Glas Javnosti

ŽELJKO MITROVIĆ POKRADEN USRED ŽURKE! Lopovi odneli opremu vrednu 40.000 evra

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Željku Mitroviću ukradena je skupocena oprema u vrednosti od 40.000 evra tokom žurke koja je organizovana početkom jula povodom završetka četvrte sezone rijalitija "Zadruga".

Prema pisanju Kurira, vlasnik Pinka ostao je bez ozvučenja iako je u Šimanovcima obezbeđenje bilo brojno. Željko je pokušao privatnom istragom da otkrije počinioce, navodi naš sagovornik, a kako smo čuli, slučaj je prijavljen policiji.

Najskuplji deo opreme ukradene iz Šimanovaca je zvučnik koji košta čak 30.000 evra. Pored toga, nestali su i komadi opreme kao što su bubice, delovi ozvučenja i drugo, procenjeno na oko deset hiljada evra.

Krađa se dogodila tokom žurke koju je Željko Mitrović organizovao nakon kraja četvrte sezone "Zadruge". To veče je bilo mnogo ljudi na imanju - bivši učesnici, njihova podrška, takmičari iz prethodnih sezona, novinari, ali i drugi gosti. Lopovi su filmski ukrali opremu iz Pinka. Koliko sam upućen, oni su zvučnik vredan 30.000 evra ubacili u kombi koji su parkirali pored studija. To nije jedino što je ukradeno te noći - nestalo je i nekoliko bubica, kao i dodatna oprema, a njena vrednost je više od 10.000 evra - rekao je sagovornik blizak produkciji.

Kada je saznao šta se dogodilo, Željko je najpre napravio istragu u okviru firme. Međutim, to nije urodilo plodom, pa je navodno policiji prijavio krađu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Bojsi u 31.10.2021 10:31:15 h
     0 
Pošaljite nam Ž.R. da pomognemo malom Željku.
od Jovan u 31.10.2021 10:14:30 h
     0 

Prava vest bi bila da je neko *ukrao zadrugu i odneo je na neku deponiju.