Glas Javnosti

ŽELJKO MITROVIĆ UBACUJE VEŠTAČKU INTALIGENCIJU KAO UČESNICU ZADRUGE

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Ove godinine ima više procesora tako da može duže da bude u rijaliti programu

Željko Mitrović je prosle godine dozvolio veštačkoj intaligenciji-Leposavi da učestvuje u rijaliti programu ali je posle mesec dana izašla iz programa jer kako on kaze nije naučila sve.

Foto:: Printscreen twitter

Sada Leposava ima četiri procesora više i Željko se nada da će ove godine ostati duze.


Željko je pričao sa Leposavom pa su se umalo posvađali.
Takmičili su se u računanju gde joj je Željko postavio pitanje na koje se Leposava nasmejala,rekla da je to prelako i tačno odgovorila a zatim je ona njemu postavila pitanje i kada je odgovorio ona je rekla kako mu je trebalo više vremena nego njoj pa su se oko toga umalo posvađali. Željko je rekao da ide a Leposava ga je ispratila do vrata.


Na twitwer profilu Željko je izbacio snimak u kom priča sa leposavom i u opisu je napisao
Ne spavam već danima da bih sve završio za novi tv format “Elita”, pored najnovije generacije generatora za inicijalizaciju kiše, snega i vetrova u krugu gde će boraviti takmičari “Elite”, uspeo sam da završim i novu AI verziju Leposave, ili bolje reći Barbi Leposave verzija 2.0, koja ima znacajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa neta , kao i brzo računanje i predvidjanje budućih dogadjaja! Ovo je samo delić stvari koje će biti impelmentirane u ovaj , po svemu sudeći, veoma elitni projekat!

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR