla je Stefani.

Učesnici Elite Lazar Čolić Zola i njegova cimerka Stefani Grujić sve su prisniji iz dana u dan, a sada je situacija došla do toga da je Zola ušao kod nje u krevet! Naime, scene iz spavaće sobe su bile zanimljive mnogima koji su se našli nedaleko od njih dvoje, ali sve ovo još uvek nije videla Miljana Kulić, koja je bivša Čolićeva devojka i koja ne krije ljubomoru.

Oni su se sve vreme gledali u oči, dok joj je Zola prstima dodirivao usne. Stefani se sve vreme smejala i uživala u njegovim vrelim dodirima.

U jednom trenutku se nisu libili ni da razgovaraju pred svima, pa su tako otkrili šta osećaju jedno prema drugom.

- Mnogo mi je lepo sa tobom i nisam se nadala da će do ovoga da dođe. Meni je sve interesantno, ali ne mogu da donosim bilo kakve zaključke za dalje - rekla je Stefani, a Zola se nadovezao:


- Ne treba ni da se opterećuješ oko bilo čega. Najlepše stvari se tako spontano dese same. Pusti ti šta ovde drugi pričaju. Nas to ne treba da zanima. Samo se prepusti trenutku i ne brini za nju. Miljana ne sme ništa da ti uradi.

Inače, takmičarka "Elite" Slađa Lazić Poršelina dobila je priliku sinoć da iznese mišljenje o svojoj prijateljice Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, sa kojim je prošle godine imala kratku aferu. Zolu je digla u nebesa, a onda šokirala sve priznanjem o Kulićevoj.
- Zola je meni jedna od najdražih osoba u kući. Imam poseban osećaj, jako ga gotivim, mislim da je dobar čovek i moja porodica ga jako voli. Mene nikad nije uvredio i drago mi je da je demantovao gluposti koje su pričane i da im je zapušio usta. Ne dopada mi se njegov stav da se ne druži sa ljudima, nekako se povukao u sebe. Smatram da si trenutno u depresiji, ne znam da li je to zbog Miljane i polivanja, pa bih mu rekla da se malo aktivira. Zna se da se meni Zola sviđao. Zola je meni zamerio što ga nisam branila, ja se ne mešam u njegove odnose - pričala je Slađa.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR